eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Svit Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Badrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Golfbana Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1615 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1615)
Sortera efter:
Markus R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2015
Nära flygplatsen!

Bra rum. Bra gym. Bra mat
9,7
Fräscht hotell nära till flygplatsen! Stannade en natt innan vi skulle resa vidare! Bra gym och bra mat/frukost ! Lite dyrt dock men det får man väl räkna med ! Gratis transfer till flygplatsen!
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
David Y. Reste med partner Hong Kong, den 7 april 2015
Great short stay

Room cleaniness, staff attitude, overall comfort
9
Though short, my stay was very nice helped certainly by the overall high standard of the room and staff. Will stay here again.
Jowell C. Familj med småbarn Philippines, den 30 mars 2015
amazing staff

staff.. amenities and location..
10
Very comfortable.. They had shuttles that leads you to the airport and tung Chung station.. We can't wait to go back...
Xiaowen S. Ensamresenär China, den 28 mars 2015
The staffs are really nice.

Shuttle bus is very convenient. Room is comfortable. Staffs are nice.
9,3
I would choose to stay in this hotel next time when I travel in HK.
Hsu Y. Familj med småbarn Australia, den 27 mars 2015
Everything good except little noisy by planes

Location, service, value for money
8
Stephen W. Familj med äldre barn Australia, den 19 mars 2015
Great location for Asia World Expo

Location for Asia World Expo, Airport, Free shuttle to airport
7
Our stay was pleasant. Was a bit disappointed by the cleanliness of the room. It was dusty in the bathroom (perhaps it hadn't been used for a while) and the bath didn't drain very well so the water filled up when having a shower. Staff very friendly and helpful. A number of restaurants to choose from but disappointed the Bar/Grill didn't open until 6pm. Service at the Lounge bar was a little slow. Rooms very comfortable. Great pillows!!!!
Alison K. Ensamresenär United States of America, den 18 mars 2015
perfect location

lovely view of the harbor, convenient, excellent breakfast buffet
9,3
Nice spacious rooms with a quiet unobstructed views of the harbor. Nice strong showers. Vast breakfast buffet.
Pang W. Affärsresenär Hong Kong, den 17 mars 2015
Good location and perfect for business stay

location, tidiness, service
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SvitHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BadrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GolfbanaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten


AS-AGWEB-3B08