Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Royal @ Queens Singapore - Reception Hotel Royal @ Queens Singapore - Pool Hotel Royal @ Queens Singapore - Restaurang Hotel Royal @ Queens Singapore - Hotellet från utsidan Hotel Royal @ Queens Singapore - Badrum Hotel Royal @ Queens Singapore - Gästrum Hotel Royal @ Queens Singapore - Gästrum Hotel Royal @ Queens Singapore - Gästrum Hotel Royal @ Queens Singapore - Gästrum Hotel Royal @ Queens Singapore - Restaurang Hotel Royal @ Queens Singapore - Pool Hotel Royal @ Queens Singapore - Pool Hotel Royal @ Queens Singapore - Pub/lounge Hotel Royal @ Queens Singapore - Hotellet från utsidan
Område: Bugis Antal rum: 231
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 813
omdömen

Valuta för pengarna
7,1
Läge
8,5
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (813)
Sortera efter:
Carina R. Affärsresenär Sweden, den 25 april 2015
Dålig service!

Läget, air con
5
Personalen var trött, kunde inte ens hjälpa till med boka bord på resturang . Sk gymmet var 10 m2 o bestod av en cyckel o löpmaskin. Plast tallrikar o glas vid frukosten.
Anmäl det här omdömet
Claes T. Affärsresenär Sweden, den 24 mars 2013
Oprofessionell personal, bra rum

Läge, kvalitet på rummet, fri wi-fi (beställt)
4,7
Urusel bagagehantering. Hotellet krävde deposition av 50 SGD för att täcka "eventuella kostnader"! Inledningsvis (vid incheckningen) skulle det inte gå att få en senare utcheckning utan att betala extra. Med en annan receptionist gick det dock bra! Läget är suveränt bra då det är mycket nära till Metron. Det går inte att få en bra lunch här, men det finns alternativ i närheten.
Anmäl det här omdömet
Britt W. Reste med partner den 23 februari 2012
Bra hotell

Hotellet ligger i ett lugnt omrade. Bra frukost, fint rum.
7,7
det var forsta gangen vi var i singapore. vi blev glatt overraskade, det ar ordning o reda. inget skrap annat an i papperskorgarna. alla vantade pa rod gubbe innan man gick over en gata. trevligt med rundtur pa kanalen. vi akte aven over till on sentosa. vi kommer sakert tillbaka och kan da tanka oss att bo pa hotel royal @ queens igen.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Aka med cabel-car over till Sentosa. Aka en rundtur pa kanalen
Anmäl det här omdömet
Roger K. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2012
Bra läge men för dyrt

Läget
6
Hotellet lite slitet och mycket liten pool. Nära till tunnelbana och gångavstånd till många attraktioner.
Anmäl det här omdömet
Sven A. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2012
OK hotell till rätt pris

bra pris med bra läge
8
vi bodde här två gånger före och efter en kryssning. Den ena gången bodde vi på 16:e våningen, men undvik den för i vårt rum lät det som ett flygplan, sannolikt orsakat av den centrala ventilationsanläggningen, men vi fick byta till en annan våningen natten därpå.
Anmäl det här omdömet
Bjorn S. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2011
Bra läge och trevlig personal

Läget, personalen
7,7
Personalen var trevlig och mycket hjälpsam, med allt möjligt. Frukosten var OK. Bra läge och nära till både Little India, Bugis, Sim Lim Square. Nära till tunnelbanestation, och är du i form så kan du gå mellan hotellet och stationen med packning och komma direkt ut till flygplatsen. Poolområdet var kanske inte det allra roligaste men det fanns i alla fall en (inte så liten) pool på fjärde plan. Gratis wifi i lobbyn.
Anmäl det här omdömet
Zeb F. Ensamresenär Sweden, den 14 februari 2011
Hotell med toppenläge och fint rum

Skönaste sängen jag legat i, mycket bra service och ett toppen läge
8,3
Jag åkte på en tredagarstur till Singapore. Det var ett fantastiskt hotell med jätte bra rum, otroligt sköna sängar och väldigt trevlig personal. När jag åker till Singapore nästa gång kommer jag absolut att bo här.
Restaurangtips: Bara en liten promenad på två minter bort ligger Chimes, ett mycket trevligt restaurang-område där jag åt flera gånger. Du kan välja mellan Pizza eller en stor stek, bara dricka lite öl eller köra en hel bar-runda. Riktigt bra ställe.
Anmäl det här omdömet
Deidre W. Affärsresenär New Zealand, den 27 augusti 2015
HOTEL ROYAL @ QUEENS REVIEW

Wonderful big room. Nice swimming pool. Handy to most places.
7,7
I found the hotel to be very comfortable, friendly and spacious. The staff were helpful and courteous at all times and my room was very spacious and quiet by Singapore standards. I did however find the air conditioning in my room to be too noisy and although the breakfast was good, it was the same choices every day.
Anmäl det här omdömet
Lee R. Affärsresenär Singapore, den 9 augusti 2015
Sample Singapore's many sights and delights

Comfort, central location for the cost conscious traveller
10
Sited near Bugis and the central business district, this is a great hotel for a quick visit to Singapore or a short family getaway. Situated in the heart of Singapore's world class subway-taxi-bus transport system, everywhere is within easy reach.Tons of unique and locally ethnic food and cuisines abound nearby in restaurants, coffee shops, cafes and more! Interesting shops selling Southeast Asian items along side contemporary modern products are also within easy reach from the hotel!
Anmäl det här omdömet
Vincent C. Familj med äldre barn Malaysia, den 26 juli 2015
Hotel Reservation

Air-conditioning, beds and TV
7
We were told the check-in time was 2PM and as such we reached the hotel by the mentioned time and was asked to wait a further 30 minutes with reasons such as, I quote from the Front Desk staff, "The former occupants of the room had left the room in a very bad condition and as such will need extra time to clean it". Should this be the waiting customer's problem or hotel management for non-timely preparation of the hotel room? I came with my family of four all the way from the airport via the MRT to have such responses told to us upon arrival at the hotel, is this even appropriate? Because of this, we were also not able to proceed with some of our plans which we have bought tickets due to the late check-in at the hotel. I wish to mentioned that first time experience is very important for each customer, and mine was not that satisfactory for that matter.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Royal @ Queens SingaporeHotel Royal @ Queens Singapore - ReceptionHotel Royal @ Queens Singapore - PoolHotel Royal @ Queens Singapore - RestaurangHotel Royal @ Queens Singapore - Hotellet från utsidanHotel Royal @ Queens Singapore - BadrumHotel Royal @ Queens Singapore - GästrumHotel Royal @ Queens Singapore - GästrumHotel Royal @ Queens Singapore - GästrumHotel Royal @ Queens Singapore - GästrumHotel Royal @ Queens Singapore - RestaurangHotel Royal @ Queens Singapore - PoolHotel Royal @ Queens Singapore - PoolHotel Royal @ Queens Singapore - Pub/loungeHotel Royal @ Queens Singapore - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06