Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Harbour View Hotel

Lorong Temple, PO Box A1368, Kuching centrum, Kuching, Malaysia 93824

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 950 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,6
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (950)
Sortera efter:
Ragnvald L. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2015
Inget finns att nämna p.g.a det som inträffat
5,3
Den här gästen har bara poängsatt hotellet och har inte skrivit några kommentarer.
Anmäl det här omdömet
My J. Reste med partner Sweden, den 18 januari 2013
Bra läge

Trevlig personal, stort rum med fantastisk utsikt.
8
Vi valde delux och fick därför ett stort rum(fick först ett lite mindre men när airconditionen inte verkade fungera flyttades vi till 11 våningen med ett större rum med soffa fåtölj och stor säng). Hotellet har några år på nacken och skulle må bra av en uppfrächning.Sängarna relativt sköna men lite nedluggna.Badrummet behöver frächas upp.Det fanns en dator i lobbyn men den fungerade inte alltid och kostade 5myr/halvtimmen.Men det fanns gratis WiFi. Trevlig hjälpsam personal.Hotellet ligger bra till för shopping och strandpromenaden.Frukosten kostade 20 myr och det fanns mycket att välja på men det var väl inte direkt prisvärt
Anmäl det här omdömet
Bertil L. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2011
Utmärkt läge

Fin utsikt, rent och snyggt samt hjälpsam personal
9
Vi trivdes utmärkt på hotellet p.g.a. läget i centrum och nära den trevliga strandpromenaden utefter floden. Frukosten var omfattande och passade de flesta smakriktningar. Gratis WiFi fungerade bra tidvis på rummet. Personalen var tvungen att återställa med jämna mellanrum. Från ett närliggande tempel förekom störande musik och sång. Dock upphörde detta vid 23.00 tiden.
Tips om shopping: På andra sidan gatan ligger Bazarområdet.
Anmäl det här omdömet
Valerie F. Familj med småbarn Malaysia, den 10 februari 2016
Comfortable stay

Clean, cosy and efficient
7,7
A decent and comfortable stay. Will be back again next year.
Anmäl det här omdömet
Izatul H. Ensamresenär Malaysia, den 31 januari 2016
convenient stay at city of Kuching

convenient, allow early check in(room always ready), walking distance to city water front
8,7
Truly comfortable and enjoy my stay here. Friendly staff allow me to check in very early(ths happen for 2 times). No wireless access but it not my priority cos im on holiday. TV channels very good. Quite old bathtub and shower but clean. Walking distance to Plaza Merdeka, main bazar, kuching waterfront etc.
Anmäl det här omdömet
Leon M. Ensamresenär Australia, den 17 januari 2016
Good location

Location View Bed
8
The Harbour View is a good hotel in a very convenient location. The bedroom area is very nice but the bathroom is looking old and I believe that they are now renovating so that will be a big improvement. There was not much hot water in the two rooms that I tried, one hot water shower in four days. The wi-fi did not work at all on floor 7 but was fine in the lobby. Still, the hotel is good value, very clean and nice staff. I would stay again and look forward to the newly renovated rooms.
Anmäl det här omdömet
Lo C. Affärsresenär Malaysia, den 9 januari 2016
Good location

Location , friendly staff
7,7
Anmäl det här omdömet
Lay S. Affärsresenär Malaysia, den 6 januari 2016
Fair

Food,location,environment
6
So far so good
Anmäl det här omdömet
Yasmin M. Familj med äldre barn Singapore, den 25 december 2015
Close to shopping area

Close to shopping area, near Waterfront and nice view
6,3
It was not that great. Took the family room and no toiletries. Bed was hard and you can feel the spring of the mattress. Room has a damp smell and they don't change the sheets even though you ask them to change it. Noisy at night because close to the road!
Anmäl det här omdömet
Dolblne R. Familj med äldre barn Malaysia, den 24 december 2015
Location

Near to Kuching Waterfront
7,7
Average
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Harbour View Hotel KuchingHarbour View Hotel Kuching - LobbyHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - Pub/loungeHarbour View Hotel Kuching - Hotellet från insidanHarbour View Hotel Kuching - CaféHarbour View Hotel Kuching - ReceptionHarbour View Hotel Kuching - Business CenterHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - LobbyHarbour View Hotel Kuching - MötesrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - BadrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - BadrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - BadrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - GästrumHarbour View Hotel Kuching - Business Center


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07