Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Badrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Badrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Entré Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restaurang Hotel Pier Cuatro Cebu City - Festvåning Hotel Pier Cuatro Cebu City - Mötesrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Hotellet från utsidan Hotel Pier Cuatro Cebu City - Festvåning Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 82

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 831
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,3
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (831)
Sortera efter:
Martina N. Reste med partner Sweden, den 16 december 2012
Billigt boende

Billigt
6,3
Stannade 1natt innan avfärd mot cebu. Mörkt och öde utanför hotellet nattetid. Ganska nära SM-köpcentrum
Tommy S. Reste med partner Sweden, den 26 mars 2012
Bra prisvärt hotell nära färje terminal

Hjälpsam personal och god frukost
7,3
Bara 300 m från färjeterminalen ligger detta trevliga och nya hotell. Typiskt hamnområde men nära med taxi till centrum med resturanger och butiker. Mycket trevlig och hjälsam personal. Vi hade bokat De luxe room som vi tyckte var alldeles för mörkt (litet fönster). För 300 P extra uppgraderades vi till Superior room. Mycket bra och prisvärt rum. Frukost buffen var helt OK. Återvänder gärna till detta hotell.
Torbjorn K. Ensamresenär Sweden, den 5 mars 2011
Trevligt hotell

Snyggt och prisvärt med bra frukost inkluderat i priset
9,7
Jag var 3 dagar i Cebu city och trivdes utmärkt på detta fina hotell. Besökte SM mall vid flera tillfällen och gick på bio där.
Tips om shopping: SM mall var ett stort och fint varuhus där man kunde finna llt man vill efinna.
Emilia B. Ensamresenär Philippines, den 13 juni 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Manu G. Reste med partner Canada, den 12 juni 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Min H. Reste med partner South Korea, den 8 juni 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Maria R. Reste med partner Philippines, den 5 juni 2015
nice

clean, nice food, near at the port
7,7
it was good so far.. but the last time it was so noisy because of the fire alarm...!
Ann Z. Familj med småbarn Philippines, den 15 maj 2015
good location

good location, budget hotel and good food
7,3
comfortable but didnt able to grant my request to have kettle in our room
Michele D. Familj med småbarn United States of America, den 30 april 2015
bad

location,the hostes, the bar
2
one person
David J. Ensamresenär Australia, den 29 april 2015
Good hotel

Staff rooms location
9
Been there many times like

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - BadrumHotel Pier Cuatro Cebu City - BadrumHotel Pier Cuatro Cebu City - EntréHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - RestaurangHotel Pier Cuatro Cebu City - FestvåningHotel Pier Cuatro Cebu City - MötesrumHotel Pier Cuatro Cebu City - Hotellet från utsidanHotel Pier Cuatro Cebu City - FestvåningHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - GästrumHotel Pier Cuatro Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04