Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Reception Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Pool Holiday Spa Hotel Cebu City - Pool Holiday Spa Hotel Cebu City - Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Trädgård Holiday Spa Hotel Cebu City - Pool Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Gym Holiday Spa Hotel Cebu City - Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum
Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Gästrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Mötesrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Omgivningar Holiday Spa Hotel Cebu City - Pool Holiday Spa Hotel Cebu City - Balkong/terrass Holiday Spa Hotel Cebu City - Pool Holiday Spa Hotel Cebu City - Badrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Mötesrum
Område: Lahug Antal rum: 52

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 1536 omdömen

9 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,5
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (1536)
Sortera efter:
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 10 april 2013
rent och fräscht

välutrustat gym, pool, fräscht rum
6,3
Anmäl det här omdömet
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 26 mars 2013
bra hotel, prisvärt

sängen / gymmet / poolen
8
Bra vistelse, behagligt rum med bra AC och säng. Bra gym och bra pool.
Anmäl det här omdömet
Alexandra S. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2013
Mycket valuta för pengarn!

Gym, pool, fräscha rum
8,7
Vi trivdes mycket bra här! Standarn var hög för priset vi betalade. Det fanns ett stort gym som vi kunde använda för ca en 20 kr. Det fanns även en stor utomhuspool för motionsim som var väldigt ren och fräsch. Rummet, trots att det inte fanns något fönster, var väldigt fråscht och modernt inrett. Sängen var superbekväm och badrummet rent. Läget var super. Ca 5-10 min med taxi till Alaya köpcentrum. Minus: Maten på hotellet var inte att rekommendera. Mycket litet utbud. Och frukostbuffen hade sett bättre dagar. Bara en gata bort utanför hotellet fanns en passage som kallas crossroads. Där finns bland annat resturangen Maya som hade riktigt god mat! En pärla! Frukost kan du äta på resturangen Tinderbox, som ligger några minuter promenad bort.
Restaurangtips: Resturangen Maya i crossroads. Underbart mexikanskt kök med högklass!
Anmäl det här omdömet
Grace O. Familj med småbarn Sweden, den 13 januari 2013
Bra läge

Nära till det mesta, bra gym och spa
7,3
När vi kom så hade de inte ordnat rummet och sängen. Vi fick stå utanför rummet med två sovande barn i famnen och vänta i 15 minuter, tråkigt. Servicen var ok, rummet var ren och sängen var stor så hela familjen fick plats.
Tips om shopping: Ayala center, där hittar man allt.
Anmäl det här omdömet
Grace O. Ensamresenär Sweden, den 13 januari 2013
Utmärkt läge

bra stora sängar, bra gym och spa
6,3
Helt ok, servicen kan bli bättre och maten likaså men annars så duger hotellet som övernattning plats.
Tips om att göra på hotellet: gym och spa
Anmäl det här omdömet
Ola O. Ensamresenär Sweden, den 23 januari 2012
Centralt läge i cebu

Bra rum med skön swiming pool där man kunde simma.
7,3
Åka runt i Asien och spenderade några dagar i Cebu för att känna på staden.
Anmäl det här omdömet
Johan T. Reste med partner Sweden, den 21 maj 2011
Fint hotell

Poolen, Bemötandet
8,3
Andra gången som vi bodde på detta hotell. Denna gången var det endast för en natt och vi kom dit tidigt. Fick vänta på första lediga rum och tyvärr så fick vi ett rum som inte vätte ut mot poolområdet. Nackdelen med att få ett rum mot andra sidan är att det bara är en stor vägg ca 1m från fönstret vilket innebär att man inte får in något dagsljus alls. Annars var allt perfekt.
Tips: Fråga efter rum med poolutsikt.
Anmäl det här omdömet
Johan T. Reste med partner Sweden, den 25 april 2011
Mycket fint hotell

Renlighet, poolen, servicen
7,3
Vi stannade på detta hotell i 6 nätter när vi blev fast i Cebu under holy week. Tyvärr ingick inte gym delen i priset och man kunde inte nå det trådlösa nätverket från rummet. Nere i entrén och i restaurangen/bistron funkade det trådlösa nätverket utmärkt (gratis). Restaurangen/bistron är öppen mellan 06 - 22. Städning varje dag om man vill.
Anmäl det här omdömet
Cecilia F. Reste med partner Sweden, den 12 februari 2011
Bra standardhotell

Trevlig personal, bra gym, ren pool, bra service
7,3
bra standardhotell, bra gym - det kostar dock extra. synd att fiket i hotellobbyn hade daligt utbud och daliga oppettider. annars mycket bra bem;tande av hotellpersonalen, gangavstand till ayala mall.
Anmäl det här omdömet
Myla M. Affärsresenär Philippines, den 7 februari 2016
Two Nights of Comfort

Its away from the noise pollution, warm housekeepers (including OJTs), amenities (salon, spa & pool)
7,3
My daughter and I stayed for two nights during my trainings. I felt secured and safe to leave my daughter in the mornings and one evening because I had the 9-5 training in Waterfront Hotel plus a night of fellowship. Though the place has no nearby convenience store and not in the main road for easy taxi access its OK. But what I am sad about is there is no Wi-fi connection at all. Well, I did not have the time to ask but thinking now, if there is they will advise us on the username and password to use as soon as we check-in. Over all, since I did not expect too much because its a 3 star accommodation I am overwhelmed of the fact that I did not need to go out and look for a salon to fix my hair and make-up (with reasonable price) for my cocktail party and I had my 30 mins morning exercise in the pool (I wonder, why NO lifeguard around the pool area) and served with my (cold) plated breakfast. This summarizes my GOOD experience in staying in Holiday Spa Hotel. Looking forward for improvement on my next visit in Cebu.
Anmäl det här omdömet
1 - 9 av 9 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - ReceptionHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - PoolHoliday Spa Hotel Cebu City - PoolHoliday Spa Hotel Cebu City - CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - TrädgårdHoliday Spa Hotel Cebu City - PoolHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - GymHoliday Spa Hotel Cebu City - CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GästrumHoliday Spa Hotel Cebu City - MötesrumHoliday Spa Hotel Cebu City - OmgivningarHoliday Spa Hotel Cebu City - PoolHoliday Spa Hotel Cebu City - Balkong/terrassHoliday Spa Hotel Cebu City - PoolHoliday Spa Hotel Cebu City - BadrumHoliday Spa Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - MötesrumHoliday Spa Hotel Cebu City - OmgivningarHoliday Spa Hotel Cebu City - TrädgårdHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - PoolHoliday Spa Hotel Cebu City - FritidsfaciliteterHoliday Spa Hotel Cebu City - Reception


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04