Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lobby Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gästrum Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrass Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrass Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närheten
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närheten Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan
Område: Gamla kvarteren Antal rum: 44
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 544 omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,9
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (544)
Sortera efter:
Stefan J. Reste med partner Sweden, den 22 juni 2013
trevlig och vänlig personal, centralt, charmigt

personalen var otroligt cerviceminded, charmigt litet hotell mitt i the Old District, nära till stadskärnan
7,3
charmigt hotell, rent och snyggt med modern tatch, jättebalkong med utsikt mot stadskärnan. Personalen var otroligt hjälpsamma, duktiga på engelska och mycket vänliga. Frukosten var kanske inte den bästa men helt acceptabel.Eftersom Hanoi har mycket att erbjuda tillbringade vi inte så mycket tid på rummet som annars var till full belåtenhet.
Katarina K. Affärsresenär Sweden, den 29 januari 2013
Bra läge och hjälpsam personal

Läget i gamla stan, Personalen var hjälpsam, God frukost, Stora sängar, Snygg inredning, Prisvärt
9,3
Vi var på affärsresa och vi var så nöjda att vi kommer att bo på Legacy Hang Bac nästa gång vi ska till Hanoi. Vi behövde ett konferensrum och då lånade de ut matsalen (gratis). Restaurangen hade stängt under vår konferens så receptionspersonalen gock ut och handlade dricka och kaffe åt oss. Vi behövde dagsljus för att titta på tygprover och stod och skräpade ner i entrén under flera dagar. Inte en sur min utan tvärtom, de hjälpte oss att ta fram stolar och bord så att vi fick ett arbetsutrymme. Läget i Gamla stan var fantastiskt. Det var jätteroligt att upptäcka Hanois alla spännande butiker och restauranger direkt utanför hotellet. Bilderna från Hanois gamla stadsdel är bra, men verkligheten var ännu bättre.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Marknad det ligger en stor marknad i närheten av hotellet. på andra våningen ligger en tygmarknad, och där finns massor av olika slags sidentyger att köpa. Om man är bra på att pruta så får man ner priserna till 2-10 USD per meter (priet varierar beroende på sort sidentyg)
Hoang N. Affärsresenär Vietnam, den 23 maj 2015
Convenience area

Clean, near city central
7,3
Ahmad S. Ensamresenär Singapore, den 19 maj 2015
small clean hotel with friendly staff

centrally located in old quarters - near hoan kiem lake, dong xuan mkt, 20meters away fr sun nite mkt n few mins to the bustling city ctr.
8,3
Pleasant. Probably due to low season we were upgraded to a family room. Very spacious comes with 1 queen bed n 1 sgl bed complete with seating furniture set next to bedroom. Shower facilities were good with strong water pressure. The aircon was working well. Stayed thr for 2 nites before going to halong bay for 2day 1nite tour. However we decided to rebook this htl again for 1 more nite whn we came bck fr halong bay. The htl is only abt 5mins walk to hoan kiem lake whr most of the daily activites are centred here (pubs, lounge, coffee houses, rstnts etc etc). Hotel staff speaks english well so no problem of getting info fr thm. For muslim visitors no worries abt halal food bcos thr a few halal outlets walking distance fr this htl. Overall it has bn a pleasant stay for me.
Rafael V. Reste med partner Netherlands, den 15 maj 2015
Vietnam 2015

Staff, location, service.
8,7
It was more than OK.
Ho-Hin C. Gruppresenär United States of America, den 4 maj 2015
boys

Service, friendliness, cleanliness
10
Amazing!!! Especially hugh and hom.
Sunny Y. Ensamresenär United States of America, den 30 april 2015
Misleading information on website.

location, breakfast, front desk service
8
Hotel needs renovation. TV came out poorly, room amenities were dirty. Need to improve on cleaning. Found out hotel over charged on tours.
Matthew R. Reste med partner United Kingdom, den 27 april 2015
fantastic hotel, clean, cheap and great location.

location, staff and cleanliness
10
We paid £19 for the night here and it was well worth the money. The location is fantastic and the rooms are huge and very clean and comfortable. Breakfast basic but no complaints. Highly recommend!
Zion J. Reste med partner United States of America, den 23 april 2015
a nice respite

great location, staff is very knowledgeable everything is first class
8
Very nice. Only the refrigerator wasn't cold. They bouhht our tickets for entertainment and helped us ask for exactly what we wanted at the market.
Sushant K. Reste med partner India, den 19 april 2015
Great location, great staff, value for money

Great location, great staff, value for money
9,3
Smooth from start to finish. Was landing late at night, so used the hotel airport pickup. Emails were answered promptly. The driver was there on time with a signboard and Checkin was a breeze. They upgraded me to the king suite with a balcony, which was a great. Great location, great staff, average breakfast, with a good egg station. Highly recommend this hotel

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - LobbyHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - GästrumHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrassHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkong/terrassHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Sevärdheter i närhetenHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C02