eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filippinerna 6340 (Visa karta)

Boka nu!

Harmony Hotel Bohol - Restaurang Harmony Hotel Bohol - Omgivningar Harmony Hotel Bohol - Omgivningar Harmony Hotel Bohol - Omgivningar Harmony Hotel Bohol - Omgivningar Harmony Hotel Bohol - Omgivningar Harmony Hotel Bohol - Reception Harmony Hotel Bohol - Omgivningar Harmony Hotel Bohol - Pool Harmony Hotel Bohol - Restaurang Harmony Hotel Bohol - Hotellet från insidan Harmony Hotel Bohol - Restaurang Harmony Hotel Bohol - Restaurang Harmony Hotel Bohol - Omgivningar
Område: Alona Beach - Panglao Island Antal rum: 18
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 678 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (678)
Sortera efter:
Lars J. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2015
Tryggt och bra boende!

Personalens uppträdande, rumsstandarden och skötseln
8,3
Mycket bra. Trevlig och hjälpsam personal. Lugnt läge, och 5 min till stranden. Ett minus...Restaurangen serverar ingen mat, utöver frukosten (stämmer inte med Agodas beskrivning).
Sara S. Reste med partner Sweden, den 25 maj 2013
Bra hotell med bra läge

Läget, säkerheten, personalen
7,7
Läget var bra, nära till alona beach men ändå så att man inte blev störd av något oljud. Jättetrevligt personal och säkerhetsvakt dygnet runt (även om det egentligen inte behövs?). Sköna rum med bra balkonger, och en swimmingpool som duger gott och väl även om det bara finns några få solstolar. Det enda som var sådär var restaurangen, frukostmenyn var lite komplicerad och maten överlag var inte överdrivet god, bättre att äta på stranden! Värt att nämns att det är en svensk ägare!
Mikael L. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Helt okej, inget märkvärdigt.

Luftkonditioneringen :P
6,7
Det var ett helt okej hotell, saker och ting fungerade. Rummet var hyfsat fräscht, balkongen var trevlig och tonade rejäla skjutdörrar gjorde ett bra jobb att hålla saker och ting på rätt plats (som kall luft inomhus t.ex). Lätt frukost, funkade men ingen frukostbuffé eller något sådant. Såg till att få riktigt bryggkaffe (de kör med snabbkaffe nästan överallt där). 100 meter till strandpromenaden via en trappa (20 fina trappsteg kanske). Detta hotell var typisk mellanmjölk. Inget att direkt klaga på, inget att hoppa högt för och inget att direkt lägga på minnet. Prisvärt dock.
Emma L. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2013
trivsamt hotell med vänlig personal

fräsch pool
7,7
Rena rum, hjälpsam personal. Lagom avstånd till stranden, ca 5 min promenad. Lite problem med WiFi, men helt klart ett godkänt hotell. Vi trivdes jätte bra!
Magnus N. Reste med partner Sweden, den 11 november 2012
Härligt hotell med stor pool

Bra läge , gångavstånd till Alona beach
8
Stora rymliga rum, nära till stor pool. Perfekt läge för att ta ett dopp i poolen, och under kvällen ta en 5 minuters promenad till Alona Beach, för en romantisk middag på stranden och en drink efteråt, lyssnande till något av alla live-band som spelar där. Prisläget något dyrare än annars i Filipinerna, men klart värt ett besök en weekend för att koppla av.
Noraida S. Reste med partner Canada, den 26 mars 2015
great stay

friendly staff, cleanliness
8,3
Had a great stay. Staff are friendly and the room is clean
Alice G. Reste med partner Belgium, den 21 mars 2015
Nice location, great service

Good location, great service, hôtel could be renovated, the bathrooms are not good
6,3
Bill W. Reste med partner United States of America, den 13 mars 2015
Nice place with nice pool and bar/restaurant

the pool, the balcony off our room and the closeness to the beach
8,3
We really enjoyed our stay here and loved the big balcony off of our room and the closeness to the shops and beach. The pool was large and nice and the restaurant and bar was above the pool and the food was good. The staff was friendly and helpful especially Gemma who is a real delight to talk to and very pro active and very nice...she should get a raise!! I recommend this place and would stay there again if we ever return to Bohol. The only complaint is they need to make the solar work better as the water from the shower was cold.
Ignacio G. Reste med partner Spain, den 24 februari 2015
Nice&polite staff,good dishes (garlic prawns

Location, quite, comfort
7,7
It was good. We don't regret that we had chosen this hotel.
Scott C. Familj med småbarn Canada, den 12 februari 2015
Good value

Pool, patio and staff friendliness
8
Enjoyed our stay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Harmony Hotel BoholHarmony Hotel Bohol - RestaurangHarmony Hotel Bohol - OmgivningarHarmony Hotel Bohol - OmgivningarHarmony Hotel Bohol - OmgivningarHarmony Hotel Bohol - OmgivningarHarmony Hotel Bohol - OmgivningarHarmony Hotel Bohol - ReceptionHarmony Hotel Bohol - OmgivningarHarmony Hotel Bohol - PoolHarmony Hotel Bohol - RestaurangHarmony Hotel Bohol - Hotellet från insidanHarmony Hotel Bohol - RestaurangHarmony Hotel Bohol - RestaurangHarmony Hotel Bohol - Omgivningar


AS-AGWEB-3B02