eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Harbour Plaza North Point Hotel

No.665 King's Road, North Point, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Entré Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Pool Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gym Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Mötesrum Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Mötesrum Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Mötesrum Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Mat och dryck Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Festvåning Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Festvåning Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Festvåning Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Festvåning Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gästrum Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gästrum Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: North Point Antal rum: 669

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 1222 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
7,7
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (1222)
Sortera efter:
Kenneth P. Ensamresenär Sweden, den 9 mars 2013
trevlig, bekvämt

trevlig personal, rent och snyggt
6
Hotellet är väldigt lätt tillgängligt med tunnelbanan till North Point uppgång 3 sen är det bara rakt fram,framme. Dom har även flyplats transfer, dock ingen aning om priset. Om man vill bo på Hong Kong sidan så är detta ett mycket prisvärt hotell. då jag bara mellan landade i Hong Kong på min resa till Malaysia så hant jag bara utnytja hotellets jym, poolen var vinterstängd. Rummen är mycket bekväma, minus för dyrt internet, borde ingå i priset. trevlig persoal.
Marie N. Familj med småbarn Sweden, den 8 januari 2011
Familjevänligt med bra läge!

Bra läge, fräscha rum med kokvrå.
9,3
Ett mycket familjevänligt hotell med möjlighet till egen matlagning. Vårt rum var välstädat och fint. Läget är perfekt nära mataffär, tunnelbana och bussar. Vi återvänder gärna!
Christian B. Gruppresenär Sweden, den 31 december 2009
Helt ok hotell....

Nära till tunnelbana, bra frukost
5,7
Bodde 5 nätter på Harbour Plaza i Hong Kong. Helt ok hotell men inte lysande på något sätt. Ligger lite långt från centrum men i alla fall enkelt att ta sig dit med tunnelbana och taxi. Kändes lite som ett 80-talshotell som skulle må bra av lite uppfräschning men helt ok utifrån det pris vi betalade!
Ridza S. Gruppresenär Brunei Darussalam, den 18 juli 2014
A pleasant stay. No problem whatsoever

Location. Location. Location
8,7
A pleasant stay. Cleanliness was great. Most important of all is its near to the MTR.
Guenter S. Affärsresenär Austria, den 17 juli 2014
central location, good service, nice facilities

very friendly staff, fast, hotel is good located for business as well as for shopping and leisure, rooms are ok, clean and not too small, also with good view to the sea/mainland, ideal for business tr
8
Kwan C. Reste med partner China, den 5 juli 2014
Convenient

Cheap, value for money and convenient
8
This area is full of foods and everything is cheap, easy to accesss to everywhere
Noranda Z. Gruppresenär Taiwan, den 3 juli 2014
x

none
4
Stevie Y. Familj med äldre barn China, den 3 juli 2014
Nice place

Convenient, close to MTR station and nearby restaurants and bus stations.
9,7
Overall experience was good except poor reception for mobile phones and weak internet.
Yip K. Reste med partner Malaysia, den 29 juni 2014
Good location and transportation

Quiet surrounding after night, location and size of the room
8
This is my third time to stay with this hotel. They allowed me to put my luggage overnight when we went to shenzhen. Overall, nice hotel with friendly staffs. However, the hotel does not provides free wifi and internet. Near shopping malls like taikoo and causewaybay. Beside bus stop, mtr station and tram station.
Chyi A. Affärsresenär Singapore, den 27 juni 2014
A value for money and quiet accomodation

Breakfast was good, the surrounding is quiet and peaceful.
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Harbour Plaza North Point Hotel Hong KongHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - EntréHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - PoolHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - GymHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - MötesrumHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - MötesrumHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - MötesrumHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Business CenterHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Mat och dryckHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - FestvåningHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - FestvåningHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - FestvåningHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - FestvåningHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - GästrumHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - GästrumHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Harbour Plaza North Point Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A05