eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hilton Tokyo hotel

6-2 Nishi-Shinjuku 6-Chome, Shinjuku, Tokyo, Japan (Visa karta)

Boka nu!

Hilton Tokyo hotel Tokyo - Utsikt Hilton Tokyo hotel Tokyo - Lobby Hilton Tokyo hotel Tokyo - Entré Hilton Tokyo hotel Tokyo - Business Center Hilton Tokyo hotel Tokyo - Executive Lounge Hilton Tokyo hotel Tokyo - Utsikt Hilton Tokyo hotel Tokyo - Sport och fritidsaktiviteter Hilton Tokyo hotel Tokyo - Pool Hilton Tokyo hotel Tokyo - Utsikt Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gym Hilton Tokyo hotel Tokyo - Executive Lounge Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum
Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Gästrum Hilton Tokyo hotel Tokyo - Lobby Hilton Tokyo hotel Tokyo - Lobby Hilton Tokyo hotel Tokyo - Restaurang Hilton Tokyo hotel Tokyo - Restaurang Hilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryck Hilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryck Hilton Tokyo hotel Tokyo - Restaurang Hilton Tokyo hotel Tokyo - Buffé Hilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryck
Område: Shinjuku Antal rum: 811

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 453 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (453)
Sortera efter:
Erik P. Ensamresenär Sweden, den 21 januari 2013
Stabilt hotell

Bra service, rent och snyggt och fantastisk frukost buffé
9
Om man vill veta vad man får är Hilton Shinjuku perfekt. Många faciliteter och kanontrevlig personal som pratar bra engelska.
Bashar A. Ensamresenär United States of America, den 20 januari 2015
Hilton Tokyo Forever

They gave me an upgrade as soon as I checked in. I also love that they have 2 metro stations in their basement and their rooms are spacious
9,3
Mei K. Reste med partner China, den 19 januari 2015
quite far from station, hotel is great

Gym, swimming pool, comfort room
7,7
quite far from station, hotel is great
Mei K. Reste med partner China, den 18 januari 2015
quite far from station, hotel is great

Gym, swimming pool, comform room
7,7
quite far from station, hotel is great
Mei K. Reste med partner China, den 17 januari 2015
quite far from station, hotel is great

Gym, swimming pool, comform room
7,7
quite far from station, hotel is great
Poh T. Reste med partner Singapore, den 16 januari 2015
Catered more for tour package and airline staffs

newly renovated, bus shuttle, price are slightly cheaper
7,3
The lobby feels like a market space, New rooms, nicely renovated however don't expect much personal service or treatment as
Roger F. Reste med partner Australia, den 15 januari 2015
Roger and Jeannie

Incredible customer service, location. Roomsize
10
Jing M. Reste med partner Hong Kong, den 12 januari 2015
Excellency

Room condition, view, location
9,3
Poh T. Reste med partner Singapore, den 12 januari 2015
Cater for tour groups, lack personal touch

price, room, location
7
Lobby is always busy and full of chinese tour group. Rooms are nice and newly renovated.
Miki T. Familj med småbarn Japan, den 10 januari 2015
Fantastic!

good staff,room and location
10
Having good time

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hilton Tokyo hotel TokyoHilton Tokyo hotel Tokyo - UtsiktHilton Tokyo hotel Tokyo - LobbyHilton Tokyo hotel Tokyo - EntréHilton Tokyo hotel Tokyo - Business CenterHilton Tokyo hotel Tokyo - Executive LoungeHilton Tokyo hotel Tokyo - UtsiktHilton Tokyo hotel Tokyo - Sport och fritidsaktiviteterHilton Tokyo hotel Tokyo - PoolHilton Tokyo hotel Tokyo - UtsiktHilton Tokyo hotel Tokyo - GymHilton Tokyo hotel Tokyo - Executive LoungeHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - GästrumHilton Tokyo hotel Tokyo - LobbyHilton Tokyo hotel Tokyo - LobbyHilton Tokyo hotel Tokyo - RestaurangHilton Tokyo hotel Tokyo - RestaurangHilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryckHilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryckHilton Tokyo hotel Tokyo - RestaurangHilton Tokyo hotel Tokyo - BufféHilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryckHilton Tokyo hotel Tokyo - Mat och dryckHilton Tokyo hotel Tokyo - RestaurangHilton Tokyo hotel Tokyo - Pub/loungeHilton Tokyo hotel Tokyo - RestaurangHilton Tokyo hotel Tokyo - Pub/loungeHilton Tokyo hotel Tokyo - KommunikationerHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närhetenHilton Tokyo hotel Tokyo - Sevärdheter i närheten


AS-AGWEB-3A07