eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Svit Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Badrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Golfbana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 1420 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (1420)
Sortera efter:
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
Lai K. Reste med partner Hong Kong, den 18 augusti 2014
Comfortable Stay

clearn room, big bathroom, quality staff performance
7,7
Recommend for business stay, easy access to airport
Ng T. Reste med partner Hong Kong, den 1 augusti 2014
Very nice room, indoor pool and nice view

Large rooms, lovely pool and nice Chinese restaurant.
7
Very lovely stay! My wife and I would love to stay in this hotel again.
Greg W. Ensamresenär Australia, den 31 juli 2014
Very expencive just for a 12 hour stop over

bed, room, cleaniness
6,3
I enjoyed my stay but the price for a 12 hour stay in the hotel is far to much!
Brendan B. Reste med partner United States of America, den 24 juli 2014
Great Airport Hotel

Proximity to airport, Facilities (pool, fitness center), Staff
9,7
Great stay, truly wonderfully easy for a transit stay. fantastic swimming pool and fitness center, great breakfast (albeit expensive) and a super friendly and efficient staff. I highly recommend this hotel.
Ebony-Brooke M. Ensamresenär Australia, den 21 juli 2014
Dissappointed return stay

Buffet breakfast, pool & spa, bed
6,7
Good overall ..but there was no welcome back hospitality extended. Bathroom was grubby. Slow check in with no apologies. Door men are very good. Reception staff are average. Bar & restaurant staff are lovely. Room service, spa staff & DVD man were great.
Steven M. Affärsresenär United States of America, den 20 juli 2014
Convenience. Timely shuttle. Easy Checkin

Shuttle. Upstairs sports bar. Shower
8
Nice hotel. I would look for a cheaper option but would do it again if I could not find one. Alot of different travelers. Some use it as a Disney jumping off point. Fun, busy. Families.
Martz N. Familj med småbarn France, den 20 juli 2014
Good alternative to Disney hotels

food, spa, staff
9,3
It was our Daughter Birthday and they made a small cake just for her! Our stay was part of a week-end in HK to Disney and with free shuttle it is a good alternative to Disney Hotels that are more expensive. Spa and pool can be enjoyed and dinner was very nice even if we found price a bit overrated for Buffet. Only Issue is location but this you know when you chose an Airport hotel.
Helen C. Affärsresenär United States of America, den 17 juli 2014
Good location for international air traveller.

Friendly staff with multilinguistic skills. Convenience of the shuttle bus.
8,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SvitHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GolfbanaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten


AS-AGWEB-3C04