eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hongkong Central / Sheung Wan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Svit Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Gym Hotel LBP Hong Kong - Trädgård Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan
Hotel LBP Hong Kong - Trädgård Hotel LBP Hong Kong - Gästrum Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidan Hotel LBP Hong Kong - Reception Hotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidan Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Restaurang Hotel LBP Hong Kong - Badrum
Område: Hongkong Central / Sheung Wan Antal rum: 46
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 1320 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
7,6
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,3
Alla recensioner (1320)
Sortera efter:
Jurgen E. Reste med partner Germany, den 9 december 2013
bra hotell i trevlig storstad.

frukosten var bra. personalen var alert och fyllde på när det tog slut. mycket olika frukter att välja på. läget. nära till kommunala färdmedel alt. gångavstånd.trevlig och tillmötesgående personal.
9,3
vi blev uppgraderade till en svit. frukosten var bra. negativt var att sängarna var hårda. rummen var väldigt lyhörda.
Peter J. Reste med partner Sweden, den 11 oktober 2013
litet mysigt hotell

travlig personal, läge och standard
8
billigt litet hotell med bra standard, sköna sängar och rena rum. trevlig personal, utanför finns gott om små restauranger och livsmedelsbutiker. skulle definitivt bo där igen.
Petri H. Reste med partner Taiwan, den 3 april 2013
Bra hotell

Rent och snyggt, relativt billigt och trevlig personal.
8,7
Christina V. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2013
Fint rum med allt man kan behöva

Personalen,rummet och frukost
7,7
Vi blev trevligt bemötta och fick även tips av personalen. Rummet var perfekt med allt man kan behöva. Bussen,( A11) till flyget var bara en kort promenad. Vi var jättenöjda med våran vistelse.
Birgitta H. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Trevligt, fräscht hotell med fin service

Centralt beläget, trevlig personal och god service
10
Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd till den fina tunnelbanan. Mycket frächt hotell med trevllig personal. De problem vi hade löste sig på bästa sätt. I priset ingår fritt WIFI och fin frukost
Jacqueline G. Gruppresenär Philippines, den 22 november 2014
Quality hotel on a budget price

Cleanliness, great amenities, price and staff that let u stay in the audio visula room with massage chairs before your flight even after ccheckout. Free snacks and coffee in the lobby.
10
Excellent, and they were very kind to our group!
Adrian K. Affärsresenär Singapore, den 19 november 2014
No fuss, no frills, good hotel that works very wel

Clean and good condition, friendly efficient staff and location
7,3
My stay at LBP hotel was very good. Arrived at hotel very late at midnight and the staff were friendly, efficient and helpful. Room was very clean and in good condition, a bit squeezy but designed well to make it comfortable enough to move around. Toilet was rather small, this could have been slightly bigger. Bedroom area had no space for my luggage, had to unpack all my stuff into the cupboards. Cable TV could do with more channels, on second day, the english news channel hung and didn't get back till I left. Location is ok, lots of convenience stores, eating places within the vicinity. Only problem was with taxis, hailing one from the hotel was a bit of a challenge. In summary, good hotel if you're staying alone, on business. If I'm a couple, would look for a larger room and probably closer to central, mid-levels or in causeway bay.
Jordan P. Ensamresenär Canada, den 19 november 2014
Best Hotel for the Price!

Price/Cleanliness/Location
9
I stayed at 3 other hotels while in Hong Kong between $100 - $175 CAD per night and this one was by far the best. Clean, great view, lots of good toiletries and not as small as other budget hotels. I would stay here again.
Cuong N. Affärsresenär Australia, den 18 november 2014
Business trip

10 mins works to MRT stations, room is nice and staff is very supporty
8
I stayed for one night and room is good conditions (bath room equipments, TVs and sofa), however the aircon is kind of noisy, so you might find it hard to ignore it.
Michael C. Reste med partner United Kingdom, den 17 november 2014
Great hotel

Well presented and maintained, good location, good value
7,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - SvitHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - GymHotel LBP Hong Kong - TrädgårdHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - TrädgårdHotel LBP Hong Kong - GästrumHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel LBP Hong Kong - Hotellet från utsidanHotel LBP Hong Kong - ReceptionHotel LBP Hong Kong - Hotellet från insidanHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - RestaurangHotel LBP Hong Kong - Badrum


AS-AGWEB-3B08