eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Micro

Tegnerlunden 8, Centrum - Vasastan, Stockholm, Sverige 11359 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Micro Stockholm - Badrum Hotel Micro Stockholm - Omgivningar Hotel Micro Stockholm - Hotellet från insidan Hotel Micro Stockholm - Lobby Hotel Micro Stockholm - Gästrum Hotel Micro Stockholm - Gästrum Hotel Micro Stockholm - Hotellet från insidan Hotel Micro Stockholm - Badrum Hotel Micro Stockholm - Badrum Hotel Micro Stockholm - Badrum Hotel Micro Stockholm - Badrum Hotel Micro Stockholm - Business Center Hotel Micro Stockholm - Gästrum Hotel Micro Stockholm - Restaurang Hotel Micro Stockholm - Hotellet från insidan Hotel Micro Stockholm - Lobby
Hotel Micro Stockholm - Lobby Hotel Micro Stockholm - Reception Hotel Micro Stockholm - Lobby
Område: Centrum - Vasastan Antal rum: 33
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 56 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (56)
Sortera efter:
Holger D. Ensamresenär Sweden, den 6 februari 2013
mycket prisvärt....jättebra

rent å fräscht...positiv upplevele
6,7
Hotellet svårt att hitta för taxi eftersom det ligger i bottenplanet på ett stort hotell
Kicki E. Gruppresenär Sweden, den 10 november 2012
Väldigt bra läge, med nära till allt

Mycket rent och fräscht , sköna sängar
9,3
Ett mycket bra alternativ, till dig som vill ha ett boende med bra läge, till ett mycket bra pris!Fina rena och fräscha rum, både hotellrummen och de allmänna utrymmen, så som dusch och toalett, foaje och uppehållsrum. Otroligt sköna sängar, den längst ned passar gott och väl för två personer. Trevlig hotellpersonal och bra priser i baren, gjorde vår lilla shoppinghelg, till ett mycket bra nöje.Vi fick gott om pengar kvar till annat, med detta boende. Rekommenderas varmt
Jens J. Ensamresenär Sweden, den 25 juli 2012
Bra

Läget och priset
7
Hotel Micro är ett prisvärt budgetalternativ som ligger bra till vid Tegnerlunden, rummen är små men mycket fräscha. Dusch och toalett är gemensamt. Mindre sällskaputrymme och tv finns. Sköna sängar på rummen och fri tillgång till internet. Inget hotell för någon längre vistelse moen som billig övernattning en natt eller två är det helt ok. Gångavstånd till Centralen och shopping.
Jens J. Ensamresenär Sweden, den 27 maj 2012
Bra pris

Pris
7
Hotel Micro ligger i källaren på Hotel Tegner, det är ett rent och fräscht budgethotel som duger bra om man bara ska sova några timmar en natt eller två. Det är inte tal om någon lyx, dusch och toalett är gemensat ute i korridoren. Sängarna är mycket sköna och det finns tillgång till internet. Läget är bra, promenadavstånd till nöje, shopping och centralstationen. Kan rekomenderas för korta kravlösa vistelser.
Helena H. Reste med partner Sweden, den 22 maj 2012
Bra läge, mycket små rum

rent och lugnt
5,7
Fräscha duschar, toaletter och rum. Lite synd bara att det inte finns i direkt anslutning till rummet.Bra pris.Frukost går att beställa om man vill annars kan man gå ut på Drottninggatan och hitta fina matställen.
Tips om shopping: Drottninggatan är nära och där finns stora shoppingmöjligheter
Fredrik P. Ensamresenär Sweden, den 8 februari 2012
litet bra hotell för budget resenär

läget, priset
4,7
hotel micro ligger på ett bra och centralt läge, det är perfekt om man är på jobb och inte vill lägga så mycket pengar på boende. riktigt sköna sängar för att vara ett budget boende, det är rent och fräscht i det stora hela. ett stort plus är att det ingår wi-fi som fungerar på rummet utan extra kostnad
Irvin P. Ensamresenär United States of America, den 29 juni 2014
Clean and Cheap

Location, Cost, & Cleanliness
7,3
Overall, good. My only complaint is the rooms are quite small. It is like a cabin in a ship.
Dyi E. Reste med partner Singapore, den 22 april 2014
Basic budget hotel

Price, location, clean
6
Hotel is located close to T central station/ Arlanda airport express station, about 15 minutes walk. However do take note that its a uphill walk to the hotel if you intend to carry heavy and bulky luggage. Hotel is close to Drottninggatan, so close to the shopping street. There are no windows in the room we stayed, just basic bed, table. Toilets are shared along the common areas. If you just looking for a place to sleep at night and not looking to enjoy hotel facilities, it probably good. Beside for the price that was paid, you probably have to make do with it.
Adriel L. Gruppresenär Singapore, den 16 mars 2014
Simple and Functional

Location, Space, Concept
8,3
It was enjoyable. We booked the night before due to some issues that cropped up when we reached, and they were very accommodating.
Adriel L. Ensamresenär Singapore, den 16 mars 2014
Simple yet sufficient

Quick, convenient, good
6
We booked this room the night before, and were surprised how efficient the staff were. It was nice, and sufficient for us during out stay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Micro StockholmHotel Micro Stockholm - BadrumHotel Micro Stockholm - OmgivningarHotel Micro Stockholm - Hotellet från insidanHotel Micro Stockholm - LobbyHotel Micro Stockholm - GästrumHotel Micro Stockholm - GästrumHotel Micro Stockholm - Hotellet från insidanHotel Micro Stockholm - BadrumHotel Micro Stockholm - BadrumHotel Micro Stockholm - BadrumHotel Micro Stockholm - BadrumHotel Micro Stockholm - Business CenterHotel Micro Stockholm - GästrumHotel Micro Stockholm - RestaurangHotel Micro Stockholm - Hotellet från insidanHotel Micro Stockholm - LobbyHotel Micro Stockholm - LobbyHotel Micro Stockholm - ReceptionHotel Micro Stockholm - Lobby


AS-AGWEB-3B06