eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Hellsten

Luntmakargatan 68, Centrum - Norrmalm, Stockholm, Sverige 11351 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum
Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Gästrum Hotel Hellsten Stockholm - Badrum Hotel Hellsten Stockholm - Badrum Hotel Hellsten Stockholm - Badrum Hotel Hellsten Stockholm - Badrum Hotel Hellsten Stockholm - Badrum Hotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidan Hotel Hellsten Stockholm - Lobby Hotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidan Hotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidan Hotel Hellsten Stockholm - Lobby
Område: Centrum - Norrmalm Antal rum: 78
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 51 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,4
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (51)
Sortera efter:
Anne S. Reste med partner Sweden, den 30 juli 2014
helt okej för det priset

tyst, trevlig frukost matsal, trevlig reception.
6
Det finns egentligen ingenting att klaga på under vistelsen. Men lite små detaljer gjorde att helheten som lätt hade kunnat vara utmärkt föll en hel del. Annars ett bra hotell med lite pensionat känsla. + Nära tunnelbanan. Bra restauranger i närheten. Tysta rum (förutom knarrande golv). Hyffsad frukost. Trevlig personal i receptionen. Kul layout på rummen. Bra dusch. Gratis kaffe, te och kakor hela dagen i en liten laonge. - Sängarna var för mig mjuka och av lite lägre kvalitet. Handfatet var så litet att det kom vatten på golvet när man tvättade ansiktet och man slog i kranen. Golvet var VÄLDIGT knarrigt. Färgvalet på fondväggen var gräsligt, lika så viss matchning av möbler, det fanns ingen röd tråd. frukostmatsalen var mysig men den sköttes dåligt lite grisigt och slarvig eller långsam personal i matsalen.
Joakim L. Familj med äldre barn Sweden, den 16 december 2012
Mysigt litet hotel med bra service

Centralt, personligt, mysigt, bra service
7,3
Centralt med nära till olika resturanger. Gångavstånd till bra shopping mitt i Stockholm.
Restaurangtips: Broncos Bar. 2 kvárter från hotellet. Bra kötträtter och trevlig personal
Jonas E. Reste med partner Sweden, den 9 december 2012
Mycket mysigt hotel med små konstverk till rum

Bra läge, nära till city
7,7
Lungt hotel med sköna sängar Efter en dag nere på city finns det ett antal små mysiga resturanger att äta på, det finns även ett antal mycket bra pubbar där man kan avsluta kvällen om man inte drar ner till Stureplan som bara ligger 15 minuter bort till fots. Även hotellets egen frukostresturang är mycket mysig.
Nicklas W. Reste med partner Sweden, den 8 december 2012
Trevligt Hotell med Trevligt Personal

Varje rum är unikt!
8
Hotellet låg ganska nära centrum med nära avstånd till det mesta, rummen på hotell Hellsten är spännade man vet aldrig hur rummen ser ut! i vanliga fall är det flesta rum lika på varje hotell, men på detta hotell är alla rum unika!
Leif G. Affärsresenär Sweden, den 20 november 2012
Familjärt, trevligt och mysigt hotel

Mitt i stan men ändå i ett kvarter med lugn och ro. Rummen är speciella , olika design och utförande. Rummet under takåsen var speciellt.
7,7
Stannade bara en natt denna gång men jag är mycket nöjd. Frukostrestuarangen var ett mysigt inslag.
Catrin S. Familj med äldre barn Sweden, den 28 oktober 2012
Trevligt och mysigt hotell med bra läge.

Fint badrum och fräsch frukost.
8
Anlände vid 11 på förmiddagen och fick tillgång till rummet genast. Rent och fint rum. Badrummet var varmt och skönt (kallt ute), och fint inrett. Promedaden till Sergelstorg gick snabbt ,ca 15 min och lätt att hitta. Hotllet ligger på en lugn gata utan livlig trafik. Trevligt med levande musik på lördagkvällen. Sängarna var mjuka och sköna. Sov gott. Lite få kanaler på TV:n och grusig bild. Frukosten var god och generös.
Susanne L. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2012
Tråkigt

rent.
4,3
Trist frukost, träng matsal,Tvn fungerade inte. En fest höll oss vakna ena natten. Personalen kunde inte förklara något. Litet och trångt rum. Små sängar.
Kersti T. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2012
Tjusigt hotell med mycket bra läge.

perfekt läge, läckra rum, trevlig personal, snygg bar m.m.
9,7
Vi blev överraskade när vi fick vårt läckra rum på översta våningen. Bjälkar i taket, härliga färger och textilier, rent och fräscht. Detta förhöjde verkligen vistelsen. Att det fanns en trevlig bar att umgås i tillsammans med våra vänner var också ett plus. Läget var också perfekt.
Lasse S. Affärsresenär Sweden, den 18 oktober 2012
Mycket trevligt, lite äldre hotel.

Personligt bemötande. God mat.
8
Bra, trevlig personal, lagom stort hotell som ligger centralt och man har nära till allt. Lugnt och tyst.
Frank B. Gruppresenär Sweden, den 12 oktober 2012
Litet rum men modernt, rent och snyggt

Bra läge och trevlig personal
7,3
Centralt läge nära till det mesta. Modernt hotell med trevlig bar, rummet var dock i minsta laget. Dåligt med parkeringsmöjligheter, man får leta parkering på gatan i närliggande kvarter.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Hellsten StockholmHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - BadrumHotel Hellsten Stockholm - BadrumHotel Hellsten Stockholm - BadrumHotel Hellsten Stockholm - BadrumHotel Hellsten Stockholm - BadrumHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidanHotel Hellsten Stockholm - LobbyHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidanHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidanHotel Hellsten Stockholm - LobbyHotel Hellsten Stockholm - Pub/loungeHotel Hellsten Stockholm - Pub/loungeHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidanHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidanHotel Hellsten Stockholm - RestaurangHotel Hellsten Stockholm - BufféHotel Hellsten Stockholm - RestaurangHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från insidanHotel Hellsten Stockholm - MötesrumHotel Hellsten Stockholm - MötesrumHotel Hellsten Stockholm - MötesrumHotel Hellsten Stockholm - MötesrumHotel Hellsten Stockholm - MötesrumHotel Hellsten Stockholm - GymHotel Hellsten Stockholm - FritidsfaciliteterHotel Hellsten Stockholm - UtsiktHotel Hellsten Stockholm - EntréHotel Hellsten Stockholm - Hotellet från utsidanHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - GästrumHotel Hellsten Stockholm - Gästrum


AS-AGWEB-3B07