Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Badrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Badrum Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Område: Wanchai Antal rum: 98
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,6

baserat på 991
omdömen

Valuta för pengarna
6,8
Läge
7,6
Personal
6,5
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,5
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (991)
Sortera efter:
Dennis B. Reste med partner Sweden, den 18 juni 2013
Billigt hotell i centrala Hong Kong

Billigt, centralt och snygga rum
7,3
Vi bodde där i 3 nätter och inget att klaga på. Det var ett av dom billigare hotell vi hittade i Hong Kong ön och man får vad man betalar för :) Sängen är standard kinesisk (läs hård) men allt annat var bra. Nära till star ferry och tunnelbana. Till flygplatsen tar man sig enklast genom buss A11.
Anmäl det här omdömet
Orawan L. Affärsresenär Thailand, den 29 augusti 2015
Pleasure

Location, Location, Location
7,7
Anmäl det här omdömet
Jimmy C. Affärsresenär Singapore, den 21 augusti 2015
It is one of the worse hotel I stayed

location is good, door man is very helpful.
4
I travel across the world, stay and live in HK. I have no choice to stay in this hotel due to last mins booking as my favorite hotel was fully booked. The last min hotel charge is expensive. This hotel is basically for very budget mainland traveler; so one can imagine its room conditions and the front desk service staff. The room was pretty shabby and the toilet is not clean. Surprisingly the doorman is very helpful and I am impressed. I want to thank him for his service.
Anmäl det här omdömet
Jaeho A. Affärsresenär South Korea, den 17 augusti 2015
The worst hotel in my life.
2,7
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels. P.S. There is no windows in the room and extra space except bed location. If you open the door then you see only bed and washroom.
Anmäl det här omdömet
Jaeho A. Affärsresenär South Korea, den 15 augusti 2015
The worst room condition I have had.

There is no best things.
3
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels.
Anmäl det här omdömet
Eytan G. Affärsresenär Israel, den 14 augusti 2015
Way too old

Reception welcome
5
Very old hotel. It is less then 3 stars in quality
Anmäl det här omdömet
Lai K. Ensamresenär Hong Kong, den 10 augusti 2015
便宜但可以有其他選擇

Female staffs, no more
5
Quite so so. Old , and far from mtr, the staffs are relatively ok compare to the hotel hardware ...
Anmäl det här omdömet
Sudhir P. Familj med äldre barn India, den 10 augusti 2015
just ok

location, pleasant staff, easy access to tram
6,7
Anmäl det här omdömet
Kavin A. Affärsresenär Thailand, den 8 augusti 2015
Enjoyed my stay.. walking distance to everything

Great location, comfortable stay, nice bathroom
7,7
Anmäl det här omdömet
David L. Familj med småbarn United States of America, den 4 augusti 2015
It's an alright hotel.

price, location, location
7
Want to see Ferrari?
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - EntréHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong Kings Hotel Hong Kong - ReceptionHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - ReceptionHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02