Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel AMANO

Auguststrasse 43/ Ecke Rosenthaler Strasse, Mitte, Berlin, Tyskland 10119 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel AMANO Berlin - Hotellet från utsidan Hotel AMANO Berlin - Lobby Hotel AMANO Berlin - Lobby Hotel AMANO Berlin - Gästrum Hotel AMANO Berlin - Gästrum Hotel AMANO Berlin - Gästrum Hotel AMANO Berlin - Gästrum Hotel AMANO Berlin - Gästrum Hotel AMANO Berlin - Hotellet från insidan Hotel AMANO Berlin - Gästrum Hotel AMANO Berlin - Pub/lounge Hotel AMANO Berlin - Buffé Hotel AMANO Berlin - Buffé Hotel AMANO Berlin - Restaurang Hotel AMANO Berlin - Fritidsfaciliteter Hotel AMANO Berlin - Fritidsfaciliteter
Hotel AMANO Berlin - Fritidsfaciliteter Hotel AMANO Berlin - Fritidsfaciliteter
Område: Mitte Antal rum: 163

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

baserat på 86 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,0
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
8,3
Alla omdömen (86)
Sortera efter:
Patrick K. Reste med partner Sweden, den 24 juli 2012
Toppenbra läge

Utmärkt läge i norra Mitte, med nära till restuaranger, caféer, U-bahn m.m.
7
Läget är kanske hotellets främsta styrka, men det finns också en takterass med bar som passar väldigt bra för soliga dagar.
Anmäl det här omdömet
Sandra P. Reste med partner Sweden, den 15 maj 2012
Perfekt läge på ett riktigt bra hotell

Läge, service minded personal, genomtänkta detaljer, rent och fräscht
9,7
Trevligt och fräscht hotell hotell som ligger riktigt bra i övre Mitte. Nära till shoppingområden små designbutiker och mysiga restauranger och barer. Hotellet har rena och fräscha rum och personalen är väldigt service minded. Vi är jättenöjda och skulle definitivt kunna tänka oss att boka Hotel Amano till nästa Berlinvistelse.
Anmäl det här omdömet
John B. Affärsresenär Ireland, den 30 januari 2016
Business traveller

All staff very helpful and friendly.Reception exceptional
9
Excellent.Well located and helpful staff
Anmäl det här omdömet
Sue F. Reste med partner United Kingdom, den 3 januari 2016
Joint account on tour

Location, friendly staff, modern
8
Great. Would recommend hotel for a city break. Lots of local food and drink options. Close to public transport. Staff friendly.
Anmäl det här omdömet
Paul L. Familj med småbarn Australia, den 3 januari 2016
Family Holiday

location, cleanliness, bathrooms
6
It was great accept for the extra bed costs each night. When I booked online through Agoda I did my search for two rooms eone with three children. The issue is when you acually pay for the rooms its does not include the third child and puts you in a standard room. So instead of having two rooms for five people it just books two standard rooms for four people. Not Amarnos fault but Agola.com
Anmäl det här omdömet
Marianna J. Affärsresenär Estonia, den 16 december 2015
Title

Atmosphere, room and location
9,3
Very lovely, next time i would visit again
Anmäl det här omdömet
Elina E. Ensamresenär Finland, den 13 december 2015
Weekend in Amano

Clean rooms, comfortable bed and nice staff
9,3
The stay was very pleasant. The room was on 4th floor, very tidy and cosy. Staff was friendly and eager to help with finding places to eat, providing extra pillows and blankets as I was sick. Breakfast ok as long as you are no special diet such as gluten free or milk free as then the options are very limited.
Anmäl det här omdömet
Harriett K. Reste med partner United Kingdom, den 7 december 2015
Stunning!

Staff, room & location
9,7
Perfect! Not a songle complaint.
Anmäl det här omdömet
Ziv S. Reste med partner Israel, den 8 november 2015
Great stay

Location, beds, bathroom
9
Great hotel, nice and clean room. I was pretty mad when the receptionist tried to sell me a "quite room" for 10 euros more for each night. They didnt say i'm paying for a "loud room"
Anmäl det här omdömet
Claire H. Familj med äldre barn Ireland, den 30 oktober 2015
Enjoyed our stay

Kitchen facilities, WiFi, comfort
8,7
Very good. My only minor complaint was that we had a triple room but there were only 2 cups, plates, forks, knives, stools etc and we had to ask 3 times before we got the extra items.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel AMANO BerlinHotel AMANO Berlin - Hotellet från utsidanHotel AMANO Berlin - LobbyHotel AMANO Berlin - LobbyHotel AMANO Berlin - GästrumHotel AMANO Berlin - GästrumHotel AMANO Berlin - GästrumHotel AMANO Berlin - GästrumHotel AMANO Berlin - GästrumHotel AMANO Berlin - Hotellet från insidanHotel AMANO Berlin - GästrumHotel AMANO Berlin - Pub/loungeHotel AMANO Berlin - BufféHotel AMANO Berlin - BufféHotel AMANO Berlin - RestaurangHotel AMANO Berlin - FritidsfaciliteterHotel AMANO Berlin - FritidsfaciliteterHotel AMANO Berlin - FritidsfaciliteterHotel AMANO Berlin - Fritidsfaciliteter


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01