eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gym Hotel LBP Hong Kong - Trädgård Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan
Hotel LBP Hong Kong - Trädgård Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel LBP Hong Kong - Reception Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Badrum
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 46
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 1192 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,6
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (1192)
Sortera efter:
Jurgen E. Reste med partner Germany, den 9 december 2013
bra hotell i trevlig storstad.

frukosten var bra. personalen var alert och fyllde på när det tog slut. mycket olika frukter att välja på. läget. nära till kommunala färdmedel alt. gångavstånd.trevlig och tillmötesgående personal.
9,3
vi blev uppgraderade till en svit. frukosten var bra. negativt var att sängarna var hårda. rummen var väldigt lyhörda.
Petri H. Reste med partner Taiwan, den 3 april 2013
Bra hotell

Rent och snyggt, relativt billigt och trevlig personal.
8,7
Christina V. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2013
Fint rum med allt man kan behöva

Personalen,rummet och frukost
7,7
Vi blev trevligt bemötta och fick även tips av personalen. Rummet var perfekt med allt man kan behöva. Bussen,( A11) till flyget var bara en kort promenad. Vi var jättenöjda med våran vistelse.
Birgitta H. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Trevligt, fräscht hotell med fin service

Centralt beläget, trevlig personal och god service
10
Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd till den fina tunnelbanan. Mycket frächt hotell med trevllig personal. De problem vi hade löste sig på bästa sätt. I priset ingår fritt WIFI och fin frukost
Vivian G. Familj med äldre barn Philippines, den 21 juli 2014
value for money

cleanliness, friendliness of the staff, excellent wifi
7
It was good, the room is small but clean, staff are friendly and accommodating. Wifi was excellent! Breakfast have limited variety but good!
Bernard R. Ensamresenär United Kingdom, den 18 juli 2014
High quality Business Hotel

Excellent rooms and facilities, nearby restaurants
7,7
The staff upgraded me to a Business Room without being asked and at no extra cost. Even though some refurbishment work was being carried out, it never intruded on one's privacy. In-room facilities were excellent. The lifts were a bit of a challenge since the room swipe card had to be used to get to the right floor, but free internet was available in the Fourth Floor lounge, where a light breakfast was also served each morning.
Joe S. Reste med partner United Kingdom, den 14 juli 2014
Modern, comfortable hotel

Friendly staff, great breakfast, modern hotel
10
Friendly staff with great breakfast and well equipped gym. Close to Central Hong Kong, we walked to Central and close to public transport. Quiet rooms with good TV.
Douglas W. Reste med partner New Zealand, den 10 juli 2014
Hotel was comfortable

Cleanliness, Staff, quiet
8
Great Hotel with Great staff at a reasonable tariff. Perhaps not the best location for first time English speaking finding somewhere to eat arriving at night
Kroydl D. Gruppresenär Philippines, den 10 juli 2014
I would like to come back again.:)

Nice staffs ( Carolyn ), good wifi and very comfy/clean Room.
7
It was very very good from the start. But when I woke up 39 mins late for the breakfast, coz I'm not feeling well the next day. One of the staff refuses to serve me a breakfast, she just ask me in a lil sarcastic way what u want. And I ask if I can still have some food, but she just told me finish already. Not offering me anything even a piece of bread, so i just ask for a bottled water. So I inform the in,charge what happened (Carolyn) who is very apologetic and understanding when I'm checking out. Lucky she's there or else I'm going home unhappy and irritated. So over all I still have an amazing stay in Hotel LBP. I will highly recommend this to my friends and family. Value for money and good location.:)
Fook K. Ensamresenär Malaysia, den 20 juni 2014
good

new
8
good

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GymHotel LBP Hong Kong - TrädgårdHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - TrädgårdHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel LBP Hong Kong - ReceptionHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3A01