Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Danao, Panglao Island, Filippinerna 6340 (Visa på karta)

Boka nu!

Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Restaurang Harmony Hotel Panglao Island - Mat och dryck Harmony Hotel Panglao Island - Mat och dryck Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Restaurang Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Reception Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Pool
Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Pool Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Restaurang Harmony Hotel Panglao Island - Faciliteter Harmony Hotel Panglao Island - Pool Harmony Hotel Panglao Island - Faciliteter Harmony Hotel Panglao Island - Restaurang Harmony Hotel Panglao Island - Restaurang Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan Harmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidan
Område: Danao Antal rum: 18
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 705
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (705)
Sortera efter:
Lars J. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2015
Tryggt och bra boende!

Personalens uppträdande, rumsstandarden och skötseln
8,3
Mycket bra. Trevlig och hjälpsam personal. Lugnt läge, och 5 min till stranden. Ett minus...Restaurangen serverar ingen mat, utöver frukosten (stämmer inte med Agodas beskrivning).
Anmäl det här omdömet
Sara S. Reste med partner Sweden, den 25 maj 2013
Bra hotell med bra läge

Läget, säkerheten, personalen
7,7
Läget var bra, nära till alona beach men ändå så att man inte blev störd av något oljud. Jättetrevligt personal och säkerhetsvakt dygnet runt (även om det egentligen inte behövs?). Sköna rum med bra balkonger, och en swimmingpool som duger gott och väl även om det bara finns några få solstolar. Det enda som var sådär var restaurangen, frukostmenyn var lite komplicerad och maten överlag var inte överdrivet god, bättre att äta på stranden! Värt att nämns att det är en svensk ägare!
Anmäl det här omdömet
Mikael L. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Helt okej, inget märkvärdigt.

Luftkonditioneringen :P
6,7
Det var ett helt okej hotell, saker och ting fungerade. Rummet var hyfsat fräscht, balkongen var trevlig och tonade rejäla skjutdörrar gjorde ett bra jobb att hålla saker och ting på rätt plats (som kall luft inomhus t.ex). Lätt frukost, funkade men ingen frukostbuffé eller något sådant. Såg till att få riktigt bryggkaffe (de kör med snabbkaffe nästan överallt där). 100 meter till strandpromenaden via en trappa (20 fina trappsteg kanske). Detta hotell var typisk mellanmjölk. Inget att direkt klaga på, inget att hoppa högt för och inget att direkt lägga på minnet. Prisvärt dock.
Anmäl det här omdömet
Emma L. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2013
trivsamt hotell med vänlig personal

fräsch pool
7,7
Rena rum, hjälpsam personal. Lagom avstånd till stranden, ca 5 min promenad. Lite problem med WiFi, men helt klart ett godkänt hotell. Vi trivdes jätte bra!
Anmäl det här omdömet
Magnus N. Reste med partner Sweden, den 11 november 2012
Härligt hotell med stor pool

Bra läge , gångavstånd till Alona beach
8
Stora rymliga rum, nära till stor pool. Perfekt läge för att ta ett dopp i poolen, och under kvällen ta en 5 minuters promenad till Alona Beach, för en romantisk middag på stranden och en drink efteråt, lyssnande till något av alla live-band som spelar där. Prisläget något dyrare än annars i Filipinerna, men klart värt ett besök en weekend för att koppla av.
Anmäl det här omdömet
Lai S. Reste med partner Hong Kong, den 29 maj 2015
A budget hotel

friendly staff, clean, budget
7,7
the staffs were very friendly, they also prepare breakfast for me when I need to wake up earlier for the boat trip the next day Only I didn't satisfy the toilet in my room, the closestool cover can't keep open, everytime when I was using closestool, I must hold the cover by my hand. If you dont hold the cover, it was cover down on closetool.
Anmäl det här omdömet
Lai S. Reste med partner Hong Kong, den 29 maj 2015
A budget hotel

friendly staff, clean, budget
7,7
friendly staff, clean, budget
Anmäl det här omdömet
Luke O. Reste med partner United Kingdom, den 27 maj 2015
peace and harmony

Quiet nights sleep, helpful staff, nice rooms
8
3 nights in the standard room was a pleasant experience. Helpful staff who arranged our tours, able to accommodate our last minute changes. Room was spacious , clean and pleasant. Off the beach so quiet at night , my first quiet night in the phillipines! The path to the beach is just a 3 minute walk
Anmäl det här omdömet
Richard J. Ensamresenär Philippines, den 18 maj 2015
Comfy Stay

spacious room, friendly staff and location
9
I have stayed in this hotel with my dad for one night. The staff were nice and very accomodating. We were allowed to checked in by an hour earlier prior to usual check in time. The wifi signal was good and accesible in all areas of the hotel. It was very relaxing and tranquil here because the hotelnlocation was set back from the famous alona beach. It's approximately 5-10 mins walking distance before you get to the beach. Thus, the pool was nicely built below the restaurant whereas you can easily order affordable food and drinks. Definitely, i will be back here again.
Anmäl det här omdömet
Wing C. Gruppresenär Hong Kong, den 2 maj 2015
Generally OK

Good location, spacious room and cleanliness
7,3
Generally comfortable
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Harmony Hotel Panglao IslandHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - RestaurangHarmony Hotel Panglao Island - Mat och dryckHarmony Hotel Panglao Island - Mat och dryckHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - RestaurangHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - ReceptionHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - PoolHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - PoolHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - RestaurangHarmony Hotel Panglao Island - FaciliteterHarmony Hotel Panglao Island - PoolHarmony Hotel Panglao Island - FaciliteterHarmony Hotel Panglao Island - RestaurangHarmony Hotel Panglao Island - RestaurangHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - LobbyHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - PoolHarmony Hotel Panglao Island - LobbyHarmony Hotel Panglao Island - PoolHarmony Hotel Panglao Island - RestaurangHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - PoolHarmony Hotel Panglao Island - Hotellet från utsidanHarmony Hotel Panglao Island - GästrumHarmony Hotel Panglao Island - GästrumHarmony Hotel Panglao Island - GästrumHarmony Hotel Panglao Island - GästrumHarmony Hotel Panglao Island - GästrumHarmony Hotel Panglao Island - Balkong/terrassHarmony Hotel Panglao Island - Balkong/terrassHarmony Hotel Panglao Island - BadrumHarmony Hotel Panglao Island - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A01