eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hilton Hotel Pattaya

333/101 Moo 9, Nong Prue, Banglamung, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand 20260 (Visa karta)

Boka nu!

Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidan Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidan Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidan Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Badrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum
Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Gästrum Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Restaurang Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Restaurang Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Festvåning Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Festvåning Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Festvåning Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/lounge Hilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/lounge
Område: Pattaya Beach Road Antal rum: 302

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,9

från 2261 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,5
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
9,1
Mat/Middag
8,5
Alla recensioner (2261)
Sortera efter:
Jan D. Ensamresenär Sweden, den 1 augusti 2014
pattaya by night

läget,frukosten,rummet
9
perfekt
Anitha S. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2014
Shopping

Stora rum, personal,loungen
8,7
Den var toppen.... förutom nattlivet som störde oss till halv 5 på morgonen även att vi bodde på 22 våningen. Mycket shopping runt hotellet.
Magnus H. Reste med partner Sweden, den 29 mars 2013
Mycket bra hotell med fint läge, svien är helt fan

läget, maten ,poolområdet, servicen
8,7
Magnus H. Reste med partner Sweden, den 29 mars 2013
Perfekt läge

Läget,servicen, design
8,3
Bra läge sviten var underbar, service i toppklass, väldigt god mat , nattklubben är värd ett besök, bra möjlighet att parkera
Joakim E. Ensamresenär Sweden, den 5 december 2012
Nytt och fräscht med bästa läge.

Fin utsikt.
10
Hotellet ligger som ett monument mitt på Beachroad intill ett riktigt fräscht köpcentrum. Bor du här blir du inte besviken. Hotellet håller toppklass med härlig känsla av lyx. Läcker pool och hotellbar, båda med underbar havsutsikt. Fräscha rum med sköna sängar och även här fin utsikt över Pattaya och hav. Personalen är myckat bra. Kommer absolut att boka detta hotell igen.
Tips om att göra på hotellet: Missa inte frukosten. Den bästa jag har ätit i Thailand. Här finns allt!
Bo L. Reste med partner Sweden, den 8 augusti 2012
Lyxigt med stil

Lysande frukost
9,3
Andra gången vi bor på Hilton i Pattaya. Det uppfyller alla krav som man rimligen kan ställa med korrekt och språkkunnig personal, sober inredning och lyxigt våtutrymme. Sängarna är sköna och AC fungerar perfekt och i det närmaste ljudlöst. Bra platt-TV som är lätt att ansluta datorn till. Frukosten är föredömlig (förutom att det bara finns en sorts sushi). Man kan välja att sitta inne eller ute men har en strålande utsikt över beachroad oavsett vilket. Poolområdet är lite litet men infinitypoolen på 16 våningen är häftig.
Tips om shopping: Central festival ligger i samma byggnad. Här finns det mesta man kan vilja shoppa men priserna är inte uppseendeväckande låga.
Jimmy R. Familj med småbarn Sweden, den 20 april 2012
Hiltonklass

Läget
7,7
Inga överraskningar varken positivt eller negativt. Hiltonklass på det mesta. Rena och välståndet rum vid ankomst. Bra frukost och blev erbjuden en babysäng vid inteckningen.
Martin M. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2012
Förmodligen det bästa hotellet i pattaya

Executive loungeq på vån 34
10
Grymt bra hotell med bra läge i pattaya, har bott ca 30 olika hotell i Thailand genom åren, detta är det bästa.
Martin M. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2012
Förmodligen det bästa hotellet i Pattaya

Fina stora rum, bra service, kanonläge.
10
Det ända som var lite negativt var att poolområdet inte hade sol hela dagen, men det kan ju vara rätt skönt
Joakim E. Reste med partner Sweden, den 8 december 2011
Nybyggt med bra läge.

Bästa tänkbara frukost och mycket trevlig hotellbar.
7,7
Hotellet är nybyggt och öppnades för ett år sedan. Målsättningen är som för hela Hilton-kedjan hög. Dessa strävar efter 9-10 poäng men har i mitt tycke lite att jobba på. Har bott på en del andra Hilton hotell och är lätt kluven till detta hotell. Till att börja med behöver personalen bli mer intrimmad. Roomservice fungerade faktiskt dåligt under vår vistelse. Fräscha rum men inte imponerande. Vi hade fin sjöutsikt från vårt rum men det är beroende på var i hotellet man bor. Byggnadsarbeten pågår fortfarande högst upp varför de översta planen kan vara utsatta för buller dagtid. Trevlig pool. Tyvärr med alldeles för skuggigt läge i min smak. Sol endast tidig förmiddag och sen eftermiddag. Mycket elegant hotellbar med härlig atmosfär. Ett par drinkar här i solnedgången rekommenderas. Frukosten håller världsklass med sushi, omeletter, franska ostar och allt annat som hör en riktig Hilton frukost till. Kostar 550 Bath/person men det är den absolut värd. Vi gillade läget vid beachroad och i direkt anslutning till ett fint affärscentrum.
Restaurangtips: Besök gärna någon av de japanska restaurangerna på de två översta våningsplanen i affärscentrumet intill. De håller god klass.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hilton Hotel Pattaya PattayaHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - BadrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - GästrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - FestvåningHilton Hotel Pattaya Pattaya - FestvåningHilton Hotel Pattaya Pattaya - FestvåningHilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/loungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/loungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från utsidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/loungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/loungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - MötesrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - MötesrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/loungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - MötesrumHilton Hotel Pattaya Pattaya - Executive LoungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - Pub/loungeHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från insidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från insidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - PoolHilton Hotel Pattaya Pattaya - Business CenterHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från insidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - LobbyHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - Hotellet från insidanHilton Hotel Pattaya Pattaya - PoolHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - LobbyHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - PoolHilton Hotel Pattaya Pattaya - SpaHilton Hotel Pattaya Pattaya - SpaHilton Hotel Pattaya Pattaya - SpaHilton Hotel Pattaya Pattaya - SpaHilton Hotel Pattaya Pattaya - RestaurangHilton Hotel Pattaya Pattaya - UtsiktHilton Hotel Pattaya Pattaya - GymHilton Hotel Pattaya Pattaya - PoolHilton Hotel Pattaya Pattaya - Restaurang


AS-AGWEB-3C04