Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restaurang Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Omgivningar Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Mötesrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restaurang Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Badrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum
Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Reception Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Mötesrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Badrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Hotellet från insidan Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Reception Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Faciliteter
Område: Cebu City Antal rum: 131
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 246
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,8
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (246)
Sortera efter:
Torgny S. Ensamresenär Sweden, den 26 juni 2012
utmärkt hotell i bästa läge

nybyggt, bra personal,utmärkt service
8
Utmärkt hotell i bästa läge med stora rum med 2 dubbelsängar. Jag bodde två nätter med närhet till fram för allt shopping på Ayala center. Saknade dock pool och närhet till strand och bad. Personalen var utmärkt med mycket bra service och hjälpsamhet, som helhet mycket nöjd med hotellet dock i dyraste laget.
Anmäl det här omdömet
Hans-Werner M. Familj med småbarn Germany, den 26 juli 2015
Short nice stay

Big rooms, good beds, good breakfast
8,7
Anmäl det här omdömet
Kristine J. Reste med partner Philippines, den 26 juli 2015
Comfort and convenience at its best!

Location, Cleanliness, Food
8,7
Anmäl det här omdömet
Yeongdoo K. Ensamresenär South Korea, den 25 juli 2015
I won't visit ever

food
5,3
old and
Anmäl det här omdömet
Joy T. Gruppresenär Australia, den 22 juli 2015
Elizaberh hotel cebu simply the best

Friendly courteous staff, cleanliness, close to shopping centres
8
Very good
Anmäl det här omdömet
Martin S. Affärsresenär Philippines, den 22 juli 2015
Just OK

Price, Location, Location
5,7
The stay is ok but upon checking in the front office staff made a couple of mistake they over swiped my card for the room guarantee and they gave us a room thats not yet fully set up but besides that the stay was ok
Anmäl det här omdömet
Sheng C. Affärsresenär Taiwan, den 17 juli 2015
Wifi need improve so slow

1. Good location near the mall 2.fair price 3. Wifi too slow not suit for business user.
8,3
Anmäl det här omdömet
Joy T. Gruppresenär Australia, den 8 juli 2015
Hotel Elizabeth Cebu simply the best

Friendly and courteous staff, location & cleanliness
8
Very good, will surely recommend Elizabeth Hotel Cebu to family and friends
Anmäl det här omdömet
Michael B. Familj med småbarn Australia, den 27 juni 2015
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Anmäl det här omdömet
Celia P. Reste med partner Philippines, den 25 juni 2015
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu CityHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestaurangHotel Elizabeth Cebu Cebu City - OmgivningarHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - MötesrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestaurangHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - ReceptionHotel Elizabeth Cebu Cebu City - MötesrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Hotellet från insidanHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - ReceptionHotel Elizabeth Cebu Cebu City - FaciliteterHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - BadrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - MötesrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Hotellet från insidanHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Hotellet från insidanHotel Elizabeth Cebu Cebu City - MötesrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - GästrumHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02