Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 8,0
baserat på 82 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 82 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,2
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 7,6

Catrin S. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i oktober 2012
Trevligt och mysigt hotell med bra läge.
Fint badrum och fräsch frukost.
Anlände vid 11 på förmiddagen och fick tillgång till rummet genast. Rent och fint rum. Badrummet var varmt och skönt (kallt ute), och fint inrett. Promedaden till Sergelstorg gick snabbt ,ca 15 min och lätt att hitta. Hotllet ligger på en lugn gata utan livlig trafik. Trevligt med levande musik på lördagkvällen. Sängarna var mjuka och sköna. Sov gott. Lite få kanaler på TV:n och grusig bild. Frukosten var god och generös.
Recenserad 31 oktober 2012

susanne L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Tråkigt
rent.
Trist frukost, träng matsal,Tvn fungerade inte. En fest höll oss vakna ena natten. Personalen kunde inte förklara något. Litet och trångt rum. Små sängar.
Recenserad 24 oktober 2012

Lasse S. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Mycket trevligt, lite äldre hotel.
Personligt bemötande. God mat.
Bra, trevlig personal, lagom stort hotell som ligger centralt och man har nära till allt. Lugnt och tyst.
Recenserad 22 oktober 2012

Frank B. från Sverige
Gruppresenär
Bodde en natt i oktober 2012
Litet rum men modernt, rent och snyggt
Bra läge och trevlig personal
Centralt läge nära till det mesta. Modernt hotell med trevlig bar, rummet var dock i minsta laget. Dåligt med parkeringsmöjligheter, man får leta parkering på gatan i närliggande kvarter.
Recenserad 15 oktober 2012

Robert E. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i september 2012
Ljudisolering???
Bra läge, bra frukost och trevlig fastighet
En trevlig fastighet med en helt ok frukost. Rummets storlek också ok. Men, isoleringen!! Det hördes (å' det grövsta)! Vi hörde när grannar smög omkring, golven "gnällde" ordentligt (även vårt eget golv).
Recenserad 04 oktober 2012

Mantas P. från Island
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Can't be 4 stars
The superior room are not superior for the price walls are long time not painted the bed very old and uncomfortable. Parket is very old and has many scratch. Bathroom very bad smell. Breakfast is for 4 stars hotel is boring. Every morning same. The only location is very close to downtown. The only one good thing is the lobby staff are extremely helpful. No matter what you ask they will help. Staff are 5 stars! Hotel 2 stars.
Recenserad 06 augusti 2016

May W. från Australien
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
Perfect Hotel
The staff were so friendly and helpful to us, the rooms were cosy and homely and clean, the breakfast was very Swedish and we loved the old world charm and quirkiness that the place had. Would definitely stay again!!
Recenserad 13 juli 2016

Ioana C. från Rumänien
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good hotel
Excellent breakfast facilities, clean rooms, nice style.
Recenserad 21 juni 2016

Heide S. från Tyskland
Ensamresenär
Bodde en natt i juni 2016
good location
it's a nice (and expensive) boutique hotel located close to Stockholm city center; room for improvement: the breakfast area; it's extremely narrow and crowded (too small area for the expected number of guests)
Recenserad 20 juni 2016

Nigel W. från Storbritannien
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2015
Hotel Hellsten
Location, room,price
Stay was good
Recenserad 30 augusti 2015