Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 726 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,0
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (726)
Sortera efter:
Felicia T. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2016
Personalen var väldigt hjälpsam
5,7
Det bästa med detta hotell var absolut personalen! Vi blev uppgraderade och fick hjälp med att boka en jättebra Halong bay kryssning (som vi även där blev uppgraderade). Lee i receptionen var hur trevlig som helst och tipsade oss vad vi skulle försöka hinna med under vår enda dag i staden. Rummet var bra, inte det finaste vi bott på men helt okej. Bra frukost!
Felicia T. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2016
Väldigt trevlig personal
5,7
Personalen var toppen! Helt okej rum, renligt.
Tarja K. Ensamresenär Sweden, den 25 juni 2014
Toppen, vill bo här igen!

Hjälpsam, trevlig personal, lugnt område, men ändå nära till allt, rent
6,7
Toppen! Blev erbjuden ett bättre rum , utan att jag ens frågade.
Hugh B. Ensamresenär Canada, den 31 mars 2013
pổôr and deceptive

cleanliness
4
Poor sẻrvice. They seemed lóst but out to make a buck
Simon J. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Billigt pris för bra hotell.

Rent, bekvämt.
7
Rummen är mycket små och kompakta men fungerar mycket bra för en eller ett par nätter. Till det låga pris som vi betalade är rummet mycket, mycket prisvärt. Frukosten kommer det inte att skrivas låtar om men den är verkligen helt okej. Personalen är trevlig men precis som personalen på de flesta hotell i Hanoi kan de bli något påstridiga i sina frågor om vart man är på väg eller vart man har planerat under sin vistelse.
Mary F. Reste med partner Ireland, den 25 maj 2016
Satisfactory
4,3
Lovely breakfasts, very helpful staff, just a disappointing room. There was mould in our bathroom and holes in our bedsheets as well as in the bed frame.
Mark C. Ensamresenär United States of America, den 21 maj 2016
Enjoyed my stay, highly recommend!
4
Nice hotel , good location, friendly staff.
Marc B. Ensamresenär Australia, den 17 maj 2016
excellent small hotel
6,3
had a short but excelent stay at this hotel the premises were clean and nicely equiped the staff were very professional in their work and at the same time extremely helpful with their local knowledge
Gemmafe T. Reste med partner Philippines, den 8 maj 2016
Woth the stay
6
We loved our stay at the hotel. The staff are nice especially Mr. Lee, they were so accomodating and friendly. We got more than the price of the room. Nothing to complain. The room is clean and yummy breakfast was served well.
Eunice V. Reste med partner Philippines, den 6 maj 2016
Value for money
6,7
We enjoyed our stay at Hanoi Serenity Hotel. The staff was very accommodating especially Joy. She went beyond what she needed to do to help in our unfortunate travel mishap. We very much appreciate her help and concern. The food is also good. My husband and I enjoyed the breakfast especially their pho. The hotel is also accessible and a stone's throw away from Hoan Kiem Lake and a lot of restaurants.
1 - 5 av 5 omdömen
Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03