Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Camputhaw, Cebu City, Filippinerna 6000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 1342 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,2
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1342)
Sortera efter:
Thord R. Reste med partner Sweden, den 13 maj 2015
Topphotell

Trevlig och hjälpsam personal Bra priser Uppskattad skybar
9,7
Mycket trevligt att bo där Alla hjälpsamma och trevliga.Bra rum Bra mat Trevlig Skybar
Anmäl det här omdömet
Ali S. Reste med partner Sweden, den 26 december 2012
Perfekt hotell för mellanlandning.

Fräscht rum med satelit tv!
8,3
Rummet var lagom stort och i bra skick. Tv med många kanaler att döda tiden med om man t.ex. Enbart ska sova över för att ta sig vidare nästa dag. Frukosten är ingen hit så bli inte besviken...
Tips om shopping: Ayala center/terass ligger inom gångavstånd men taxi är att föredra för ynka 70PHP. Där finns det gott om restauranger och shopping dock ej billiga stånd med kopior och liknande utan snarare europeiska varumärken.
Anmäl det här omdömet
Olle B. Reste med partner Sweden, den 31 december 2011
Fint hotell med bra läge

Prisvärt, fint hotell
7,7
Mycket fint hotell, bra läge nära köpcentrum. Tjänstvillig personal. Rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
Armi G. Reste med partner Philippines, den 23 januari 2016
Pleasant stay

Good location, corteous staff, great service
8
Pleasant stay. Goodl location. Good service. Friendly staff. Limited food choices in buffet. Room not well ventilated.
Anmäl det här omdömet
Edita A. Familj med äldre barn Philippines, den 18 januari 2016
Moderate

Food, cleanliness,
7,7
Anmäl det här omdömet
Josie M. Familj med småbarn Philippines, den 17 januari 2016
Everything I hoped for and more

Staff members are very polite and friendly, well maintained rooms and convenient location
3
Anmäl det här omdömet
Vicente J. Familj med äldre barn Philippines, den 15 januari 2016
The hotel was value for money.

Service, location, cleanliness
8,3
Anmäl det här omdömet
Dean K. Reste med partner United States of America, den 12 januari 2016
Top Notch

Room comfort, professional staff, f
10
Anmäl det här omdömet
Miguelle M. Reste med partner Philippines, den 5 januari 2016
Best hotel!

Room setup, location and staff assistance
10
Excellent!
Anmäl det här omdömet
Alan M. Ensamresenär United States of America, den 1 januari 2016
Keycard Elevator (Security); Excellent Service

Security, Staff, Ammenities
10
The staff is AMAZING! I think I counted about 5 staff at all times at ground level. Taxis were always dropping someone off so if you need a taxi it's pretty easy to get one. Or the staff will falg one down for you. I really liked the SECURITY aspect of the hotel. In order to go UP in the elevator you have to scan your card. This prevents just anyone using the elevator so I felt really safe. I never seen this before. Location it's about 2 km from the mall. They have daily shuttle to Ayala Mall or if you take a taxi it's about 50-55 pesos which isn't bad. All the taxi drivers knew the hotel and I had no issue whatsoever. The room was a good size. As pictured and promised. Daily housekeeping as long as you put the tag on the outside of the door. Overall very pleasant stay. I did not try any of the food so I cannot rate that but I didn't want to ding them as a whole so I rated the food a 5/5.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Harolds Hotel Cebu CityHarolds Hotel Cebu City - LobbyHarolds Hotel Cebu City - GästrumHarolds Hotel Cebu City - GästrumHarolds Hotel Cebu City - GästrumHarolds Hotel Cebu City - RestaurangHarolds Hotel Cebu City - RestaurangHarolds Hotel Cebu City - RestaurangHarolds Hotel Cebu City - RestaurangHarolds Hotel Cebu City - Pub/loungeHarolds Hotel Cebu City - Pub/loungeHarolds Hotel Cebu City - Pub/loungeHarolds Hotel Cebu City - RestaurangHarolds Hotel Cebu City - FestvåningHarolds Hotel Cebu City - FestvåningHarolds Hotel Cebu City - FestvåningHarolds Hotel Cebu City - FestvåningHarolds Hotel Cebu City - MötesrumHarolds Hotel Cebu City - MötesrumHarolds Hotel Cebu City - MötesrumHarolds Hotel Cebu City - MötesrumHarolds Hotel Cebu City - MötesrumHarolds Hotel Cebu City - MötesrumHarolds Hotel Cebu City - Business CenterHarolds Hotel Cebu City - GymHarolds Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05