eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Kuta A1

Jl. Kubu Anyar No. 43, Kuta / Legian, Bali, Indonesien 80361 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Kuta A1 Bali - Gästrum Hotel Kuta A1 Bali - Pool Hotel Kuta A1 Bali - Gästrum Hotel Kuta A1 Bali - Gästrum Hotel Kuta A1 Bali - Pool Hotel Kuta A1 Bali - Reception Hotel Kuta A1 Bali - Utsikt Hotel Kuta A1 Bali - Pool Hotel Kuta A1 Bali - Gästrum Hotel Kuta A1 Bali - Reception Hotel Kuta A1 Bali - Pool Hotel Kuta A1 Bali - Gästrum Hotel Kuta A1 Bali - Hotellet från utsidan Hotel Kuta A1 Bali - Pool Hotel Kuta A1 Bali - Pool
Område: Kuta / Legian Antal rum: 60
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

från 525 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
6,7
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
4,9
Alla recensioner (525)
Sortera efter:
Johan O. Reste med partner Sweden, den 16 november 2012
Allting helt okej, trist att det inte är frukost

Poolen, rummen, solsängarna, internet
6,7
Bra personal även om hotell sköts lite med vänsterhanden. Poolen hålls fräsch och var skön att bada i. Solsängarna helt okej att ligga i. Synd att de inte inkluderar frukost. Internet funkade bra, men de kunde gärna lägga till en extra förstärkare, på rummet tappade man ofta kontakten. Hotellet ligger en bit ifrån allting utom vattenparken och ett köpcenter.
Dominik M. Reste med partner Switzerland, den 13 juni 2012
sehr schoen und ruhig ,

super pool und freundliche Leute
9
Sehr schoen , etwas abgelegen jedoch in 8 min . an der hauptsrasse und in 15 in der mall . war sehr schoen und sauber , haben unseren aufenthalt sehr genosssen , jederzeit wieder
Mona D. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2012
En bit utanför.

Swimmingpoolen och nybyggt.
6,3
hade en bra första upplevelse. men inte helt nöjd i helheten. då internet på rummet inte alls funkade och dem få minuterna som det gjorde det så var det värdelöst och ingen personal som orkade kolla till det. visade sig också att när vi skulle förlänga vistelsen var det billigare via agoda än deras pris. så fick visa agoda priset så la dem sig 10% under det. ligger en bit utanför stan och räkna med en 10-15k rupias för taxi till smeten.
Suzana D. Reste med partner Sweden, den 2 november 2011
fint hotel, trevlig personal.

Bra pool, personalen trevliga.
6,3
bra hotel, med fin pool dock lite för lite sol stolar. men det var inte så mycket folk så det fanns oftast plats. personalen var trevliga och hjälpsamma. det negativa var att det var lite för långt ifrån stranden för vår smak och det fanns inget kylskåp på rummet,det var lite jobbigt för man ville ha kall dricka och det fanns ingen restaurang.
Suzana D. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2011
Bra hotell med trevlig personal.

Fin pool och hjälpsam personal
6,7
bra hotel, med fin pool dock lite för lite sol stolar. men det var inte så mycket folk så det fanns oftast plats. personalen var trevliga och hjälpsamma. det negativa var att det var lite för långt ifrån stranden för vår smak och det fanns inget kylskåp på rummet,det var lite jobbigt för man ville ha kall dricka och det fanns ingen restaurang.
Roxanne P. Reste med partner Australia, den 13 juli 2014
good value but basic room

value for money
7
Karl J. Familj med äldre barn Australia, den 11 juli 2014
good value , it is a buget hotel

location , value , chilled.
7
Ali C. Ensamresenär United Kingdom, den 7 juni 2014
Wouldn't recommend

Wifi, pool, tv
3,7
Within 2 mins of being in our room I was locked In the bathroom for over 40mins whilst 5 men tried to open the door, not great. The room we moved to have issues with the key card entry and we're weren't able to get in. Other than that a cheap and cheerful budget hotel, not too far from the beach, and main strip but not central kuta. Probably wouldn't stay again unless I brought my own tool kit.
Peter T. Familj med småbarn Australia, den 22 maj 2014
Bugget hotel

Swiming pool, bed,cold ac.
4,7
For the price it's ok, the rooms are a bit small and the shower needs to be up grade. The bed is good with cold ac the pillows are hard and the towels are old
Alan G. Ensamresenär Australia, den 7 maj 2014
very good hotel for the price

swimming pool ,room,staff
7,7
my stay was good nice and quite i would stay there again the only down fall was no resturant

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Kuta A1 BaliHotel Kuta A1 Bali - GästrumHotel Kuta A1 Bali - PoolHotel Kuta A1 Bali - GästrumHotel Kuta A1 Bali - GästrumHotel Kuta A1 Bali - PoolHotel Kuta A1 Bali - ReceptionHotel Kuta A1 Bali - UtsiktHotel Kuta A1 Bali - PoolHotel Kuta A1 Bali - GästrumHotel Kuta A1 Bali - ReceptionHotel Kuta A1 Bali - PoolHotel Kuta A1 Bali - GästrumHotel Kuta A1 Bali - Hotellet från utsidanHotel Kuta A1 Bali - PoolHotel Kuta A1 Bali - Pool


AS-AGWEB-3A07