Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Badrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Badrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Entré Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restaurang Hotel Pier Cuatro Cebu City - Festvåning Hotel Pier Cuatro Cebu City - Mötesrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Hotellet från utsidan Hotel Pier Cuatro Cebu City - Festvåning Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 82

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 839
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,3
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (839)
Sortera efter:
Martina N. Reste med partner Sweden, den 16 december 2012
Billigt boende

Billigt
6,3
Stannade 1natt innan avfärd mot cebu. Mörkt och öde utanför hotellet nattetid. Ganska nära SM-köpcentrum
Anmäl det här omdömet
Tommy S. Reste med partner Sweden, den 26 mars 2012
Bra prisvärt hotell nära färje terminal

Hjälpsam personal och god frukost
7,3
Bara 300 m från färjeterminalen ligger detta trevliga och nya hotell. Typiskt hamnområde men nära med taxi till centrum med resturanger och butiker. Mycket trevlig och hjälsam personal. Vi hade bokat De luxe room som vi tyckte var alldeles för mörkt (litet fönster). För 300 P extra uppgraderades vi till Superior room. Mycket bra och prisvärt rum. Frukost buffen var helt OK. Återvänder gärna till detta hotell.
Anmäl det här omdömet
Torbjorn K. Ensamresenär Sweden, den 5 mars 2011
Trevligt hotell

Snyggt och prisvärt med bra frukost inkluderat i priset
9,7
Jag var 3 dagar i Cebu city och trivdes utmärkt på detta fina hotell. Besökte SM mall vid flera tillfällen och gick på bio där.
Tips om shopping: SM mall var ett stort och fint varuhus där man kunde finna llt man vill efinna.
Anmäl det här omdömet
Ma. L. Ensamresenär Philippines, den 25 juli 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Anmäl det här omdömet
James L. Ensamresenär United States of America, den 23 juli 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Anmäl det här omdömet
Ma C. Ensamresenär Philippines, den 19 juli 2015
good

location
6,7
it was ok!
Anmäl det här omdömet
Robelyn C. Affärsresenär Philippines, den 18 juli 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Anmäl det här omdömet
Leong W. Reste med partner Malaysia, den 14 juli 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Anmäl det här omdömet
Franziska H. Reste med partner Germany, den 13 juli 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Anmäl det här omdömet
Steve M. Reste med partner United States of America, den 17 juni 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - BadrumHotel Pier Cuatro Cebu City - BadrumHotel Pier Cuatro Cebu City - EntréHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - RestaurangHotel Pier Cuatro Cebu City - FestvåningHotel Pier Cuatro Cebu City - MötesrumHotel Pier Cuatro Cebu City - Hotellet från utsidanHotel Pier Cuatro Cebu City - FestvåningHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07