eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Dist. 1 - Dong Khoi, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Continental Hotel

Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Badrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Badrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Café Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Café Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Mötesrum
Läge: Dist. 1 - Dong Khoi Antal rum: 83
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 1336 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
9,3
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (1336)
Mons B. Reste med partner Sweden, den 9 november 2013
Centralt anrikt hotel

Hotelets centrala placering nära till marnaden och intressanta utflyktsmål, War museum, Floden Postkontoet, Cu Chi Tunnels
7,7
Vår vistelse på Hotel Continental Saigon var bra med en professionell personal. Läget var utmärkt.
Bengt H. Reste med partner Sweden, den 8 juli 2013
Atmosfär, centralt

Läget, charmen. frukost
10
Mycket bra. Bo i Orientel svit balkong mot operan (rums nr 110-112) lägre nr skymd utsikt. Bra centralt läge. Bra frukost och service. Ta taxi från flygplatsen US $ 10. Gångavstånd till det mesta i Distikt 1. Besök Backpacker området och China town
Sven M. Ensamresenär Sweden, den 5 april 2012
Klassiskt Hotel med Anor

rummet ,speciell atmosfär,historia. (senior suit) ,läget på rummet ,ut mot torget operahuset. mycket centralt,bra frukost,trevlig personal .
9,7
det rum jag tilldelades först var inte till belåtenhet ,inte samma rum som jag bokat,mindre än vad som framgick av annonsen på hemsidan. framförde detta till personalen som gav mig ett annat utmärkt rum no:110.
Mattias A. Ensamresenär Sweden, den 18 februari 2012
Klassiskt hotell, otroligt vacker inredning

Servicen, frukosten
8,7
Ett av Saigons mest klassiska hotell. Enormt vacker inredning i rummen. Fin innergård där frukosten kan avnjutas.
Anders B. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2012
Klassiskt hotell

Underbar miljö, historiens vingslag känns
7,3
ett fantastiskt hotell i kolonialstil från den franska eran, byggt 1880. stora rum med allt du behöver. snart dags för renovering kanske, börjar bli lite slitet men har sin charm.
Kent C. Familj med småbarn Sweden, den 2 januari 2012
Charmigt gammalt hotel med betoning på gammalt

Läget
5,3
Hotellet är charmigt men behöver en renovering av framför allt rummen. Jag bedömmer inte detta som ett 4 stjärnigt hotel. 3 stjärnor vore rätt. Enda riktigt positiva är läget och charmen. Men vi kommer inte att välja det igen. Det finns bättre hotell med samma läge till samma pengar.
Thomas J. Reste med partner Sweden, den 21 december 2011
Klassiskt hotell med bra läge

Charmigt hotell med ett perfekt läge,
9
Jag vill verkligen rekommendera detta hotell, för vistelse i HCMC. Enormt rymligt rum och väldigt tillmötesgående personal
Goran K. Reste med partner Sweden, den 20 november 2011
Klassiskt hotell med bästa läge

Underbart hotell med proffsig personal i distrikt 1
9,7
Det känns som ett måste att i varje fall bo en gång (vi bodde 2) på det anrikaste och älsta? hotellet i Saigon, läget är perfekt i distrikt 1 med affärer, resturanger..allt inom gångavstånd.
Tips om nattklubbar: Naturligtvis skall man äta på Rex hotell takrestaurang god mat med fin underhållning.
Goran K. Reste med partner Sweden, den 9 november 2011
Saigons mest historiska hotell

Läget, personalen och framförallt rummen
10
Underbart hotell där historien sitter i väggarna, perfekt läge i distrikt 1, proffsig personal och rummen (105) måste upplevas man vill inte lämna hotellet.
Mia F. Reste med partner Sweden, den 30 april 2011
Varsamt renoverat hotell med perfekt läge

Stora rum med stilfull inredning som andas hotellets historia, modernt fräscht badrum, gratis wi-fi,
8,7
bra hjälp med utflykter och flexibel utcheckning. läget är helt perfekt mitt i centrala saigon med gångavstånd till flera sevärdheter och shopping.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: utflykt (1/2 dag) till cu chi tunnlarna, middags cruise på saigon river. flera bra marknader med stort utbud av väskor, kläder, klockor och souvenirer. restaurang mandarin 2 kvarter bort var i toppenklass. reunification palace och history museum samt war remnant museum var mycket väl värda sitt besök.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh-stadenHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - BadrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - BadrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - ReceptionHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - CaféHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - CaféHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - GymHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Balkong/terrassHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - ButikerHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanHotel Continental Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B03