Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 996 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,0
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
6,6
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (996)
Sortera efter:
Amelie R. Gruppresenär Sweden, den 13 december 2012
Fräscht och fina små rum. Otrevlig personal.

Rummen var superfräscha o sängarna var sköna.
6,3
Det fanns inget gratis wifi!!!! Det kostade typ hkd / dag för att få wifi i deras lounge.(inte ens på rummet) Hotellet var rent, fint och fräscht! Personalen var inte alls serviceminded och inte speciellt trevliga eller hjälpsamma.
Anmäl det här omdömet
Karin W. Reste med partner Sweden, den 5 april 2012
Bra läge men mycket små rum

Bra duschutrymme med tjocka, fina handdukar. Bra hjälp när jag skulle därifrån i ösregnet och blev följd med paraply och fick hjälp med bagage.
6
hotellet låg centralt och bra och trots mycket små rum var de funktionella och bekväma. personalens serviceinställning varierade. vi fick fel datumstämpel på frukostkupongerna och det blev lite besvärligt att få frukost, detsamma gällde eftermiddagsdrinken som vi också fick en kupong till. frukosten var helt ok! -internet ingick inte och var ganska dyrt. det fanns ingen kunskap hos personalen som tjänstgjorde hur och var man tog färjan till shekou från central. kvinnan i receptionen påstod t o m att en sådan förbindelse inte fanns! däremot var de mycket hjälpsamma när jag kom för att checka ut, dyvåt efter ösregn. jag fick eskort ut med paraply tills jag fick tag i en taxi.
Anmäl det här omdömet
Ming C. Affärsresenär Malaysia, den 21 januari 2016
suitable for short stay

small, convenience, clean
5,3
Anmäl det här omdömet
James W. Affärsresenär United States of America, den 12 januari 2016
Perfect

Clean and convenient with a great staff.
9,3
Small rooms, but hey, it's HK! Clean and perfect for a place to hang your hat for a night or two. Fantastic location too!
Anmäl det här omdömet
Charo L. Reste med partner Philippines, den 13 december 2015
Bad room condition

Location
3
So so
Anmäl det här omdömet
Wailan W. Ensamresenär Canada, den 12 december 2015
Great for solo travelers

Great location
8,7
This is my suggestions for the hotel, the hallway when enter the room, the light is too dark, and became scary atmosphere, and the shower slide door need to fix (enlarge ) for water splashing outside.
Anmäl det här omdömet
Chiu Y. Reste med partner Macau, den 29 november 2015
Good stay

The hotel is very convenient to every where. The room is clean. The only wired part is the shower.
8
Anmäl det här omdömet
Brian W. Affärsresenär Singapore, den 24 november 2015
Smell in the Room

Location
4,3
Not good. The rooms is super small, beds are very hard and the cleaning staff don't do a good job of cleaning the rooms. There was a sewerage smell in my room.
Anmäl det här omdömet
Marcos R. Ensamresenär Argentina, den 3 november 2015
Internet

Clean, staff, etc
7,3
If you can't show where in Agoda you saw that it was free internet in every room they will charge 100 HKD per day for that. :-(
Anmäl det här omdömet
Kok F. Ensamresenär Singapore, den 31 oktober 2015
Only good enough for one night stay

Location, location, location
6,3
Disappointing as housekeeping forgot to place the towels in the room, so i had to make my way back down to the reception to get them personally (since there was no phone in the room). It is as if things were not bad enough, the cardkey malfunctioned and I could not gain access back to my floor since the senor in the lift does not recognize the cardkey. In the end, the lift brought me up with the rest of the hotel guests but did not stop at my floor. Guess what? I made my way back to the reception to seek help, and all these happened in the first 20mins after my check-in.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Hotellet från insidanHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Hotellet från insidanHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - LobbyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - FaciliteterHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - BadrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - BadrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Balkong/terrassHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/loungeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - CaféHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - FaciliteterHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Omgivningar


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08