Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hilton Berlin Hotel

Mohrenstrasse 30, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Visa karta)

Boka nu!

Hilton Berlin Hotel Berlin - Restaurang Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Hilton Berlin Hotel Berlin - Lobby Hilton Berlin Hotel Berlin - Lobby Hilton Berlin Hotel Berlin - Gym Hilton Berlin Hotel Berlin - Gästrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Gästrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Gästrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Gästrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidan
Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Hilton Berlin Hotel Berlin - Restaurang Hilton Berlin Hotel Berlin - Restaurang Hilton Berlin Hotel Berlin - Mötesrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Mötesrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Mötesrum Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Hilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan
Läge: Mitte Antal rum: 601

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 133 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (133)
Lena O. Reste med partner Sweden, den 10 februari 2013
Kanonläge med trevlig personal

personalen, restaurangen, läget
10
Hotellets restaurang och spa avdelning var kanon! Mycket bra service från personal som mer än gärna gav tips om bra restauranger runtomkring osv. Även live-musik i hotellbaren på kvällarna. Nästa gång jag är i Berlin blir det samma hotell.
Ted M. Reste med partner Sweden, den 16 december 2012
centralt med hög service

Frukosten och bemötandet var oslagbart
9,3
Trevligt hotell mitt i stan med tunnelbana utanför dörren. vi var på flera trevliga julmarknader.
Tomm F. Reste med partner Norway, den 24 november 2012
Flott hotel med perfekt beligenhet

Fine rom, god service
10
Hotelet ligger veldig sentralt i forhold til både shopping og severdigheter.Kjempe god frokost og nydelig middag.Kommer snart tilbake.
Kazuko F. Familj med äldre barn Sweden, den 31 oktober 2012
Jättebra läge och professionellt personal

Gångavstånd till allt som är viktigt i centrum
8
Vi hade missat att kolla om frukosten ingick detta miss kostade oss 4x30 euro (över tusen spänn extra) ett lugnt och fint SPA med swimmingpool (Bastun kostar extra!) Consiergen hade bra förslag på riktig intressanta restauranger i närheten. över huvudtaget förstklassig service. med garage i bra prisklass
Restaurangtips: Bara 2 kvarter till ett fantastiskt Bayerskt ställe Augustiner som är väl värd ett besök
Gunnar L. Gruppresenär Sweden, den 10 augusti 2012
Centralt läge

Det centrala läget. Bra rum. Bra frukost. Serviceinriktad personal.
10
Det centrala läget med bra rum gör att hotellet kan rekommenderas. Servicen hos den proffsiga personalen gjorde vistelsen perfekt. Prisvärt för ett centralt hotell i en storstad. Det finns egentligen inget att klaga på mer än att det kostade pengar att ta en bastu.
Frida J. Gruppresenär Sweden, den 10 augusti 2012
fräscht hotell och hjälpsam personal

relaxavdelningen
8,7
Väldigt centralt boende, fint och perfekt boende för en kortare resa.
Tips om att göra på hotellet: Radison SAS har ett stort akvarium som man kan åka hiss igenom med 1500 firskar
Kaare F. Familj med småbarn Sweden, den 11 december 2011
Bra centralt hotel

Läget och personalen jättebra.
8,7
Bra hotell som ligger i mitten av allt. nära om man vill gå till t.ex checkpoint charly och brandenburger tor. julmarknaden precis framför hotellet var väldigt trevlig, serverade gluhvein. en trevlig choklad butik i närheten och ett lyxigt shopping centrum. lite större shoppingcentrum inom gångavstånd. dyr frukost på hotellet, men det finns många små trevliga bagerier inom 5 minuter gångavstånd. trevligt område. taxi till tegel kostade €20.
Mun Y. Reste med partner Malaysia, den 14 januari 2014
Pleasant

Clean, quite new, centrally located
7,3
We got a room facing the main street, and it was a little noisy early in the morning when people go to work. Nevertheless, the room was very spacious and clean, and the staff was nice and helpful. Good location.
Dioni P. Reste med partner Australia, den 28 december 2013
Great hotel, great location and great stay

Location, comfort and convenience
10
The Hilton was just great and such good value for money. It is so conveniently located that you could walk to most of the sights. Just fantastic
Gareth T. Reste med partner United Kingdom, den 23 december 2013
Fantastic location for the christmas markets

Room, Location, Staff.
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hilton Berlin Hotel BerlinHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurangHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - LobbyHilton Berlin Hotel Berlin - GymHilton Berlin Hotel Berlin - GästrumHilton Berlin Hotel Berlin - GästrumHilton Berlin Hotel Berlin - GästrumHilton Berlin Hotel Berlin - GästrumHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurangHilton Berlin Hotel Berlin - RestaurangHilton Berlin Hotel Berlin - MötesrumHilton Berlin Hotel Berlin - MötesrumHilton Berlin Hotel Berlin - MötesrumHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - SpaHilton Berlin Hotel Berlin - GymHilton Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanHilton Berlin Hotel Berlin - GästrumHilton Berlin Hotel Berlin - Gästrum


AS-AGWEB-3B03