Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Graf Puckler

Schonwalder Str. 21, Mitte, Berlin, Tyskland 13347 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Graf Puckler Berlin - Hotellet från insidan Hotel Graf Puckler Berlin - Restaurang Hotel Graf Puckler Berlin - Gästrum Hotel Graf Puckler Berlin - Gästrum Hotel Graf Puckler Berlin - Gästrum Hotel Graf Puckler Berlin - Pub/lounge Hotel Graf Puckler Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Graf Puckler Berlin - Restaurang Hotel Graf Puckler Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Graf Puckler Berlin - Reception Hotel Graf Puckler Berlin - Buffé Hotel Graf Puckler Berlin - Trädgård Hotel Graf Puckler Berlin - Balkong/terrass Hotel Graf Puckler Berlin - Mötesrum
Läge: Mitte Antal rum: 48
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 23 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
6,9
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (23)
Soon L. Ensamresenär Singapore, den 8 december 2013
Poor wifi.

Cheap with breakfast
6,7
Location was ok, quiet area that is quite safe. However the staff wasn't too friendly, and the wifi in the room was horrible, had to go to corridor near the wifi hotspot and sit on the floor to connect.
Megan S. Ensamresenär United States of America, den 23 november 2013
Uncomfortable; bad wifi and bad location

I did not enjoy this hotel.
4,3
I did not like this hotel. The location was much farther away from the central attractions that was advertised. It also had very spotty wifi and felt a bit dingy. I would not recommend this hotel.
Kun Z. Ensamresenär China, den 18 augusti 2013
A budget hotel. Not special in every aspect.

Not far from the Berlin HBF, I walked there in 30 minutes.
7
Diejuan L. Ensamresenär China, den 6 juni 2013
nice hotel

good location, cleaning room, nice staff
9,7
Irina L. Reste med partner Israel, den 6 maj 2013
good

close to pablic transport
8
Uta J. Affärsresenär Germany, den 8 mars 2013
Old-fashioned hotel but nice staff

The staff is very helpful and friendly and makes the stay enjoyable.
7,7
Staying in this old-fashioned hotel is like a journey back to the 70ies: Like in an old "Kommissar" with Erik Ode the guest is surrounded by brown furniture and dark corridors. If you like that, it's a great place to stay. The rooms are clean, the staff is helpful and gives you a smile. A concierge is always there.
Tongli L. Reste med partner Singapore, den 30 september 2012
Simple B&B

Clean, no frills, near to train station
8,3
The thing we liked about the hotel is that the location is really near the train station. The floor was a little bit creaky, think the building's a little old but we were pleasantly surprised by its cleanliness, hot shower attached bathrooms and CNN! The breakfast was simple and the drinks of juice and coffee were served to you while you can get the food from the buffet spread.
Tips om att göra på hotellet: Be there before 10pm for check in! We were there at 955pm and we were told that the receptionist was about to leave!
Yoav L. Israel, den 8 september 2012
do not recomend

close to the subway
4,3
the hotel was bad, very old. the hotel closes at 10 p/m and then there is no reception and the whole place looks deserted. most of the rooms do not have wifi, even though they say they do, and many rooms do not have a private bathroom. the location is o.k but other then that i would not recomend
Matilda R. Gruppresenär Sweden, den 2 januari 2014
Prisvärda men varierande budget rum

Läget, kostnaden, frukosten
7,3
Min vistelse var ungefär det jag betalade för. Det som dock irriterade både mig och min resekamrat var att kvinnan i receptionen kunde sitta och prata privatsamtal trots att vi stod och väntade på henne. Tillslut la hon på och vi kunde få våra Wifi-uppgifter till en Wifi som fungerade bra i mitt rum men inte hos min resekamrat. Frukostpersonalen var urgulliga och frukosten var precis i mitt tyckte med allt från yoghurt och mackor till sill, lax, ägg och frukt. Standarden är dock rätt olika verkar det som. Vi valde två enkelrum. Min resekamrats badrum var litet med en minimal dusch, låg standard med sänggaveln precis vid ytterdörren. Mitt rum hade ett stort badrum med badkar, fräscht och såg rätt nyrenoverat ut, sänggaveln var istället vid fönstret men tyvärr så stank mitt rum rök och trots enbart tre nätter i rummet, var jag tvungen att tvätta alltin när jag kom hem då allting stank gammal rök. Sprayade ner gardinerna med parfym men hjälpte knappast, heller inte vädret. Hade mitt rum inte luktat så illa hade jag gett rummet högre betyg. Nära till t-bana dock och personalen visade gärna ut på kartan man fick hur man skulle ta sig.
Susanne F. Affärsresenär Germany, den 9 juni 2013
alles gut

riesiges Bad, nettes Personal, Preis
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Graf Puckler Berlin - EntréHotel Graf Puckler Berlin - Hotellet från insidanHotel Graf Puckler Berlin - RestaurangHotel Graf Puckler Berlin - GästrumHotel Graf Puckler Berlin - GästrumHotel Graf Puckler Berlin - GästrumHotel Graf Puckler Berlin - Pub/loungeHotel Graf Puckler Berlin - Hotellet från utsidanHotel Graf Puckler Berlin - RestaurangHotel Graf Puckler Berlin - Hotellet från utsidanHotel Graf Puckler Berlin - ReceptionHotel Graf Puckler Berlin - BufféHotel Graf Puckler Berlin - TrädgårdHotel Graf Puckler Berlin - Balkong/terrassHotel Graf Puckler Berlin - Mötesrum


AS-AGWEB-3C02