Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Harbour View Hotel

Lorong Temple, PO Box A1368, Kuching centrum, Kuching, Malaysia 93824 (Visa på karta)

Boka nu!

Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Gästrum Harbour View Hotel Kuching - Badrum Harbour View Hotel Kuching - Lobby Harbour View Hotel Kuching - Reception Harbour View Hotel Kuching - Restaurang Harbour View Hotel Kuching - Restaurang Harbour View Hotel Kuching - Restaurang Harbour View Hotel Kuching - Mötesrum Harbour View Hotel Kuching - Omgivningar Harbour View Hotel Kuching - Omgivningar
Harbour View Hotel Kuching - Hotellet från utsidan Harbour View Hotel Kuching - Mötesrum Harbour View Hotel Kuching - Festvåning Harbour View Hotel Kuching - Hotellet från utsidan Harbour View Hotel Kuching - Hotellet från utsidan Harbour View Hotel Kuching - Utsikt Harbour View Hotel Kuching - Gästrum
Område: Kuching centrum Antal rum: 245
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 913
omdömen

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,6
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (913)
Sortera efter:
Ragnvald L. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2015
Inget finns att nämna p.g.a det som inträffat
5,3
Den här gästen har bara poängsatt hotellet och har inte skrivit några kommentarer.
Anmäl det här omdömet
My J. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Bra läge

Trevlig personal, stort rum med fantastisk utsikt.
8
Vi valde delux och fick därför ett stort rum(fick först ett lite mindre men när airconditionen inte verkade fungera flyttades vi till 11 våningen med ett större rum med soffa fåtölj och stor säng). Hotellet har några år på nacken och skulle må bra av en uppfrächning.Sängarna relativt sköna men lite nedluggna.Badrummet behöver frächas upp.Det fanns en dator i lobbyn men den fungerade inte alltid och kostade 5myr/halvtimmen.Men det fanns gratis WiFi. Trevlig hjälpsam personal.Hotellet ligger bra till för shopping och strandpromenaden.Frukosten kostade 20 myr och det fanns mycket att välja på men det var väl inte direkt prisvärt
Anmäl det här omdömet
Bertil L. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2011
Utmärkt läge

Fin utsikt, rent och snyggt samt hjälpsam personal
9
Vi trivdes utmärkt på hotellet p.g.a. läget i centrum och nära den trevliga strandpromenaden utefter floden. Frukosten var omfattande och passade de flesta smakriktningar. Gratis WiFi fungerade bra tidvis på rummet. Personalen var tvungen att återställa med jämna mellanrum. Från ett närliggande tempel förekom störande musik och sång. Dock upphörde detta vid 23.00 tiden.
Tips om shopping: På andra sidan gatan ligger Bazarområdet.
Anmäl det här omdömet
Mashita S. Gruppresenär Malaysia, den 24 augusti 2015
Its so good comfortable nice place

location,room cleaness & food
9,7
very good
Anmäl det här omdömet
Megat A. Ensamresenär Malaysia, den 21 augusti 2015
Thanks for the hospitality :)

Room. View. Cleanliness.
9,3
Anmäl det här omdömet
Agnes Y. Ensamresenär Malaysia, den 18 augusti 2015
Quite old the facilities. Some in faulty condition

Location, shuttle to attractions places and staff so helpful
6
Par to 3 stars, cannot ask for more. But the facilities quite old n faulty. Quite noisy because can hear the noise from outside.
Anmäl det här omdömet
Chew E. Familj med småbarn Malaysia, den 16 augusti 2015
terrible experience

location are near to town.
3,7
The first night me and my sister been bite by wood flea. We caught around 6 of it.My skin was very allergy to it. I went to complain at the reception . They help to change the room but the room was same with pervious room . We been bite again at the nxt night. Terrible feel.
Anmäl det här omdömet
Noraini M. Affärsresenär Malaysia, den 14 augusti 2015
My review of harbourview horel

in the heart of the city
5,7
feel terrible because the towel provided was totally smelly. And when you wiped your body and face with it, not only its smelly but sticky to you skin. The aircond is not in good condition
Anmäl det här omdömet
Giles J. Familj med äldre barn United Kingdom, den 11 augusti 2015
Nice

location, value, comfort
6,7
good
Anmäl det här omdömet
Rumaizah B. Ensamresenär Malaysia, den 10 augusti 2015
Waterfront, river-view room, poor breakfast

3-minute walk to waterfront, river view room, shuttle to RWMF
6,7
I had a good stay overall. However, the buffet breakfast was poorly managed & replenished, messy, and has limited choices. Your clothes also smell like a foodcourt. I l
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Harbour View Hotel KuchingHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - BadrumHarbour View Hotel Kuching - LobbyHarbour View Hotel Kuching - ReceptionHarbour View Hotel Kuching - RestaurangHarbour View Hotel Kuching - RestaurangHarbour View Hotel Kuching - RestaurangHarbour View Hotel Kuching - MötesrumHarbour View Hotel Kuching - OmgivningarHarbour View Hotel Kuching - OmgivningarHarbour View Hotel Kuching - Hotellet från utsidanHarbour View Hotel Kuching - MötesrumHarbour View Hotel Kuching - FestvåningHarbour View Hotel Kuching - Hotellet från utsidanHarbour View Hotel Kuching - Hotellet från utsidanHarbour View Hotel Kuching - UtsiktHarbour View Hotel Kuching - Gästrum

Kundrecensioner - Harbour View Hotel, Kuching

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A07