Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong centrum, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 737 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,5
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (737)
Sortera efter:
Eva A. Gruppresenär Sweden, den 17 maj 2013
Hotell med perfekt läge.

Centralt läge, trevlig personal samt lätt att ta sig till allmänna transportmedel
7,7
Ett trevligt hotell som har ett perfekt läge för shopping, utflykter samt nära till restaurang distriktet SOHO. Rummen var rena. Vi hade beställt ett rum med 3 singelbäddar, men fick ett rum med en dubbelsäng och en bäddfåtölj. Bäddfåtöljen var smal och inte i bästa skick, det blev inte många timmars sömn på grund av dålig bäddkomfort. En stor besvikelse var också frukosten, den sämsta som jag någonsin har fått i Hong Kong (jag har bott i Asien under 8 år och reser relativt ofta till Hong Kong)
Anmäl det här omdömet
Bjorn P. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2013
Cityhotell med bra transfermöjligheter

Centrala läget, transfer till flygplatsen och att hotellet är nybyggt.
8
Anmäl det här omdömet
Martin O. Ensamresenär Sweden, den 19 december 2012
Fräscht hotell i bra läge

Bra läge, väldigt bra kvalité på rummen och fantastisk utsikt (om man har tur)
8,3
Är mycket nöjd med min vistelse på Holiday Inn SoHo. Hade tur och fick ett rum på 36 våningen med utsikt över hamnen. Spenderade timmar i fotöljen vid fönstret med att slösurfa och njuta av utsikten. Hotellet är nytt och väldigt fräsht. Något dom inte riktigt fått till är frukosten dock. Resturangen är för liten och det flyter inte bra.. mat tar slut, tar tid att fylla på, blir ihopföst på borden och sitter väldigt trångt. Maten i sig är ok, men inte mer. Läget är dock väldigt bra, nära till mycket. Jag gillar att gå upp mot berget och bort mot SoHo området. Mycket resturanger och barer där. I området kring hotellet finns mycket "hål i väggen" resturanger med nudelsopper etc om man gillar det. Nära ner till båtarna över till Macau också. Klart värt en dagstur!
Restaurangtips: Ta rulltrapporna "mid-level escalators", upp till SoHo området där det finns många olika resturanger och barer. Väldigt trevligt.
Anmäl det här omdömet
Yuzana H. Affärsresenär Myanmar, den 5 februari 2016
Good hotel in convenient location

Conveniently located, just 8 minute walk to Sheun Wan MTR station. Quaint little eateries along the way. 7-11 and Starbucks not too far away.
9
Good stay in clean room. Wish desk was bigger to do work on. Nice room.
Anmäl det här omdömet
Katty N. Gruppresenär Thailand, den 17 januari 2016
THEY ARE EXPERIENCED IN HOTEL BUSINESS

SUPER CLEAN, EXPERIENCED, AND GESTURE
8
The hotel is super clean, it's dust-less!! The location of the hotel if you take Cab is quite a hassle due to the hotel is located in the ONE-WAY Street, Taxi driver is quite confused and miss the turn several times. HK is a country where it's raining quite often, so hotel should prepare enough umbrellas for all the guests. The hospitality is the Employee is superb, helpful, greeting and everything. I didn't have a chance to try their breakfast so I cannot make a comment on that. Staying at a Chained Hotel cannot fail you!
Anmäl det här omdömet
Gabor T. Reste med partner Hungary, den 5 januari 2016
Great location. breakfast could improve

Location
7,3
Overall it's a nice hotel but would consider it 3* than 4. Breakfast was fair, compared to other hotels we visited in the region. Best is its location - it is totally central, walk distance from most attractions and 2 minutes to the MTR station. Lots of restaurants in the area etc.
Anmäl det här omdömet
Chiou Y. Familj med äldre barn Singapore, den 3 januari 2016
Good location, great service

Location, service, comfort
7,7
The hotel room, though small, was bigger than most other hotels we've stayed in Hongkong. It is a 5 minutes walk from Sheung Wan MTR station and was convenient for us. The hotel staff are competent and were also able to answer queries on the phone well. Good level of English. Be mindful if you are travelling during the peak period as it can get crowded during the breakfast buffet though the restaurant does its best to clear the empty plates and are very prompt in their service. It was a pleasant stay for us.
Anmäl det här omdömet
Zelda R. Familj med äldre barn Philippines, den 2 januari 2016
wonderful time in Hong Kong with my family

location is very good. Staff are very helpful, accommodating,
8,3
i can not complain, location is not very crowded. very convenient for a walking tour, good eating places nearby and so with the MRT and Hong Kong Pier.
Anmäl det här omdömet
Chee C. Affärsresenär Malaysia, den 9 december 2015
great location

location, price and cleanliness
6,7
it was great for a short business trip
Anmäl det här omdömet
Royston T. Affärsresenär Singapore, den 2 december 2015
Good Location

Location, Convenience, Value for Money
8,7
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ReceptionHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - SvitHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - BadrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Business CenterHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - GästrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - GästrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - BadrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestaurangHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestaurangHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestaurangHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/loungeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ReceptionHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - FaciliteterHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - MötesrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - MötesrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - MötesrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Business CenterHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - UtsiktHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Hotellet från utsidanHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - EntréHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - GästrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - GästrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Sevärdheter i närheten


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05