Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Cesario Cebu City - Hotellet från insidan Hotel Cesario Cebu City - Lobby Hotel Cesario Cebu City - Lobby Hotel Cesario Cebu City - Entré Hotel Cesario Cebu City - Restaurang Hotel Cesario Cebu City - Lobby Hotel Cesario Cebu City - Lobby Hotel Cesario Cebu City - Restaurang Hotel Cesario Cebu City - Faciliteter Hotel Cesario Cebu City - Pool Hotel Cesario Cebu City - Faciliteter Hotel Cesario Cebu City - Pool Hotel Cesario Cebu City - Gym Hotel Cesario Cebu City - Gym Hotel Cesario Cebu City - Gym Hotel Cesario Cebu City - Pool
Hotel Cesario Cebu City - Lobby Hotel Cesario Cebu City - Gästrum Hotel Cesario Cebu City - Gästrum
Område: Mactan Island Antal rum: 33

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 682
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,3
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (682)
Sortera efter:
Pierre L. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2015
Bra värde för pengarna med pool och frukost

pool, frukost och nära till flygplatsen
7,3
Kenneth K. Familj med äldre barn Sweden, den 24 april 2012
Tråkigt hotell

närma till flygplats o hamnen, mycket bra frukost.
5,7
var ett ofräscht o tråkigt hotell, trånga utrymmen, halvstädat,rum med heltäckningsmatta. Låg angränsande med ett annat hotell(glömt namnet)men där var frukosten,som var en mycket bra buffe. Även hotellet var i bättre o nyare skick.
Martin S. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2012
Enkelt hotell nära flygplatsen

Nära flygplatsen med gratis transfer
5,3
rummet som låg på första våningen luktade fukt och mögel. skällande hundar gjorde det realtivt svårt att somna på kvällen. personalen var trevlig och det var möjligt att få med sig en frukost även om man var tvungen att checka ut innan matsalen öppnade. enda riktiga orsaken att bo i det här området är om man ska med ett riktigt tidigt flyg från cebu.
Tips om shopping: Ungefär 1km från hotellet finns en bra mataffär där man kan proviantera.
George G. Ensamresenär United States of America, den 28 juni 2015
Adequate but small

Near airport, staff friendly, breakfast
5,7
It was ok. Near airport. Rooms are tight.
Joevanie P. Gruppresenär Philippines, den 16 juni 2015
Ideal for travelers connecting in Cebu

Very accommodating staff, free transfer and free breakfast
8,7
Overall it was pleasant although don't expect too much in the room. They may need to consider renovating it. Napag iwanan na ng panahon.
Angeles S. Ensamresenär Philippines, den 14 juni 2015
a

b
8
c
Tammarut S. Reste med partner Thailand, den 9 juni 2015
i will come back this hotel again

I will come back this hotel again
8,3
i will come back this hotel again Since i was stay on this hotel. I don't like smell of room. but i can change my room.and internet have only on lobby area. food for this resturant is good. what is make me happiness for this hotel is thy send me by shuttle bus van to Mactan airport by.... it have only me and my girl on car. Driver is polite and humble, and never to ask my money
Japheth P. Reste med partner Philippines, den 29 april 2015
Good location

Near the airport so it comes with free airport transfers. With buffet breakfast too!
6,7
Leonardo P. Reste med partner United States of America, den 11 april 2015
Not good to stay unless it's necessary

Use of pool
4,3
Very bad, bugs all over the room, ask for transfer and the staff we're looking for same or lesser room rate to change even when you were the one inconvenience. They should have apologize and do their best to please you.
Romel T. Affärsresenär Philippines, den 9 april 2015
Value for money

I like the pool, near to airport & buffet breakfast!
9
The hotel is very nice although its quite old but the room and the service are superb.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Cesario Cebu CityHotel Cesario Cebu City - Hotellet från insidanHotel Cesario Cebu City - LobbyHotel Cesario Cebu City - LobbyHotel Cesario Cebu City - EntréHotel Cesario Cebu City - RestaurangHotel Cesario Cebu City - LobbyHotel Cesario Cebu City - LobbyHotel Cesario Cebu City - RestaurangHotel Cesario Cebu City - FaciliteterHotel Cesario Cebu City - PoolHotel Cesario Cebu City - FaciliteterHotel Cesario Cebu City - PoolHotel Cesario Cebu City - GymHotel Cesario Cebu City - GymHotel Cesario Cebu City - GymHotel Cesario Cebu City - PoolHotel Cesario Cebu City - LobbyHotel Cesario Cebu City - GästrumHotel Cesario Cebu City - Gästrum

Kundrecensioner - Hotel Cesario, Cebu City

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06