Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Tyskland 10707 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Europa City Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Badrum Hotel Europa City Berlin - Hotellet från insidan Hotel Europa City Berlin - Hotellet från insidan Hotel Europa City Berlin - Pub/lounge Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Entré Hotel Europa City Berlin - Restaurang Hotel Europa City Berlin - Restaurang Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum
Hotel Europa City Berlin - Badrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Gästrum Hotel Europa City Berlin - Lobby Hotel Europa City Berlin - Gästrum
Område: Wilmersdorf Antal rum: 65
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 64
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (64)
Sortera efter:
Kerstin B. Reste med partner Sweden, den 6 november 2014
prisvärt

priset, läget och standard i förhållande till pris
7,3
Utmärkt med tanke på att vi bara betalade 1.059 SEK för två nätter och ändå fick ett helt OK rum och godkänd frukost
Bandaree M. Reste med partner Sweden, den 20 juli 2013
personal, läge, bra pris

personal, läge, bra pris
8
personal, läge, bra pris. Lätt att ta sig till allt.
K-G A. Affärsresenär Sweden, den 19 september 2012
Nära mässan men primitivt

Utmärk frukostbuffé. Tillgång till WiFi.
5,3
Rummet var en stor besvikelse. Torftigt utrustat och ett badrum som hade en standard som mitt 1900-tal. Oflexibel reception.
Christopher B. Ensamresenär United States of America, den 20 juli 2015
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Olya N. Reste med partner Israel, den 19 juli 2015
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Micha M. Ensamresenär Israel, den 22 juni 2015
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Teng P. Ensamresenär Malaysia, den 20 februari 2015
Front counter rude staff

nil
4,3
On a scale 1-10 I rate 3 walls to thin sound coming all directions got a room 101 next to lift shaft
Yeung W. Ensamresenär China, den 12 augusti 2014
Good location and breakfast

Varied food provided for breakfast
7,7
A front desk staff is not helpful and unfriendly. When i asked him to help for reservation, he refused to help and said that he was busy. But it should be just a few minutes thing. Other staff are fine. The hotel is old but clean.
Rebecca B. Reste med partner Israel, den 22 maj 2014
The staff were very helpful and attentive

Staff, location, quiet
9,3
We were very satisfied, the staff catered to out special needs and helped us out. The bath was wonderful and the room was quiet and clean. We were very close to olivear plats
Mikko P. Reste med partner Finland, den 19 maj 2014
Nice value for money

cheap, good breakfast, ok location
8
Good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Hotellet från utsidanHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - BadrumHotel Europa City Berlin - Hotellet från insidanHotel Europa City Berlin - Hotellet från insidanHotel Europa City Berlin - Pub/loungeHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - EntréHotel Europa City Berlin - RestaurangHotel Europa City Berlin - RestaurangHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - BadrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - GästrumHotel Europa City Berlin - LobbyHotel Europa City Berlin - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04