Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro

1-6-1,Nishi-Ikebukuro Toshimaku, Ikebukuro, Tokyo, Japan 171-8505 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Gästrum Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Gästrum Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Utsikt Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Gästrum Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Gästrum Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Utsikt Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Gästrum Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Gästrum Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Lobby Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Entré Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Lobby Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Pub/lounge
Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Pub/lounge Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Pub/lounge Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Restaurang Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Butiker Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Hotellet från utsidan Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Hotellet från utsidan
Område: Ikebukuro Antal rum: 807
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 2884
omdömen

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,2
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (2884)
Sortera efter:
Gorgen S. Reste med partner Sweden, den 2 augusti 2013
Nära stn. fräscht

Nära ikebukoro. Fräsch frukostbufe. transport till flygplatsen m buss.
7,3
Bra. Vi var där i två omgångar och det gick bra att lämna resväskor kvar under mellantiden.
Anmäl det här omdömet
Gudrun N. Familj med äldre barn Sweden, den 7 april 2013
Bra

Centralt, tillgång på trebäddsrum, fint i lobby och restauranger.
7,7
Bra , trevlig och hjälpsam personal. Lånade ut paraply när det ösregnade.
Anmäl det här omdömet
Gudrun N. Familj med äldre barn Sweden, den 7 april 2013
Rent och fint

Frukost, centralt, fin utsikt
9,3
Bra och trevlig, körsbärsträden blommade och solen sken
Anmäl det här omdömet
Gudrun N. Familj med äldre barn Sweden, den 7 april 2013
Litet rum men annars mycket trevligt.

Centralt, god frukost och engelskspråkig personal.
9,3
Mycket bra, fin utsikt från baren och alltid trevlig och tillmötesgående personal.
Anmäl det här omdömet
Philippe J. Reste med partner Switzerland, den 19 augusti 2012
Hôtel agréable et très bien situé

Très propre et tranquille
9,3
Évidement les chambres sont petites. Le matelas était vraiment très dur, mais c'est une question de goût. Mais nous sommes au Japon, donc c'est normal. Le personnel est sympathique et très souriant. Aucun problème à signaler. Nous n'y avons fait que dormir et prenions nos petits déjeuner à l'extérieur. Situation idéale avec la proximité de la station Ikebukuro. De plus, il ne faut compter qu'une heure de train entre Narita et l'hôtel, avec le Narita Express. J'y retournerai!
Anmäl det här omdömet
Jane S. Reste med partner Sweden, den 12 juli 2011
Fashionabelt hotell med utmärkt läge

Fina stora rum med bra service. Nära till Ikebukoro -stationen och till de stora varuhusen som har allt!
9
Klart stort och exklusivt hotell. Tämligen omgående efter ankomst blev vi informerade om omgivningen och gavs dessutom förslag på trevliga matställen av hotellets personal. Här fanns det goda kunskaper i engelska som vi inte mött tidigare. Vi fick ett rum med fantastisk utsikt över staden, 12:de våningen. Närheten till stationen gjorde att vi tog oss runt lätt med antingen ringlinjen av tåg samt med tunnelbana till olika områden i Tokyo.
Anmäl det här omdömet
Nobuo K. Reste med partner Japan, den 27 augusti 2015
room

location, buffet breakfast, pleasent staff members
3
The room was small compared to the American standard.
Anmäl det här omdömet
Chun K. Familj med äldre barn Hong Kong, den 16 augusti 2015
Excellent hotel in Ikebukuro

clean, good location & service
8,7
People was nice, location is good, even price a bit higher but it's good in Ikebukuro.
Anmäl det här omdömet
Koh E. Familj med äldre barn Singapore, den 4 augusti 2015
A hotel lack of ampathy and hospitality

Room clean and housekeeping did a good job.
6,7
I am rather disappointed ! We were on a night flight that reached Tokyo at 8AM. We reached the hotel about half past 11AM and was told no early check in and WE HAVE TO WAIT TILL 3PM for check in. The front desk staff asked us to leave our luggages with the bell captain and go for a walk around, do you know how tired we are ? After the long hours of waiting we finally check in to our room only to realize that it is lack of one bed. We book a Deluxe Twin with extra bed (our room is in level 23). So we have to wait for another half hour for them to bring in the extra bed while we told to go somewhere else again. The room are so small and after the extra bed is fitted, there are very limited walking space. This whole experience upset us and spoil our holiday moods. However, the housekeeping did a good job by keeping our room tidy and clean everyday and replenish the amenities. The hotel location is good, walking distance to the subway and shopping malls.
Anmäl det här omdömet
Hely L. Familj med småbarn Canada, den 2 augusti 2015
Location and comfort

Location, comfort and clean room
6,7
It's very close to JR exit and the room is clean and comfort. You can found famous brand shops around. On the other hand, not much choice of restaurants and small shops. And the size of room was not big as per photo showed.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro TokyoHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - GästrumHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - GästrumHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - UtsiktHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - GästrumHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - GästrumHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - UtsiktHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - GästrumHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - GästrumHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - LobbyHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - EntréHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - LobbyHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Pub/loungeHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Pub/loungeHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Pub/loungeHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - RestaurangHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - ButikerHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Hotellet från utsidanHotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro Tokyo - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro, Tokyo

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06