Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,8
baserat på 2597 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2597 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,5
  • Faciliteter 9,1
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Personal 9,2
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 8,7
Sortera efter

Karolina M. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i november 2012
Snyggt hotell grym personal
Bra läge, fantastisk service
Vi spenderade 4 nätter på Nikko och är väldigt glada över att vi valde att bo där. Jättefina och fräscha rum med ett stort badkar som man kan ta ett skönt bad i på kvällen och ligga och titta på den fantastiska utsikten. Vi hade ett club lounge rum och det rekomenderas starkt!!! Personalen där är supertrevliga ( det är de på hela hotellet. Verkligen sjukt serviceminded ) och små plocksmaten är väldigt god. De byter ut "menyn" varje kväll så man får testa på massa nytt. När man bor på club lounge kan man även välja att äta sin frukost där uppe men ett tips är att äta i stora matsalen för den buffén är mkt större. Grymt bra frukost!! Ligger på gränsen mellan distrikt 1 och 5 och vill man gå in till centrum så tar det kanske 20-25 min. Det rekomenderas om man orkar för man upplever verkligen staden på ett helt annat sätt. Boka rum här lovar att ni inte kommer bli besvikna!!!
Recenserad 28 november 2012

Karolina M. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i november 2012
Snyggt fräscht hotell
Bra läge, väldigt bra service
Vi spenderade 4 nätter på Nikko och är väldigt glada över att vi valde att bo där. Jättefina och fräscha rum med ett stort badkar som man kan ta ett skönt bad i på kvällen och ligga och titta på den fantastiska utsikten. Vi hade ett club lounge rum och det rekomenderas starkt!!! Personalen där är supertrevliga ( det är de på hela hotellet. Verkligen sjukt serviceminded ) och små plocksmaten är väldigt god. De byter ut "menyn" varje kväll så man får testa på massa nytt. När man bor på club lounge kan man även välja att äta sin frukost där uppe men ett tips är att äta i stora matsalen för den buffén är mkt större. Grymt bra frukost!! Ligger på gränsen mellan distrikt 1 och 5 och vill man gå in till centrum så tar det kanske 20-25 min. Det rekomenderas om man orkar för man upplever verkligen staden på ett helt annat sätt. Boka rum här lovar att ni inte kommer bli besvikna!!!
Recenserad 28 november 2012

Ingvar L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i oktober 2012
Fantastiskt hotell
Vilken klass
Ett av de bästa hotell vi har bott på. Liksom de flesta japanska hotell så är service, renlighet och vänlighet på toppnivå. Mycket bra restauranger på hotellet och personalen var mycket hjälpsam.
Recenserad 14 november 2012

TAN F. från Irland
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
It was a perfect stay for us
The staffs are polite and professional. The dinner buffet there was awesome. The condition of the room was great and clean.
Recenserad 30 augusti 2016

hai T. från USA
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Vâction
carpet need to be clean
Recenserad 29 augusti 2016

Santoso T. från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
good service from the concierge
their concierge was very helpful to me, beside their 5 stars hotel service and facilities
Recenserad 25 augusti 2016

Pang W. från Indonesien
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Very Recommended Hotel For Business Traveller
The Hotel give me a lot of help for my Business trip and I will stay back at this hotel when I'm back to Ho Chi Minh.
Recenserad 22 augusti 2016

Ross C. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Very polite and helpful staff!
Would defiantly return and stay next time I'm in Ho Chi Min!! Breakfast buffet the best I've ever see! And I've seen a lot!
Recenserad 19 augusti 2016

mei Y. från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 6 nätter i juni 2016
Clean and easy
Lovely place
Recenserad 17 augusti 2016

Ervin P. från Indonesien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good stay
Nothing much to rave about, the overall review is slightly leaning towards satisfactory (facilities, staff, location, etc.). Would i come back? Yes. Would i consider others? Yes.
Recenserad 16 augusti 2016