eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Pension Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, Berlin, Tyskland 10119 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från insidan Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Entré Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restaurang Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restaurang Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Badrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Badrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidan
Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsikt Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Omgivningar Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidan Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Buffé Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Reception Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Fritidsfaciliteter Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Badrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum
Område: Mitte Antal rum: 35

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 13 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,1
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (13)
Sortera efter:
Viktor S. Reste med partner Sweden, den 8 juli 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden

Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
10
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Tips: Studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Albin G. Affärsresenär Sweden, den 10 maj 2012
Trevligt litet hotell

Centralt i Prenzlauer berg
7,3
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Cynde H. Reste med partner Canada, den 12 oktober 2014
FABULOUS LOCATION !!!!

LOCATION, DINING IN THE AREA, ARTIST'S PARADISE
9,3
GREAT LOCATION, STAFF VERY GOOD. VERY CLEAN. NEW RENOVATIONS. LARGE ROOM & BATHROOM. ONLY DOWNFALL WAS THE INTERNET WAS VERY SKETCHY. WOULD DEFINATLY COME BACK
Ken O. Gruppresenär Norway, den 22 juni 2014
Good location

Location, hospitality, clean
7,7
Very good central location if you want to experience shops,cafes and charming districts. We had a nice room with a nice standard, but I wouldnt stay here in midsummer because of no air condition. Perhaps early spring and atumn is possibly the best time to stay there.
Patricia P. Ensamresenär United Kingdom, den 20 juli 2013
Clean, comfortable and efficient hotel

close to transport, near cafes and bars, nice large room
8
I was easily changed to a quieter room at the back. Room was large and comfortable and well equipped. Very nice hotel.
Terri H. Reste med partner Israel, den 24 juni 2012
Wonderful little hotel

location, cleanliness, helpful staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Tips om shopping: There is a wonderful flea market on Sundays in a park not far from there as well as the oldest biergarden in Berlin down the street
Trine B. Gruppresenär Norway, den 21 oktober 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen

Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
8,3
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Elizabeth M. Familj med äldre barn Denmark, den 18 oktober 2014
Skøn bydel

Beliggenhed, rent og fin pris
8,7
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Iben B. Reste med partner Denmark, den 22 april 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.

Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
8,3
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Katharina W. Affärsresenär Germany, den 25 augusti 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen

Lage, Service
6,7
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Pension Kastanienhof BerlinHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från insidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - EntréHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurangHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurangHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - UtsiktHotel Pension Kastanienhof Berlin - OmgivningarHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från utsidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - BufféHotel Pension Kastanienhof Berlin - ReceptionHotel Pension Kastanienhof Berlin - FritidsfaciliteterHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från insidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från insidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från insidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurangHotel Pension Kastanienhof Berlin - GästrumHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurangHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet från insidanHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gästrum


AS-AGWEB-3C08