Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 676 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,0
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (676)
Sortera efter:
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 22 juni 2013
trevlig och vänlig personal, centralt, charmigt

personalen var otroligt cerviceminded, charmigt litet hotell mitt i the Old District, nära till stadskärnan
7,3
charmigt hotell, rent och snyggt med modern tatch, jättebalkong med utsikt mot stadskärnan. Personalen var otroligt hjälpsamma, duktiga på engelska och mycket vänliga. Frukosten var kanske inte den bästa men helt acceptabel.Eftersom Hanoi har mycket att erbjuda tillbringade vi inte så mycket tid på rummet som annars var till full belåtenhet.
Anmäl det här omdömet
Katarina K. Affärsresenär Sweden, den 29 januari 2013
Bra läge och hjälpsam personal

Läget i gamla stan, Personalen var hjälpsam, God frukost, Stora sängar, Snygg inredning, Prisvärt
9,3
Vi var på affärsresa och vi var så nöjda att vi kommer att bo på Legacy Hang Bac nästa gång vi ska till Hanoi. Vi behövde ett konferensrum och då lånade de ut matsalen (gratis). Restaurangen hade stängt under vår konferens så receptionspersonalen gock ut och handlade dricka och kaffe åt oss. Vi behövde dagsljus för att titta på tygprover och stod och skräpade ner i entrén under flera dagar. Inte en sur min utan tvärtom, de hjälpte oss att ta fram stolar och bord så att vi fick ett arbetsutrymme. Läget i Gamla stan var fantastiskt. Det var jätteroligt att upptäcka Hanois alla spännande butiker och restauranger direkt utanför hotellet. Bilderna från Hanois gamla stadsdel är bra, men verkligheten var ännu bättre.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Marknad det ligger en stor marknad i närheten av hotellet. på andra våningen ligger en tygmarknad, och där finns massor av olika slags sidentyger att köpa. Om man är bra på att pruta så får man ner priserna till 2-10 USD per meter (priet varierar beroende på sort sidentyg)
Anmäl det här omdömet
Trung T. Gruppresenär Australia, den 22 april 2016
Very good
5,3
Good location, friendly staff, value for money. Highly recommend
Anmäl det här omdömet
Eileen C. Affärsresenär Singapore, den 30 mars 2016
Its way above what you expect for the price paid.
6,7
Extremely friendly, helpful and accommodating staff. Very clean room. Very convenient location, a short walk to almost anything and literally 1 minute from the weekend night market, yet not noisy. Shower has good water pressure. Only one thing to know - rooms are on the small side. Sufficient but a little more space would have been nicer.
Anmäl det här omdömet
Helen F. Ensamresenär United Kingdom, den 27 mars 2016
A night in the Old Quarter
4,7
The staff were very friendly and proactively tried to help me - offering to point out where I was on the map etc. The room was spacious but seemed a little grotty and also smelt of smoke. I also had the sounds of some man coughing up flem all night - not sure if it was an adjoining room or what (I was on 6th floor) but it felt very close by and was quite a distraction. Arguably not the hotel's fault though! This is a great location for exploring the Old Quarter and getting to my favourite restaurants in Hanoi.
Anmäl det här omdömet
Xiaomin Z. Reste med partner China, den 21 mars 2016
Cheap and so so
3,7
A small boutique hotel...breakfast is OK.
Anmäl det här omdömet
Irene C. Familj med äldre barn Malaysia, den 19 mars 2016
Staffs

Staffs are friendly and helpful, approachable.
8,3
Anmäl det här omdömet
Bronnis B. Ensamresenär Ukraine, den 22 februari 2016
Brilliantly comforting and in the centre of Hanoi

Location,Food,staff
10
I and my friend was in Hanoi Legacy Hotel for 2 nights. The room quiet good with the facilities and the price was good. The location was very nice, close to Old quarter and easy to get to the center of the streets. We impressed with the staff and their taken care. Hope to be back soon !
Anmäl det här omdömet
Saika M. Familj med småbarn Japan, den 22 februari 2016
Amazing for the price

Staff,price and hotel location
10
We stayed here for 1 night and extend 2 more days and everything was wonderful, staff were always really lovely and really helpful with everything! The rooms were clean and we were supplied with fresh towels everyday. Super cold fridge, aircon, TV... What more could you want! Couldn't fault it, can't believe it was so cheap!
Anmäl det här omdömet
Saika M. Familj med småbarn Japan, den 22 februari 2016
Great location and friendly staff

Location, staff, facility
10
Very nice and quick staff, well located, clean and modern. It's a miracle how silent the rooms are at this melting point. The breakfast is a surprise with french baguette, real coffee and cerials. All you need for a great stay in Hanoi!
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrassHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrassHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05