Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 2391 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,5
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (2391)
Sortera efter:
Per W. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2012
Otroligt hotell med bra pool

Casinot var jättebra
8,7
ett underbart hotell med jättebra service, casino, pool och mat! detta ställe rekomenderar jag starkt
Anmäl det här omdömet
Lisa H. Familj med äldre barn Sweden, den 27 juni 2012
Häftigt hotell

Här finns allt
7,7
Wow detta hotellet är underbart. Hotellet ligger ihopa med två andra stora hotell och delar på casino, fooodcourt, bio mm. Det häftiga är att dem har byggt en egen strand som är jätte stor. Även om hotellet inte ligger mitt i klungan så har hotellet gratis bussar till alla ställen. Behöver knappt ta taxi. Värt att besöka och är man i Macau måste man se The Dancing Water showen, oförglömlig. Mycket rent hotell och älskar badrummet.
Anmäl det här omdömet
Che T. Reste med partner Hong Kong, den 24 april 2016
Fantastic Stay
6,7
Received the most welcome when we arrived. Staff on the club were extremely helpful and all putting on the best smile. Very accommodating to our request and offered lots of local attractions tips. As a frequent traveller to Macau, I would say this hotel is the best so far, compare to all the luxury hotels in Macau I have ever stayed.
Anmäl det här omdömet
Hiu Y. Reste med partner Hong Kong, den 24 april 2016
Good!
5,3
Good!
Anmäl det här omdömet
Wendy C. Ensamresenär Australia, den 22 april 2016
Good
6
No comment
Anmäl det här omdömet
Peter L. Familj med småbarn Hong Kong, den 10 april 2016
Good for everything but Galaxy has...
6,3
Room is bit bigger for ~price but Galaxy has free 1 time all fridge soft drinks...: p
Anmäl det här omdömet
Wei J. Familj med äldre barn France, den 5 april 2016
Nice!!
6,7
It was an excellent experience:)
Anmäl det här omdömet
Hungching Y. Familj med äldre barn Taiwan, den 3 april 2016
good but not as good as expected
4,3
non-smoking room has obviously smooking smell
Anmäl det här omdömet
Ka L. Reste med partner Hong Kong, den 31 mars 2016
birthday celebration
6,7
super nice arrangements on celebrating my birthday, nice cake with wine.
Anmäl det här omdömet
Lai Y. Familj med äldre barn Hong Kong, den 28 mars 2016
wonderful
5,7
We stat two nights and very enjoy
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - Hotellet från utsidanHotel Okura Macau Macao - FritidsfaciliteterHotel Okura Macau Macao - FaciliteterHotel Okura Macau Macao - Hotellet från utsidanHotel Okura Macau Macao - FritidsfaciliteterHotel Okura Macau Macao - PoolHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - SvitHotel Okura Macau Macao - SvitHotel Okura Macau Macao - SvitHotel Okura Macau Macao - BadrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - Hotellet från insidanHotel Okura Macau Macao - Pub/loungeHotel Okura Macau Macao - RestaurangHotel Okura Macau Macao - RestaurangHotel Okura Macau Macao - SkönhetssalongHotel Okura Macau Macao - PoolHotel Okura Macau Macao - GymHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - GästrumHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Business CenterHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Planlösning


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05