Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 224 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,7
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (224)
Sortera efter:
Julia L. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2014
Perfekt läge med underbar personal.

Läge, personalen, bra wifi.
8,7
Vi trivdes jättebra med klockrent läge, okej rum, bra wifi på rummet, och en supergullig värdfamilj med en liten crazy unge. De är väldigt hjälpsamma, vi bokade utflykt och open bus biljett hos dem och har fått bäst pris av alla vi pratat med utan att pruta! Återvänder jag någongång till Hanoi igen kommer jag absolut bo här igen! De bryr sig verkligen om sina gäster, pappan i familjen sprang även och köpte bröd åt oss som han bjöd på när det blev tight för oss mellan två bussar så att vi slapp svälta!
Anmäl det här omdömet
Filiph E. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2013
extremt billigt och mycket trevlig personal

bra läge
8
Rummen var bra med tanke på priset, läget är klockrent mitt i Old quaters. Familjen som Har hotellet är jätte hjälpsamma och mysiga, när min pojkvän var sjuk frågade dem hela tiden om vi ville ha hjälp och hur det gick. När vi kom var det första rummet inte så bra men det var inga problem att byt. Bor du ut mot gatan och har fönster och balkong är det dock väldigt lyhört. Man kan få frukost men vi åt aldrig den.
Anmäl det här omdömet
Phuong N. Ensamresenär Vietnam, den 9 april 2016
Kool homestay
5,7
Love this room : clean - warm - and comfortable. Love it
Anmäl det här omdömet
Stefano C. Ensamresenär Italy, den 4 april 2016
once is totally enough
4
The position of this hotel is very favorable. But it's the only strong point of this place. The bed was very uncomfortable, the shower room was not really clean, and the guy of the reception was sometimes irritating (always talking over the phone and not paying attention to clients). Not really my reccomendation.
Anmäl det här omdömet
Byunggun K. Ensamresenär Vietnam, den 2 april 2016
Terrible Noise
3
Terrible noise from beside building construction even until 11 pm. Drilling and hammering drove me crazy.
Anmäl det här omdömet
Katherine N. Ensamresenär Thailand, den 3 mars 2016
Good stay
6
Great location, my room had no windows and I could feel individual springs in my mattress. Very kind and helpful owners
Anmäl det här omdömet
Yiling L. Reste med partner Taiwan, den 24 januari 2016
not bad
4,7
fine stay
Anmäl det här omdömet
Jason W. Reste med partner Vietnam, den 23 januari 2016
Worst night in vietnam
2
We booked at this hotel when we arrived they said they were full so said they would get a room at their friends hotel which was the biggest piece of crap we have seen in Vietnam it was late so we had no option but to say the night worst hotel ever Left as soon as we woke up
Anmäl det här omdömet
Kate M. Reste med partner United Kingdom, den 4 januari 2016
Left as soon as we walked in
3
We are not picky travelers, but had to check in to a neighboring hotel the next day. The bed is just spring with a thin layer on top, and the shower is a shower head attached to the sink, so you almost bathe on top of the toilet. Further, the door is barricaded at night which did not make us feel safe.
Anmäl det här omdömet
Sotheapanha S. Ensamresenär Cambodia, den 1 januari 2016
The owner is nicely welcomed

The hotel quite old and not comfortable but the thing I love is the owner is really friendly and helpful
6
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Hanoi Advisor Hotel HanoiHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - UtsiktHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - GästrumHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06