eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrass Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrass Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 44
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 427 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,9
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (427)
Sortera efter:
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 22 juni 2013
trevlig och vänlig personal, centralt, charmigt

personalen var otroligt cerviceminded, charmigt litet hotell mitt i the Old District, nära till stadskärnan
7,3
charmigt hotell, rent och snyggt med modern tatch, jättebalkong med utsikt mot stadskärnan. Personalen var otroligt hjälpsamma, duktiga på engelska och mycket vänliga. Frukosten var kanske inte den bästa men helt acceptabel.Eftersom Hanoi har mycket att erbjuda tillbringade vi inte så mycket tid på rummet som annars var till full belåtenhet.
Katarina K. Affärsresenär Sweden, den 29 januari 2013
Bra läge och hjälpsam personal

Läget i gamla stan, Personalen var hjälpsam, God frukost, Stora sängar, Snygg inredning, Prisvärt
9,3
Vi var på affärsresa och vi var så nöjda att vi kommer att bo på Legacy Hang Bac nästa gång vi ska till Hanoi. Vi behövde ett konferensrum och då lånade de ut matsalen (gratis). Restaurangen hade stängt under vår konferens så receptionspersonalen gock ut och handlade dricka och kaffe åt oss. Vi behövde dagsljus för att titta på tygprover och stod och skräpade ner i entrén under flera dagar. Inte en sur min utan tvärtom, de hjälpte oss att ta fram stolar och bord så att vi fick ett arbetsutrymme. Läget i Gamla stan var fantastiskt. Det var jätteroligt att upptäcka Hanois alla spännande butiker och restauranger direkt utanför hotellet. Bilderna från Hanois gamla stadsdel är bra, men verkligheten var ännu bättre.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Marknad det ligger en stor marknad i närheten av hotellet. på andra våningen ligger en tygmarknad, och där finns massor av olika slags sidentyger att köpa. Om man är bra på att pruta så får man ner priserna till 2-10 USD per meter (priet varierar beroende på sort sidentyg)
Julian D. Affärsresenär Malaysia, den 19 juli 2014
Pleasantly surprised

Staff, clean rooms and location
9
We were pleasantly surprised when we arrived at the hotel. Only thing I would have an issue is the additional charge of US$5 per person for the twin sharing room, which they should have told us at the time of booking. But considering that the room rates were totally reasonable, the additional surcharge was acceptable. Near the hotel is one of best pho (beef noodles) places that I have tried.
Nurhisham O. Affärsresenär Singapore, den 16 juli 2014
SHORT STAY OVER FOR WORK

BIG AND CLEAN ROOM. CENTRALLY LOCATED TO MANY AMENITIES. FUSS FREE.
7,7
NOT BAD. FACADE WAS RATHER HISTORICAL AND ROMAN THEMED. OTHERWISE, NO MAJOR COMPLAINTS. FUSS FREE STAY AND VALUE FOR MONEY.
Julie P. Gruppresenär Australia, den 12 juli 2014
Excellent.Luxury hotel for a fraction of the price

Location, Bed/Pillow and shower!
9,7
I chose this hotel for the location, right in the middle of the old quarter in Hanoi. Many Hanoi hotel reviews will often mention the noise, as Hanoi can be a noisy city at night in the old quarter, but there was no noise at all. I stayed in room 204, toward the back of the hotel (not sure what the front rooms were like, but I'd imagine pretty quiet as well). Room was excellent, breakfast was included, bed was huge, pillow was amazing, towels and face washers were excellent quality (I'd had some pretty dodgy towels in Vietnam in similarly priced hotels), elevator was fast, front desk staff were helpful and did whatever they could to help us. Would recommend this hotel.
Sarah Y. Familj med småbarn New Zealand, den 10 juli 2014
First night in Vietnam

Fantastic location, helpful staff, great shower
8,7
Staff were very helpful, giving advice and tips without being pushy, room suited our family space to sit, good bathroom and enough space for our three young kids
Michael P. Ensamresenär Australia, den 4 juli 2014
A great, all-round, good value Hotel

Friendly Staff; Good breakfast; comfortable room
9,7
Great 2nd Time; refer above. Also Center is spelled Centre!
Cuong T. Affärsresenär Vietnam, den 28 juni 2014
really good

friendly employees, clean and quite
8,3
I have had a good experience when stayed in this Hotel, friendly employees with their suitable advices will help you much if you come to Hanoi for traveling or business. The room is so good to, clean, comfortable, quite and shining sun.
Frances A. Gruppresenär Philippines, den 23 juni 2014
Fantastic hotel with very friendly staff!

Value for money, great location for shopping, comfy rooms, hospitable staff.
10
Thierry G. Familj med småbarn France, den 23 juni 2014
Great place and good value

Good location, friendly staff and nice place
8
We had a really good time at Hanoi Legacy. Friendly and helpful staff. This hotel is perfectly located and very good quality. Internet was fast in all the hotel. Breakfast buffet very nice too.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrassHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrassHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B06