eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Adlon Kempinski Berlin - Svit Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Svit Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum
Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gästrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badrum Hotel Adlon Kempinski Berlin - Pool Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Fritidsfaciliteter Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gym
Område: Mitte Antal rum: 382
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Fantastiskt

9,3

från 70 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
9,6
Personal
9,4
Hotellets Skick/Renlighet
9,6
Bekvämligheter på rummet
9,4
Mat/Middag
8,9
Alla recensioner (70)
Sortera efter:
Birgitta H. Gruppresenär Sweden, den 8 juli 2012
Härligt lyxigt med fantastiskt läge

Sköna sängar och badrum att njuta av.
10
mycket hjälpsam personal som välkomnade med ett glas champagne. erbjöd sig att ringa när rummet var klart, väskorna lämnades vid ingången och levererades sedan på rummet utan att man behövde bekymra sig. rummet var stort och trevligt lyxigt. utsikten var mot gården var fin. oerhört sköna sängar och tjusigt badrum med både dusch och badkar gjorde sitt till för att man skulle må bra. vi fick också hjälp att skicka ett skrymmande paket hem.
Anders L. Reste med partner Sweden, den 30 december 2011
Det bästa!

Kan inte bli bättre.
10
Här finns allt du behöver och lite till! Lite för mycket servive till och med. Nästa jobbigt att all personal står i givakt så fort du visar dig - men hellre det än tvärtom. Jättetrevligt och hur bra som helst.
Lina B. Affärsresenär Lithuania, den 26 juni 2014
Completely fine, but I have seen better hotels

Spacious room, good shower and bedding
8
It was completely fine and nice, but I think it is overrated.
Doris J. Reste med partner Germany, den 16 juni 2014
Admiring Decent Lodging On Nobleness

comfort, atmosphere and style
9,7
excellent
Karsten K. Reste med partner Denmark, den 26 januari 2014
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. Reste med partner Israel, den 26 januari 2014
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Ensamresenär Thailand, den 22 januari 2014
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Familj med äldre barn Sweden, den 25 september 2013
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Familj med äldre barn Philippines, den 7 september 2013
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!
James A. Reste med partner United Kingdom, den 26 augusti 2013
We had an excellent stay and were well cared for

Central; Relaxing; Service
8,7
Everything was excellent except for one small point. On arrival we wanted to get changed quickly and go out immediately. We were discouraged from taking our own suitcases to our room. But then it took quite a while for the suitcases to arrive so we had to hang around for a while. It was only 15 minutes but seemed longer because we were eager to start our holiday.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Adlon Kempinski BerlinHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidanHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidanHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidanHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - BadrumHotel Adlon Kempinski Berlin - BadrumHotel Adlon Kempinski Berlin - BadrumHotel Adlon Kempinski Berlin - BadrumHotel Adlon Kempinski Berlin - PoolHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - FritidsfaciliteterHotel Adlon Kempinski Berlin - GymHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - LobbyHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från insidanHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från insidanHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från insidanHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurangHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidanHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet från utsidanHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - FestvåningHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/loungeHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - GästrumHotel Adlon Kempinski Berlin - SvitHotel Adlon Kempinski Berlin - Svit


AS-AGWEB-3C08