eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Svit Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Badrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Golfbana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1479 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (1479)
Sortera efter:
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
Jue T. Reste med partner Australia, den 23 oktober 2014
Perfect for transit stay at Hong Kong

Location, food, transport provided by hotel
9,7
It was a relax and present one night stay. The Hotel is located within Hong Kong International Airport, however the hotel provides free shuttle bus between hotel, airport terminal and city, so it works out well for us. The hotel staff are very nice and helpful.
Yusik K. Affärsresenär South Korea, den 21 oktober 2014
it is very nice hotel

Security, clean, service
9,7
It is very nice hotel because room is very clean and staff is very kind and has good communication. see you at next year ! Many thanks
Xiang N. Affärsresenär China, den 15 oktober 2014
good hotel

good hotel for airport stay
8,3
Tien Y. Familj med småbarn Hong Kong, den 2 oktober 2014
Good to stay away from city

Close to airport, free shuttle bus and nice staff
8
I stayed there with my 2 children for 2 days holiday break in the city. Free scheduled shuttle bus is provided. Room is spacious and we have a good view facing HK airport. Children were excited to seeing the planes take off and land. Breakfast is nice. Staffs are professional and very friendly.
Chor Y. Familj med äldre barn Singapore, den 27 september 2014
very helpful staff

staff are friendly and helpful, near to airport, room amenities is good
8
Robert C. Affärsresenär United Kingdom, den 25 september 2014
Great location easy for Downtown and airport

Location / Location / Location
8
Good stay short but worked out well
Ursula N. Affärsresenär Austria, den 19 september 2014
Taifun was there but we were save

Executive lounge, staff, room;
8,7
We (me and my wife) stood there for six nights and we were verry exited. The room was clean and the furniture was verry good. Th Breakfastbuffet was good and the staff there was friendly and polite. Only one thing was a little bit strange; there was a Taifun during our stay, but everything was save for us.
Da X. Affärsresenär China, den 19 september 2014
Most convient one near AWE

Best service, quiet room, delicous food inside.
9,7
I stay there to save my energy for buying goods on AWE jewelry show, it's very convient to the AWE.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SvitHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GolfbanaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten


AS-AGWEB-3C02