Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam 10000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 432 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,7
Läge
8,9
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (432)
Sortera efter:
Christina M. Familj med äldre barn Sweden, den 23 december 2015
läget personalen renligheten

läget personalen renligheten
10
Toppen, nära till allt, personalen väldigt hjälpsam och kunde bra engelska. Vi hade vårt bagage där medan vi var i HB och innan nattåget till Sapa etc. Så hotellet var som vår hemstation i Hanoi mellan och före olika tågresor. Rent snyggt, bra luftutsug i badrum. Vi kommer absolut bo här igen.
Anmäl det här omdömet
Christina M. Familj med äldre barn Sweden, den 16 december 2015
läget toppen

läget personalen renlighet
9,7
Superba kan inte vara bättre
Anmäl det här omdömet
Christina M. Familj med äldre barn Sweden, den 14 december 2015
superbra

rent, läget, personalen
9,7
Super trevlig och hjälpsam personal! Bra engelska! Rent på rummet och bra utsug i fläkten! Bra läge!!
Anmäl det här omdömet
Yuanhui H. Ensamresenär Taiwan, den 28 april 2016
Perfect location & staff
6,3
The location is perfect and easy to eat in old quarter. Friendly and helpful staffs My first choice of hotel to stay in hn
Anmäl det här omdömet
Shirley J. Gruppresenär Singapore, den 6 april 2016
Great location in Old Quarter and very friendly st
6,7
The hotel initiated an email to me via Agoda to ask for my flight details. Very thoughtful of them to take this initiative. Staff are very friendly and greeted us whenever they see us. Room is clean and tidy with everything we need for a short stay at Hanoi.
Anmäl det här omdömet
Arthur S. Reste med partner Australia, den 6 mars 2016
Great Location

Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
8,3
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Anmäl det här omdömet
Won S. Ensamresenär South Korea, den 21 februari 2016
1. Kindly Staff

KIND, CLEAN, POSITION
2,7
Anmäl det här omdömet
Stephen O. Reste med partner Ireland, den 17 februari 2016
Good hotel fo rprice

Location, staff, value for money
7,7
Staff were very helpful and gave us a lot of useful information when was checking in. The hotel location in the old town makes it very easy to get around, but the old town is extremely busy so can be a bit noisy sometimes early in the morning
Anmäl det här omdömet
Linh T. Gruppresenär Vietnam, den 14 februari 2016
Good
5
Good
Anmäl det här omdömet
Waris C. Ensamresenär Thailand, den 7 februari 2016
Location, Clean room
5,7
Location is close to shopping and night life area. Breakfast is ok. Room is comfortable for 1 person.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - GästrumHanoi Romance Hotel Hanoi - GästrumHanoi Romance Hotel Hanoi - BufféHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurangHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurangHanoi Romance Hotel Hanoi - Mat och dryckHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurangHanoi Romance Hotel Hanoi - RestaurangHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - LobbyHanoi Romance Hotel Hanoi - GästrumHanoi Romance Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02