Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel de Edge by Rhombus

94-95, Connaught Road West, Sheung Wan, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Badrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gästrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Mat och dryck Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Mat och dryck Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Mat och dryck Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Badrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Badrum Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Restaurang Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Restaurang
Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Pub/lounge Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Reception Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hotellet från utsidan
Läge: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 90
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 2270 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
7,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (2270)
Eva A. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2013
Perfekt weekend hotell med centralt läge,

Centralt läge, fräscht & rent på rummet samt trevlig personal
9,3
Detta är ett trevligt hotell på alla sätt och vis. Det enda som jag tycker skulle kunna förbättras är deras frukost!
Eva A. Reste med partner Sweden, den 14 april 2013
Trevliga små rena rum med vacker havsutsikt

Centralt läge, tillmötesgående personal samt nära till allmänna transportmedel
8
Trevlig vistelse på hotellet men frukosten var en stor besvikelse, de har en meny som du får välja från - 4 olika typer av frukost. Går ej att välja från de olika menyerna. I er information står enbart "frukost ingår".
Niklas W. Reste med partner Sweden, den 4 mars 2013
En väldigt trevlig vistelse

Små men frächa rum med sköna sängar och tre valmöjligheter på frukosten
8,3
Vi bodde här i 6 nätter och var väldigt nöjda med hotellet. Som tidigare nämnt i recensionerna så är det enbart en glasdörr till toaletten. Detta var dock inget problem för oss. Man kunde välja mellan tre olika frukostmenyer och de två vi provade var utsökta. Vi bodde även på en våning högt upp och hade en fantastisk utsikt över havet. Rummen är små men väldigt charmiga och smart inredda. Gångavstånd till tunnelbana och shopping.
Soren H. Reste med partner Denmark, den 21 december 2012
Inglasat offentlig toilett

Att få åka därifrån, personalen OK
5
Dyrt, dålig frukost, svagt internet, små rum (8 kvadratmeter inkl badrum), dåligt läge i Hong Kong p.g.a många enkelriktade gator runt hotellet, Rum och toilet åtskilda med fönster från golv till tak.
Karin L. Gruppresenär Sweden, den 11 november 2012
Utmärkt läge men små rum

Fräscht, bra frukost och sköna sängar
9,3
Jag kan verkligen rekommendera The Edge. Hotellet är beläget 10 minuters promenad till närmsta MTR (tunnelbana), spårvagnar går runt hörnet och det finns många små butiker och restauranger i närheten. Enda negativa jag har att säga är att det skiljer endast en glasdörr mellan rummet och toaletten. När vi sa till fixade de ett draperi.
Riwon K. Ensamresenär South Korea, den 17 april 2014
clean and near ferry terminal

location price view
7,7
good for business traveler
Axmund P. Affärsresenär Singapore, den 15 april 2014
Average

Quiet
4,7
Not a good experience
Julia B. Ensamresenär United States of America, den 13 april 2014
Small rooms but modern and comfortable

Within walking distance of downtown, shopping, good food. Right across the street from the harbor, a park, and beautiful walking path. Very modern rooms, small as are most in HK but very comfortable.
8
I would stay at Hotel de Edge again. It was perfect for a weekend away, good location and included free breakfast and internet. We had a nice view of the harbor as well.
Lijiu Z. Ensamresenär China, den 12 april 2014
private trip with comfortable hotel

check in/out is fast. room is clean and comfortable. sea view outside the window is amazing
9,7
The night at this hotel is quite comfortable. after checking out, I was told that my luggage can be deposit at grand floor, however seems nobody was at the position to help me on this.
Khoo G. Reste med partner Singapore, den 11 april 2014
Simple, Modern, Comfortable, Harbor View Rooms

Clean, 10mins walk to nearest MTR, Friendly staff
8,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel de Edge by Rhombus Hong KongHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - BadrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - GästrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Mat och dryckHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Mat och dryckHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Mat och dryckHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - BadrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - BadrumHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - RestaurangHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - RestaurangHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Pub/loungeHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - ReceptionHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C06