eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar) Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Asoka City Home Bali - Pool Hotel Asoka City Home Bali - Pool Hotel Asoka City Home Bali - Pool Hotel Asoka City Home Bali - Reception Hotel Asoka City Home Bali - Reception Hotel Asoka City Home Bali - Reception Hotel Asoka City Home Bali - Pool Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum Hotel Asoka City Home Bali - Gästrum
Område: Kuta / Tuban Antal rum: 60
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,8

baserat på 563 omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
6,7
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
5,0
Alla omdömen (563)
Sortera efter:
Johan O. Reste med partner Sweden, den 16 november 2012
Allting helt okej, trist att det inte är frukost

Poolen, rummen, solsängarna, internet
6,7
Bra personal även om hotell sköts lite med vänsterhanden. Poolen hålls fräsch och var skön att bada i. Solsängarna helt okej att ligga i. Synd att de inte inkluderar frukost. Internet funkade bra, men de kunde gärna lägga till en extra förstärkare, på rummet tappade man ofta kontakten. Hotellet ligger en bit ifrån allting utom vattenparken och ett köpcenter.
Dominik M. Reste med partner Switzerland, den 13 juni 2012
sehr schoen und ruhig ,

super pool und freundliche Leute
9
Sehr schoen , etwas abgelegen jedoch in 8 min . an der hauptsrasse und in 15 in der mall . war sehr schoen und sauber , haben unseren aufenthalt sehr genosssen , jederzeit wieder
Mona D. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2012
En bit utanför.

Swimmingpoolen och nybyggt.
6,3
hade en bra första upplevelse. men inte helt nöjd i helheten. då internet på rummet inte alls funkade och dem få minuterna som det gjorde det så var det värdelöst och ingen personal som orkade kolla till det. visade sig också att när vi skulle förlänga vistelsen var det billigare via agoda än deras pris. så fick visa agoda priset så la dem sig 10% under det. ligger en bit utanför stan och räkna med en 10-15k rupias för taxi till smeten.
Suzana D. Reste med partner Sweden, den 2 november 2011
fint hotel, trevlig personal.

Bra pool, personalen trevliga.
6,3
bra hotel, med fin pool dock lite för lite sol stolar. men det var inte så mycket folk så det fanns oftast plats. personalen var trevliga och hjälpsamma. det negativa var att det var lite för långt ifrån stranden för vår smak och det fanns inget kylskåp på rummet,det var lite jobbigt för man ville ha kall dricka och det fanns ingen restaurang.
Suzana D. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2011
Bra hotell med trevlig personal.

Fin pool och hjälpsam personal
6,7
bra hotel, med fin pool dock lite för lite sol stolar. men det var inte så mycket folk så det fanns oftast plats. personalen var trevliga och hjälpsamma. det negativa var att det var lite för långt ifrån stranden för vår smak och det fanns inget kylskåp på rummet,det var lite jobbigt för man ville ha kall dricka och det fanns ingen restaurang.
Trang N. Familj med småbarn Vietnam, den 18 mars 2015
value for money

friendly staff. good price. clean swimming pool
9,3
friendly staff. good price. clean swimming pool
Tom B. Reste med partner Belgium, den 19 februari 2015
ok for quick transit

location, price, staff
7
We only stayed one night before we continued our journey. We asked for hotel transport via this website and to confirm via email. They never did and we eventually called them the day itself to confirm, arriving at the airport there was nobody there so we called again. They said they didnt have my phonenumber but they had the flightnumber and arrival time so that only excuse. The price of 100k for it was also very expensive for a 10min drive. The room was ok, clean and big enough but it could use more plugs to charge a phone. Only 1 at one side of the bed and one at the sink that wasnt working. The sink in the room was leaking but not working for some reason. The bathroom was not that good, a bit diry, almost no pressure on the sink for water and hot water took forever to heat up. The bathroom needs renovation. No fridge in the room but that was ok for only one night. The aircon was very noisy and not really cooling the room, at full fan speed and coldest temperature it was still not cooling down. Even at lowest fan speed it was still very noisy. The staff was very friendly though, they did their best to help us where we needed to. It was ok for us to just have a cheap place to sleep not to far from airport and kuta beach.
Filippo G. Ensamresenär Italy, den 16 februari 2015
Good place

Staff friendly
8
Clean whit big room
Nicolas H. Familj med småbarn Indonesia, den 29 januari 2015
The hotel is good

The hotelbis very strategic
6,3
Very nice
Aika A. Familj med äldre barn Philippines, den 24 januari 2015
Dirty bathroom. broken sink. no available adaptors
3,3
Unpleasant so we booked to another hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - PoolHotel Asoka City Home Bali - PoolHotel Asoka City Home Bali - PoolHotel Asoka City Home Bali - ReceptionHotel Asoka City Home Bali - ReceptionHotel Asoka City Home Bali - ReceptionHotel Asoka City Home Bali - PoolHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - GästrumHotel Asoka City Home Bali - Gästrum


AS-AGWEB-3B02