Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Nikko Saigon

235 Nguyen Van Cu Street, District 1, Distrikt 1 Pham Ngu Lao-område, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidan Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Gästrum Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Gym Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Entré
Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Reception Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Restaurang Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Buffé Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Buffé Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge
Område: Distrikt 1 Pham Ngu Lao-område Antal rum: 334
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,8

baserat på 2178
omdömen

Valuta för pengarna
8,7
Läge
7,7
Personal
9,2
Hotellets Skick/Renlighet
9,5
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
8,7
Alla omdömen (2178)
Sortera efter:
Gisela E. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2015
Underbart hotell med fantastisk personalen.

Personalen, faciliteterna och utsikten från de fina rummet.
9,7
Underbar kommer mer än gärna tillbaka.
Anmäl det här omdömet
Michelle B. Familj med småbarn Sweden, den 23 april 2013
Härlig lyx och ordning i en i övrigt kaotisk stad

Snyggt, god frukost, stort
9,7
Anmäl det här omdömet
Elin M. Reste med partner Sweden, den 31 mars 2013
Hög komfort och klass, oklanderlig service

Stora lyxiga rum, bästa servicen, prisvärt
9
Riktigt fint hotell med otroligt serviceminded och hjälpsam personal. Stor frukostbuffe med något för alla. Hotellet ger en riktig "lyxkänsla" och man får mycket för pengarna. Promenadavstånd till krigsmuseet, om man vågar sig ut i den galna trafiken;)
Anmäl det här omdömet
Steve B. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2013
Perfekta avslutningen på vår Vietnamresa

Svit med fantastiskt utsikt, frukostbuffén, executive lounge
10
Vi ville avsluta vår semester med att bo på ett riktigt bra hotell. Bokade Executive Deluxe rum men blev uppgraderade till en Executive suite istället på 60kvm med panoramautsikt över stan från 19 våningen. Rummet var riktigt fräscht. Att ha tillgång till executive lounge är en extra bra bekvämlighet både när man checkar in och ut men speciellt att man alltid kan ta något lätt att äta eller dricka efter en intensiv dag i Saigon. Tips är att välja ett rum där ni får tillgång till loungen på 23vån med utsikt över stan.
Anmäl det här omdömet
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2013
Absolut bästa hotellet jag bott på

Allt
10
Mycket lyxigt hotell, helt otrolig frukost, finns inget att klaga på.
Anmäl det här omdömet
Anders L. Familj med småbarn Sweden, den 9 februari 2013
Hotell med klass

Trevligt bemötande från personalen
9,7
hotellet var trevligt på alla sätt och vis, fina rum med sköna sängar. rent och snyggt och god mat i restaurangen. frukosten höll också hög klass.
Anmäl det här omdömet
Johanna G. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2013
Bästa hotellet vi varit på!

Lyxigt, pool, stort
8,7
Anmäl det här omdömet
Gabriella L. Familj med småbarn Sweden, den 25 januari 2013
Modernt och snyggt hotell

Stora rum, bra service
8,7
Fantastisk frukost. Bra gym men lite väl klorerad pool. Fantastisk service.
Anmäl det här omdömet
Gabriella L. Familj med småbarn Sweden, den 17 januari 2013
Stort och trevligt

Rent och rymliga rum
9
Bra pool och gym. Luftiga, fina rum och en fantastisk frukostbuffe! Hade barnpool och barnmeny, vilket gjorde det lätt för oss som reste med små barn. Placerat i utkanten av distrikt 1.
Anmäl det här omdömet
Ramune P. Familj med småbarn Sweden, den 30 december 2012
Tjusigt hotell

Hjälpsam personal
10
Mycket trevligt hotell med hjälpsam personal. Stor frukost buffé, mycket att välja. Ligger precis centralt. Vi åkte inte mycket runt, traffiken är det värsta vi har sett. Hotellet är perfekt. Vi besökte gym, pool. Det finns ett hapanskt bad också.
Tips om att göra på hotellet: Vi har sovit en natt på väg vidare i Vietnam. Hotellets personal hjälpte med att boka transport, själva ringde till tåg, busstation, när det var fullt, bokade en bil med chaufför för oss. Det är ett japanskt hotell. Testa japanska badet på Spa! Bra pool har de också.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-stadenHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - GästrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - GymHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - EntréHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - ReceptionHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - RestaurangHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - BufféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - BufféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Business CenterHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - BufféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - BufféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - BufféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - BufféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - MötesrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Business CenterHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - PoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - LobbyHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh-staden - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08