Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Golfbana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1688
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1688)
Sortera efter:
Markus R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2015
Nära flygplatsen!

Bra rum. Bra gym. Bra mat
9,7
Fräscht hotell nära till flygplatsen! Stannade en natt innan vi skulle resa vidare! Bra gym och bra mat/frukost ! Lite dyrt dock men det får man väl räkna med ! Gratis transfer till flygplatsen!
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
Chan W. Ensamresenär Hong Kong, den 4 juli 2015
convenient and comfortable

location, food, free shuttle
9,3
if you are going to the asia expo, this is super convenient. they run free and regular shuttle to airport and tungchung as well. breakfast buffet was excellent and good value. room was comfortable. showering set provided was great.
Vishvanath K. Familj med småbarn India, den 29 juni 2015
Excellent Service and confort

Service , cleaniliness And comfort
9,7
Excellent
Siew C. Ensamresenär Malaysia, den 21 juni 2015
5 Star Room.

Comfortable, Clean and Convenient.
10
Great! As i was attending 2 days conference at Asia Expo, this hotel location just superb!! Definitely will come back again.
Wai T. Affärsresenär Hong Kong, den 16 juni 2015
cozy

convenient
8
cozy
Oh J. Affärsresenär South Korea, den 15 juni 2015
Close to the airport

Great Location to the international airport.
9,3
Always, clean, good...
Chi H. Reste med partner Hong Kong, den 13 juni 2015
Nice hotel but without free wifi

Convenience to airport, nice view and comfortable
8,3
It is a good experience living there. Close to HK airport and expo exhibition. But for wifi service, it needs to be charged. The only point I feel a bit disappointed.
Renlu M. Familj med småbarn Philippines, den 12 juni 2015
the hotel was great and the staff is friendly..

pool, food andservice
9,7
Awesome

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GolfbanaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang

Kundrecensioner - Hong Kong SkyCity Marriott Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6B01