eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Altberlin am Potsdamer Platz

Potsdamer Street 67, Kreuzberg, Berlin, Tyskland 10789 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Gästrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Gästrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Gästrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang
Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Mötesrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Gästrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Gästrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Gästrum Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Restaurang Hotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Trädgård
Område: Kreuzberg Antal rum: 50
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 18 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,2
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
8,1
Alla recensioner (18)
Sortera efter:
Ronny G. Reste med partner Sweden, den 31 augusti 2012
Trevligt hotell med bra läge

Läget, frukosten, bussförbindelser
8,3
Hotellet var mycket charmigt. Man har behållit en gammal, rustik inredning. Allt var rent och fräscht. Vårt rum var ganska litet men hade hall med skrivbord. Det vette mot den charmiga innergården så det var inget störande trafikbuller. Frukosten var enastående. Potsdamer Strasse är ingen fin gata men 2 bussar stannar utanför hotellets dörr. Så man har utmärkta förbindelser till alla turistmål. Det tar 10 min att promenera till Potsdamer Platz.
Carla F. Reste med partner Sweden, den 18 juli 2012
Charmigt hotell

Som att komma tillbaka till början av 1900 talet
9,3
Andra gången jag besöker detta fantastiska hotell i närheten av Potsdamerplats. Den här gången utnyttjade vi bussarna som går utanför dörren med tio min mellanrum. Du kommer då till Potsdamerplats (S och U bahn)eller till Alexanderplats (förbi Berlin mitte). Trevlig personal och mer än godkänd fruckostbuffé.
Sara W. Gruppresenär Sweden, den 11 juli 2012
Spännande hotell med fantastisk personal

inredningen, personalen
9
Jag och min kompis bodde på detta hotell under vår vistelse i Berlin.Har ingenting negativt att säga, hotellet var spännande inrett och byggnaden som hotellet ligger i är byggd på 1800-talet.Mycket högt i tak och en massa antika saker att titta på.Vi stortrivdes!Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam, inget verkade vara ett problem för dem.Mycket bra hotell!
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Hotellet ligger nära Potzdamer platz och gångavstånd till det mesta, såsom Checkpoint Charlie och Terrormuséet.Vill särskilt tipsa om Terrormuséet som vi hittade av en slump när vi promenerade runt i Berlin.Där finns en bit av muren kvar och en massa spännande info om andra världskriget m.m
Henrik H. Gruppresenär Sweden, den 6 maj 2012
Helt ok hotell

Helt OK hotell
6,7
Läget var inte extremt bra - dock är det en relativt utspridd stad så bra läge kanske är extra svårt i Berlin - dock falsk marknadsföring att kalla sig för Potsdamer Platz när det tog tio minuter att gå dit..
Timo V. Reste med partner Finland, den 24 augusti 2013
Nice small hotel

Close the subway and city center
7
Silent area at least when having a room inside the block. Not accessible when having a wheel chair. Elevator stops between the floors so you need to carry your luggage up or down.
Attila B. Reste med partner Hungary, den 12 oktober 2012
Nice hotel.

Breakfast plenty and various. Location good. Staff is helpful.
8,3
we stayed for a week. we liked the breakfast very much, the nice staff at the reception and the location. we booked at a promotion price, which still was a bit too high. generally we enjoyed our stay, however there are some points to improve: we were given a room on ground floor in the backyard: we could not leave the windows open as it is easily accessible from the ground level; we had to close the curtains to have privacy; and staff was smoking under our window, the smoke came in. the corridor door closes very loudly, fortunately there are only 2 rooms in this corridor. the garbage (or who knows what) is carried along the yard 7am in the morning, a bit too noisy. we don't expect to have vacuum cleaning every day, but at least before the arrival, it would be nice to have it done thoroughly (and please flush the toilet). the garbage from the room could be removed daily. same with the blanket and sheets: we don't expect to fold them every day, but if you do it, do it right.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Location is ideal for sightseeing: close to centre, bus stop right in front of the hotel, metro is 500 metres away.
Margaret B. Reste med partner Australia, den 31 augusti 2012
Great location friendly staff....would stay again,

Clean and liked the fact it had bar area. Right on bus stop....very convenient to central Berlin . Good breakfast !
7,7
Only criticism was lack of fridge in room. And perhaps English movie channel would be appreciated. Definitely would stay again and recommend to anyone!
Tibor Z. Ensamresenär Canada, den 7 augusti 2012
Quiet area but close to major attractions

Very clean, old style with good food
9
I had a lovely room facing the courtyard. The hotel was very clean. It was right beside a bus stop - easy reach to the main attractions of Berlin. The hotel was very "homy" with great breafast.
Kuncoro W. Reste med partner Indonesia, den 4 juni 2012
Classical hotel. Great location.

Great location: 10 minutes walk to Berlin Philharmonie. There's a bus stop at the hotel's door!
9
Altberlin hotel is a classic style hotel located on Potsdamer Strasse, in the heart of Berlin. There is a bus stop at the front of hotel's door, so you can start your journey to all nice places in Berlin without difficulty. Even if you choose to walk, Berliner Philharmoniker could be reach in 10 minutes; Postdammer Platz in 15 minutes; and Branderburg Tor in 20-25 minutes. The staffs were helpful. This is a classic style hotel of which design would remind you to pre war time :D. There is an elevator, but you will still need to use the stairs. No welcome drink or anything -- you have to take them from the restaurant. Anyway, the experience with the hotel is all positive.
Tips om att göra på hotellet: If you ask for WiFi, they will give you a password for free unlimited access. But they do not offer you. You have to ask.
Oscar M. Gruppresenär Sweden, den 20 maj 2012
Old style hotel

Old style hotel with large rooms
6,3
The hotel was old stylish and is situated in a building which used to be uper class flats. The room was spacious and had a very high sealing (about 4m). The bathroom was nice and clean. The personal was helpful but did not have much information on Berlin culture, nightlife, music....... The hotel is situated on Potsdamer Strasse which has relatively much trafic so there were some street noise. The bus stoped outside the hotel so the comunications was OK otherwise there is a walking distance about 1km to Potsdamer platz. We think the hotel was OK but will probably look for an other hotel next time in Berlin as it is situated a bit off. /Oscar

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Altberlin am Potsdamer Platz BerlinHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från utsidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från utsidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från utsidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidanHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - MötesrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - RestaurangHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - TrädgårdHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - BadrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - GästrumHotel Altberlin am Potsdamer Platz Berlin - Hotellet från insidan

Kundrecensioner - Hotel Altberlin am Potsdamer Platz, Berlin

AS-AGWEB-3B03