Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1741
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1741)
Sortera efter:
Markus R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2015
Nära flygplatsen!

Bra rum. Bra gym. Bra mat
9,7
Fräscht hotell nära till flygplatsen! Stannade en natt innan vi skulle resa vidare! Bra gym och bra mat/frukost ! Lite dyrt dock men det får man väl räkna med ! Gratis transfer till flygplatsen!
Anmäl det här omdömet
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Anmäl det här omdömet
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
Anmäl det här omdömet
Jin F. Reste med partner Malaysia, den 16 augusti 2015
No free internet wifi in room???

Room condition, location, staff services
6,3
Very far walking distance from MTR to hotel, no free wifi in room! Even 2 Star hotel also have free wifi! This mean i need to leave my comfortable room to lobby for internet and unable to relax in my room? The internet package in room cost 120HKD in 24hours but i do not stay here more than 24hours it is not worth!
Anmäl det här omdömet
Giechris R. Familj med småbarn Philippines, den 12 augusti 2015
Nice hotel

Room service ,price
9
Very good and relaxing
Anmäl det här omdömet
Bhargava R. Familj med småbarn United Arab Emirates, den 12 augusti 2015
Stay at Skycity-Very nice stay.

Rooms, Location, Cleanliness
9
Room comfort/standard I gave 4 points. It is not really for room comfort/standards. It is room location from Lift. It is very far from lift location (907). We had to walk very long. Lift was not in easy access. Food choice for vegetarians very limited. Breakfast is also with limitation for vegetarians. Otherwise, hotel and staff are excellent. We liked it.
Anmäl det här omdömet
Ip S. Familj med äldre barn Hong Kong, den 9 augusti 2015
Feedback

Beautiful room, good facilities, clean beds
7
View can be better, staff should improve their attitudes
Anmäl det här omdömet
Karenne K. Ensamresenär New Zealand, den 8 augusti 2015
A good layover from the airport

location to airport, free shuttle and convinience
7,7
Easy to get from the airport using the free shuttle or a taxi which is cheaper enough. Hotel is well set up to take care of those on layovers for long distance flights, which actually makes flying all that more manageable. If you are a later arrival, it is still easy to get the shuttle and there is plenty of staff to take care of your needs.
Anmäl det här omdömet
Heine J. Familj med äldre barn Denmark, den 8 augusti 2015
Start your travel relaxed

Comfort, Cuisine and Location
2
Very pleasant one night stay during HK transit. Though next to the airport with a fantastic view to the runway there was almost no noise. Slept well and felt good cared for
Anmäl det här omdömet
Hoi I. Familj med småbarn Portugal, den 3 augusti 2015
convenient

location
8,7
handy
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang

Kundrecensioner - Hong Kong SkyCity Marriott Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02