eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gym Hotel LBP Hong Kong - Trädgård Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan
Hotel LBP Hong Kong - Trädgård Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel LBP Hong Kong - Reception Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Badrum
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 46
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 1351 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,6
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (1351)
Sortera efter:
Jurgen E. Reste med partner Germany, den 9 december 2013
bra hotell i trevlig storstad.

frukosten var bra. personalen var alert och fyllde på när det tog slut. mycket olika frukter att välja på. läget. nära till kommunala färdmedel alt. gångavstånd.trevlig och tillmötesgående personal.
9,3
vi blev uppgraderade till en svit. frukosten var bra. negativt var att sängarna var hårda. rummen var väldigt lyhörda.
Peter J. Reste med partner Sweden, den 11 oktober 2013
litet mysigt hotell

travlig personal, läge och standard
8
billigt litet hotell med bra standard, sköna sängar och rena rum. trevlig personal, utanför finns gott om små restauranger och livsmedelsbutiker. skulle definitivt bo där igen.
Petri H. Reste med partner Taiwan, den 3 april 2013
Bra hotell

Rent och snyggt, relativt billigt och trevlig personal.
8,7
Christina V. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2013
Fint rum med allt man kan behöva

Personalen,rummet och frukost
7,7
Vi blev trevligt bemötta och fick även tips av personalen. Rummet var perfekt med allt man kan behöva. Bussen,( A11) till flyget var bara en kort promenad. Vi var jättenöjda med våran vistelse.
Birgitta H. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Trevligt, fräscht hotell med fin service

Centralt beläget, trevlig personal och god service
10
Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd till den fina tunnelbanan. Mycket frächt hotell med trevllig personal. De problem vi hade löste sig på bästa sätt. I priset ingår fritt WIFI och fin frukost
Kin Y. Gruppresenär Malaysia, den 13 december 2014
Very pleased and will stay again.

Location, Staff, Quietness
9,7
I traveled with a friend and we shared a room. We were very pleased with our stay. It was our first time in Hong Kong and we did a lot of walking in the day. The quietness and comfort of the hotel room really help us rest well. The breakfast is very delicious too. Overall, we were pleasantly surprised and will definitely stay there again.
Liu A. Familj med äldre barn China, den 12 december 2014
service is good. Check-out is fast

cleaniness, service
7,7
Valuable. Recommendable. Excellent experiences.
Judith H. Reste med partner Singapore, den 7 december 2014
Clean and cozy

Cleanliness, bath items were replaced frequently, nice view of sheung wan
7,7
Pleasant stay overall, and very clean. Love it that the staff replaces the toiletries and the bathroom items every day! Average size for a standard room in hk. Remember to request for foam pillows and a layer of comforter as the mattress is too firm for my liking.
Yenny K. Reste med partner Indonesia, den 6 december 2014
Cozy intimate Hotel

Kind staff, good breakfast, free afternoon snack
9,3
All the staffs in this hotel are very kind and helpful especially the girl in Front Office, PEPSI. The breakfast is a semi buffet, tastes very good. There are many shops around the hotel that sells dry seafood.
Edwin C. Reste med partner United States of America, den 30 november 2014
Wolf the price

Service, price and cleanness.
9,3
Very satisfaction.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GymHotel LBP Hong Kong - TrädgårdHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - TrädgårdHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel LBP Hong Kong - ReceptionHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3A03