eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 25
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 559 omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,1
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (559)
Sortera efter:
Tarja K. Ensamresenär Sweden, den 25 juni 2014
Toppen, vill bo här igen!

Hjälpsam, trevlig personal, lugnt område, men ändå nära till allt, rent
6,7
Toppen! Blev erbjuden ett bättre rum , utan att jag ens frågade.
Hugh B. Ensamresenär Canada, den 31 mars 2013
pổôr and deceptive

cleanliness
4
Poor sẻrvice. They seemed lóst but out to make a buck
Simon J. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Billigt pris för bra hotell.

Rent, bekvämt.
7
Rummen är mycket små och kompakta men fungerar mycket bra för en eller ett par nätter. Till det låga pris som vi betalade är rummet mycket, mycket prisvärt. Frukosten kommer det inte att skrivas låtar om men den är verkligen helt okej. Personalen är trevlig men precis som personalen på de flesta hotell i Hanoi kan de bli något påstridiga i sina frågor om vart man är på väg eller vart man har planerat under sin vistelse.
Maria R. Reste med partner Philippines, den 30 mars 2015
a hidden gem in Hanoi

the breakfast, the great service and location
8,3
The room had all the basic needs, quite simple. Value for money. I really did enjoy the breakfast but what I love about this hotel is the service. Even if we arrived at around 1 am, their front desk manager/officer still accommodated us. He made sure we settled in comfortably. During check-out, since we were trying to catch the bus to Halong Bay, they called the tour office for us. I like the location, quite accessible to the restos, cafes and other tourist spots in the Old Quarters. :)
Elodie J. Reste med partner France, den 29 mars 2015
Very pleasant stay !

Room clean and comfortable, nice staff, good value for money
9,7
We stayed 3 nights at the Hanoi Serenity hotel and we really enjoyed it ! For 13 dollars, we had a nice double room with a real and beautiful bathroom. Staff was very helpful. Breakfast is also very good. Nothing special to say, but we really liked our stay and we think it's a good value for money.
Eleanor M. Gruppresenär Philippines, den 23 mars 2015
Very affordable hotel

Staff was very friendly and helpful, they know how to speak good English
9
Stay was awesome for the price
Matthew R. Reste med partner United States of America, den 11 mars 2015
Cute

Location comfort cleanliness
8,3
I enjoyed it my stay. One of the better budget places I have ever been.
Hung N. Gruppresenär Vietnam, den 27 februari 2015
Good hotel

Friendly staff, good location, clean
7,7
These staffs are friendly & support. Room is also clean & comfortable. More than my expectation for this range of price. Good to try!
Suhyun C. Gruppresenär United States of America, den 24 januari 2015
poor bed condition, couldnt sleep well,

cheap
5,3
Taryn I. Reste med partner Australia, den 3 januari 2015
A nice little place to stay

Location - in a safe area, Breakfast - yummy & fast service, Staff - happy to answer any questions/provide guidance
9,7
Nice and relaxing

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum


AS-AGWEB-3C04