Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pool Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gym Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Spa Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Entré Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Festvåning Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mötesrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Omgivningar Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närheten Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryck Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Buffé Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Gästrum Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 658

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1719
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,4
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (1719)
Sortera efter:
Markus R. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2015
Nära flygplatsen!

Bra rum. Bra gym. Bra mat
9,7
Fräscht hotell nära till flygplatsen! Stannade en natt innan vi skulle resa vidare! Bra gym och bra mat/frukost ! Lite dyrt dock men det får man väl räkna med ! Gratis transfer till flygplatsen!
Anmäl det här omdömet
Nikolaos K. Ensamresenär Greece, den 10 januari 2013
Bra hotell 5 min från flygplatsen

Rummet, nära flygplatsen
8,3
Fri shuttle till flygplatsen var 20e min, dom har även fri buss till Tung Chung MTR station och tillbaka med avgång var 30 min eller varje timme. Bra tvkanaler. Internet var bra men inte gratis om man inte ansökte eller har Marriott reward card. Prova aldrig nån restaurang. Gymet var ok för några dagar men hade förväntat mig betydligt mer på ett sånt här hotell. Brandlarmet gick mitt i natten och fördärvade sömnen för mig och många andra. Fick aldrig nån förklaring vad som hade hänt, underligt tycker jag.
Anmäl det här omdömet
Stephan W. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2012
Högklassig service på bekvämt hotell

läget, servicen och frukosten
10
Efter 14 dagar i Thailand var detta ett perfekt hotell att vi vila ut på och ladda batterierna inför Hemresa till Sverige. Åt en utsökt pastarätt med vitt vin i restaurangen. Kändes helt rätt du man tuggat ris i 14 dagar. Mycket fina rum och och en helt otrolig frukost. Den största jag någon ätit. Hotellet har en egen shuttel som tar en till flygplasen ett till Tung Shung ett outlet nära flyplaten, helt gratis. De tog även hand vårt bagage då var ute shoppade på dagen innan hemresan. Mycker bra service
Anmäl det här omdömet
Xiaoxiang S. Affärsresenär China, den 31 juli 2015
Good

Good
10
Anmäl det här omdömet
Joy I. Reste med partner Philippines, den 29 juli 2015
Agoda discounted rate is deceiving

Location, rooms, service
9,3
Very good. Although I shouldn't have booked at agoda!!! I should have booked directly.
Anmäl det här omdömet
Luzelle P. Familj med småbarn Norway, den 29 juli 2015
Good location for an airport hotel

Location, maybe food, super nice rooms
8,3
It was a very nice stay. Just that they didn't have enough bell boy. We only had handcarry luggages and we need to carry them all. Note that we had 2 children with us (2&6) and we were from the airport. Stress and tired. They also lacked the info how to get from the airport to hotel. We needed to asked and asked at the airport how. Found that they have a shuttle going every 20 mins. and vice versa.
Anmäl det här omdömet
Robert H. Reste med partner United States of America, den 28 juli 2015
Best Marriott ever

Great location to airport; free shuttles to Disney, train station and airport; great breakfast buffett
10
Excellent overall. Best Marriott I have ever stayed at. Staff was friendly and helpful. Easy to get to the airport and anywhere in the city via the MRT. Free shuttle that runs to the MRT every half hour. Great place and value for the money.
Anmäl det här omdömet
Marthin T. Reste med partner Indonesia, den 28 juli 2015
food standard very pathetic for 5 star marriot,

location, location, location
5,3
food is not good for 5 stars hotel, for the 1700 hkd ocean room, what u get is not more than construction site and a little river.... asking for a little bit of decoration for my wife celebration, what u get is only ordinary 4 star room... shuttle bus is taking longer time compared to novotel city gate novotel city gate is much more better in pricing, staff and shuttle bus schedule.
Anmäl det här omdömet
Yu M. Familj med äldre barn Philippines, den 26 juli 2015
Friendly staff

Spacious room, near the airport and Citygate outlets, Friendly and helpful staff
9,3
Very convenient. Frequent shuttle bus service to MRT and Airport. Nice indoor pool and gym.
Anmäl det här omdömet
David A. Ensamresenär United States of America, den 25 juli 2015
Few Minutes from Airport

Location,Food,Cleanliness
10
I choose this hotel based on location next to the airport and was pleasantly surprised as it was better than I was expecting. Very clean well appointed rooms. The linen was superb.Very Very comfortable and the pillows so soft. The room service was excellent especially the fries!
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - PoolHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GymHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - SpaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - EntréHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - FestvåningHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - MötesrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OmgivningarHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Sevärdheter i närhetenHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Mat och dryckHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufféHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - GästrumHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestaurangHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurang

Kundrecensioner - Hong Kong SkyCity Marriott Hotel, Hong Kong

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04