Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1835 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1835)
Sortera efter:
Markus R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2015
Nära flygplatsen!

Bra rum. Bra gym. Bra mat
9,7
Fräscht hotell nära till flygplatsen! Stannade en natt innan vi skulle resa vidare! Bra gym och bra mat/frukost ! Lite dyrt dock men det får man väl räkna med ! Gratis transfer till flygplatsen!
Anmäl det här omdömet
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Anmäl det här omdömet
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
Anmäl det här omdömet
Juanita B. Ensamresenär Singapore, den 1 februari 2016
Perfect for Asia Expo event

Staff service quality, location & value for money
8,3
Please continue to maintain your high service standards.
Anmäl det här omdömet
Brendan B. Reste med partner United States of America, den 21 januari 2016
LOVE THIS PLACE!

Comfort, Convenience, Value
10
We have now stayed here several times before heading for the long flight back to New York. and it is a GREAT decision to do so. This hotel is so convenient and comfortable for transit visitors, and if you are inclined, even with a single overnight, it is very easy to get into Hong Kong for a visit. The pool, fitness center and spa are all top notch, and the restaurants are also excellent. Very efficient, very friendly staff throughout, from the driver of the transfer van to the bellhops to the checkin staff. I give this hotel top scores after this our fifth stay here.
Anmäl det här omdömet
Kwee F. Familj med småbarn Malaysia, den 21 januari 2016
Good

Good
9
Anmäl det här omdömet
Baterdene G. Familj med småbarn Mongolia, den 14 januari 2016
Comfortable

Comfortable, clean and good location.
8,7
Me and my family with small children felt comport in the hotel. Gym and pool of the hotel was amazing.
Anmäl det här omdömet
Peng-Kong W. Affärsresenär Malaysia, den 11 januari 2016
Stopover for Transit

Located near to airport, friendly staff, free shuttle bus
7,7
It will be great if the hotel can provide free wifi as what most of the hotel do now.
Anmäl det här omdömet
Yanjun L. Familj med småbarn Singapore, den 1 januari 2016
A stay near the airport

shuttle service to Tung Chung & airport, BIG spacious clean room, Comfy bed
7
Selected an ocean view of the hotel, but did not really enjoyed it as not in the room the most time and it is an airport hotel, it is not tall and i can see more of the docks than the sea. Enjoyed the dim sum buffet at the hotel in the afternoon though the menu has changed a bit and selection is not as wide as reviews I've seen. Shuttle service to Tung Chung to hotel can be a choas with no proper pick-up and drop-off location at Tung Chung. Not sure if the driver has seen the queue to board the bus. All guest will scrambled to get on to the bus and cause unhappy feelings between guests. Luckily, guest are allowed to stand on the bus. Timing of the bus can be more frequent especially when the shops are starting to close.
Anmäl det här omdömet
Yunita A. Familj med småbarn Indonesia, den 1 januari 2016
Nice stay

Location, nice service and cleaniness room
7,3
The location is very near airport, but when first time when I wait the shuttle bus from Tung Cung station MTR Tung Cung, I found difficulty to find the shuttle bus because there's no sign at all. But overall is okay, the room is big compare to mostly the apartment in Hong Kong.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06