eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gästrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Badrum Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Lobby Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restaurang Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restaurang Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restaurang Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restaurang
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 25
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 497 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,1
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (497)
Sortera efter:
Tarja K. Ensamresenär Sweden, den 25 juni 2014
Toppen, vill bo här igen!

Hjälpsam, trevlig personal, lugnt område, men ändå nära till allt, rent
6,7
Toppen! Blev erbjuden ett bättre rum , utan att jag ens frågade.
Hugh B. Ensamresenär Canada, den 31 mars 2013
pổôr and deceptive

cleanliness
4
Poor sẻrvice. They seemed lóst but out to make a buck
Simon J. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Billigt pris för bra hotell.

Rent, bekvämt.
7
Rummen är mycket små och kompakta men fungerar mycket bra för en eller ett par nätter. Till det låga pris som vi betalade är rummet mycket, mycket prisvärt. Frukosten kommer det inte att skrivas låtar om men den är verkligen helt okej. Personalen är trevlig men precis som personalen på de flesta hotell i Hanoi kan de bli något påstridiga i sina frågor om vart man är på väg eller vart man har planerat under sin vistelse.
Sven M. Ensamresenär Netherlands, den 26 september 2014
Okay, not great

location, staff, bathroom
7,3
Xuan H. Affärsresenär Vietnam, den 15 september 2014
Excellent

Tidy,good service,funny staff
9
Nguyen T. Gruppresenär Vietnam, den 14 september 2014
Good a d clean

Clean, nice staff
9,3
I only stay here for only one night and i book the cheapest room for two so as usually they gave us the the 9fl, room is small but clean - its surprised me that room is clean even its small. The air condition and fidge good. Staff friendly - i will be back if have chance
Sek L. Ensamresenär Singapore, den 12 september 2014
value for money stay

wifi, attentive & helpful staff, clean room
8,7
Keiko N. Ensamresenär Japan, den 12 september 2014
Extremely good place to stay in Hanoi

The staff, the price, the flexibility
9
I don't usually write reviews but this is worth one. The price is staggeringly low for the brilliant service you get. Attentive, friendly and flexible staff. Good breakfast. Fast internet. Satellite TV. High quality designer rooms, cleaned super fast everyday. One time they totally cleaned up my room in the 15 minutes I was downstairs having breakfast. Can't beat this place.
Anh P. Affärsresenär Vietnam, den 12 september 2014
Worth of what we paid.

staff is friendly, helpful..
6,3
Almost fine as we expected except room is quite old, bathroom is not comfortable...
Marco C. Reste med partner Australia, den 12 september 2014
Hanoi Serenity Hotel 2

staff and elevator
4,3
narrow dump area leaky aircon , faulty shower fixtures , dirty glasses , wont be back there again , 1 egg on a breadroll for brecky.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GästrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - BadrumHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - LobbyHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestaurangHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestaurangHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestaurangHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestaurangHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidanHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A02