Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Tyskland 10707 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Europa City Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Badrum Hotel Europa City Berlin - Hotellet från insidan Hotel Europa City Berlin - Hotellet från insidan Hotel Europa City Berlin - Pub/lounge Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Entré Hotel Europa City Berlin - Restaurang Hotel Europa City Berlin - Restaurang Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum
Hotel Europa City Berlin - Badrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Lobby Hotel Europa City Berlin - Gästrum
Område: Wilmersdorf Antal rum: 65

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 89 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,7
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (89)
Sortera efter:
Kerstin B. Reste med partner Sweden, den 6 november 2014
prisvärt

priset, läget och standard i förhållande till pris
7,3
Utmärkt med tanke på att vi bara betalade 1.059 SEK för två nätter och ändå fick ett helt OK rum och godkänd frukost
Anmäl det här omdömet
Bandaree M. Reste med partner Sweden, den 20 juli 2013
personal, läge, bra pris

personal, läge, bra pris
8
personal, läge, bra pris. Lätt att ta sig till allt.
Anmäl det här omdömet
K-G A. Affärsresenär Sweden, den 19 september 2012
Nära mässan men primitivt

Utmärk frukostbuffé. Tillgång till WiFi.
5,3
Rummet var en stor besvikelse. Torftigt utrustat och ett badrum som hade en standard som mitt 1900-tal. Oflexibel reception.
Anmäl det här omdömet
Rolandas B. Familj med småbarn Lithuania, den 31 december 2015
Value for money

Value for money, good beakfast, clean rooms and ood service
7,7
Value for money
Anmäl det här omdömet
Maria M. Ensamresenär United States of America, den 4 november 2015
Nice vacation in Berlin

Location, breakfast, helpful staff and nice quiet room
9
I was very pleased with my stay. I would recommend the hotel to my friends
Anmäl det här omdömet
Ellen J. Familj med äldre barn United States of America, den 21 oktober 2015
Hotel Europa City

Reasonable Price, location, and Breakfast
7
It was OK; tiny elevator and bathroom. Hard beds. Large room.
Anmäl det här omdömet
Sylvain B. Affärsresenär France, den 9 september 2015
Ok but disappointed

Location / Breakfast / Price
5
As a business traveller, the Wifi is a main choice criterai for me when going anywhere. Despoite a note in the booking, the room we had a very poor, if any, wifi signal, making any stable connection absolutely impossible. (there are wifi repeaters only every 2 floors :( ) As the hotel was full, it was not possible to change room, despite my request during the booking. The staff was not properly responding to my issue and found many excuses to not change that situation (maybe later, no one to clean your room right now...). this was a big disapointment. Otherwise, the hotel is ok, mostly clean. A better care and attention for detail (delapidated lift floor, squeeking door handle) would have given me a much better feeling about the place. In the end, to be recommended: Yes, because nothing (except wifi) was wrong. Nicely located, calm neighborhood and decent prices make it ok.
Anmäl det här omdömet
Albert V. Ensamresenär Spain, den 2 augusti 2015
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Anmäl det här omdömet
Christopher B. Ensamresenär United States of America, den 20 juli 2015
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Anmäl det här omdömet
Olya N. Reste med partner Israel, den 19 juli 2015
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Hotellet från utsidanHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - BadrumHotel Europa City Berlin - Hotellet från insidanHotel Europa City Berlin - Hotellet från insidanHotel Europa City Berlin - Pub/loungeHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - EntréHotel Europa City Berlin - RestaurangHotel Europa City Berlin - RestaurangHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - BadrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - LobbyHotel Europa City Berlin - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02