Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 1030 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,0
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
6,5
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (1030)
Sortera efter:
Amelie R. Gruppresenär Sweden, den 13 december 2012
Fräscht och fina små rum. Otrevlig personal.

Rummen var superfräscha o sängarna var sköna.
6,3
Det fanns inget gratis wifi!!!! Det kostade typ hkd / dag för att få wifi i deras lounge.(inte ens på rummet) Hotellet var rent, fint och fräscht! Personalen var inte alls serviceminded och inte speciellt trevliga eller hjälpsamma.
Anmäl det här omdömet
Karin W. Reste med partner Sweden, den 5 april 2012
Bra läge men mycket små rum

Bra duschutrymme med tjocka, fina handdukar. Bra hjälp när jag skulle därifrån i ösregnet och blev följd med paraply och fick hjälp med bagage.
6
hotellet låg centralt och bra och trots mycket små rum var de funktionella och bekväma. personalens serviceinställning varierade. vi fick fel datumstämpel på frukostkupongerna och det blev lite besvärligt att få frukost, detsamma gällde eftermiddagsdrinken som vi också fick en kupong till. frukosten var helt ok! -internet ingick inte och var ganska dyrt. det fanns ingen kunskap hos personalen som tjänstgjorde hur och var man tog färjan till shekou från central. kvinnan i receptionen påstod t o m att en sådan förbindelse inte fanns! däremot var de mycket hjälpsamma när jag kom för att checka ut, dyvåt efter ösregn. jag fick eskort ut med paraply tills jag fick tag i en taxi.
Anmäl det här omdömet
Hoe N. Ensamresenär Malaysia, den 28 april 2016
veri friendly staff。
6,7
good service
Anmäl det här omdömet
Christine Y. Affärsresenär Malaysia, den 25 april 2016
Great Location
6
Convenient and easy to travel around everywhere in Hong Kong
Anmäl det här omdömet
Ashley M. Ensamresenär Singapore, den 11 april 2016
Good for a couple of days
4
Ok if you really are just wanting a place to crash .Clean but small rooms . No Coffee shop or dining facilities That said I would stay again
Anmäl det här omdömet
Tham K. Reste med partner Singapore, den 11 april 2016
Overall review of Hotel Bonaparte by Rhombus

Location is acceptable.
5,3
As we were there for the Rugby 7, we paid a premium for this hotel. For a fair review based on their normal rate of SGD40-50 a night, I would say that it meets the standards and value for that rate, ie, very small room, bedding, shower & toilet facilities. It is closer to Causeway Bay than Wan Chai.
Anmäl det här omdömet
Woon M. Ensamresenär South Korea, den 10 april 2016
Not bad
5,3
Temporary stay, not bad at all& convenient
Anmäl det här omdömet
Nalin S. Ensamresenär Sri Lanka, den 2 april 2016
Great Stay at the Bonaparte Hong Kong
6,7
Convenient, clean, all you needed.
Anmäl det här omdömet
Xiaoli X. Ensamresenär China, den 21 mars 2016
Good
6,3
Value for money
Anmäl det här omdömet
Kong K. Affärsresenär Malaysia, den 13 mars 2016
Convenient, good value and helpful staff
5,7
Staff knowledgeable and very helpful. Smartphone loaded with map and travel guide loaned to hotel guests very useful. Not suitable for room sharing travelers with big bulky luggage as room is very small. Deposit of 500 HK dollars required from guests but can be paid with credit card.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Hotellet från insidanHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Hotellet från insidanHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - LobbyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - FaciliteterHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - BadrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - BadrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Balkong/terrassHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/loungeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - CaféHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - FaciliteterHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - GästrumHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OmgivningarHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Omgivningar


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08