Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesien 80361 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mötesrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Utsikt Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryck Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellet från insidan
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restaurang Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gästrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gästrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gästrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Badrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gästrum Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter
Område: Nusa Dua Antal rum: 153

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 655 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,5
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (655)
Sortera efter:
Peter W. Familj med småbarn Sweden, den 6 januari 2016
Varm pool

Frukosten var bra med mycket att välja på . Wifi fungerar utmärkt. Vänlig personal
6
Poolen var alldeles för varm uppemot 35-36 grader på eftermiddagen de hade inte så de kunde kyla ner den då jag frågade de. Har du rum mot gatan så rekommenderar jag öronproppar finns några trevliga restauranger i närheten. En bra bit till stranden 20-25 min promenad.
Anmäl det här omdömet
Lise-Lott R. Gruppresenär Sweden, den 30 december 2015
Very good hotel, good value for the money

Scuttlebus to the Beach club, the breakfast, the pool but it could be cooler
10
Det var jättebra , kan inte klaga på något.
Anmäl det här omdömet
Kjell O. Reste med partner South Korea, den 17 februari 2014
Avslappnande vistelse

Personal, pool, mat
8,3
Vi hade en skön avkopplande vistelse med simning i den femtio m långa poolen och en bra frukost
Anmäl det här omdömet
Fredrik C. Reste med partner Sweden, den 24 juli 2013
Bra hotell men inte så roligt område

Fräscht, trevlig personal, bra säng
9
Mycket bra hotell, inget att klaga på överhuvudtaget. Dock så är området inte särskilt spännande. Det är dock inga problem att ta sig till stranden med taxi.
Anmäl det här omdömet
Andreas G. Reste med partner Sweden, den 30 maj 2013
mycket trevligt hotel med trevlig personal.

personalen / renheten / snabbt internet
9,3
Mycket trevlig vistelse. Bra restaurang/frukost, bra personal, fina rum med bra internethastighet. Fin pool. Bra läge. alltsomallt en bra upplevelse.
Anmäl det här omdömet
Fadia A. Reste med partner Netherlands, den 9 januari 2016
AMAZING

Staff, Cleanliness, Atmosphere
9,7
Our stay at hotel Santika Siligita was absolutely amazing. This place is beyond our expectations. The staff was extremely friendly and helpful. We initially wanted to stay here for 3 nights but we extended it to 14 nights. In between we left for 7 days to Flores where they stored our 2 surfboards and big suitcase without any problems. This hotel is just beautiful as well. The garden is nice and the pool is relaxing to be in after a day of activities. The room is very nice and spacious, clean, and nice interior. The bathroom is clean and the shower is big. Everything in this hotel smells very pleasant. The towels and linen smell fresh and even the elevator smells like flowers! Highlight of our stay was the buffet-style breakfast. A vast choice of high quality food and enough variation for a longer stay. Considering the price per room this hotel is highly underrated. It should be a 4 star hotel. Highly recommendable. Thanks Santika.
Anmäl det här omdömet
Dita O. Gruppresenär Indonesia, den 27 december 2015
Smelly Bathroom

Friendly staff, good location
4,3
I felt uncomfortable during our stay for 1 night. First, the bathroom smell of bad odor especially after we used it and thus it went to the whole room. Bathroom fitting needs repair since some already loose. We found mosquito disturbing our sleep. Breakfast was average, i felt most food was greezy or oily.
Anmäl det här omdömet
Tri A. Familj med småbarn Indonesia, den 23 december 2015
Good Hotel

Good location, food & price
7
I had a good experience in this hotel
Anmäl det här omdömet
Sri M. Familj med småbarn Indonesia, den 22 december 2015
good

location
7,7
2 days
Anmäl det här omdömet
Ho M. Familj med äldre barn Australia, den 15 december 2015
Good value

Good price, comfortable bed, nice swimming pool
7,7
Great stay,love swimming pool
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - MötesrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - UtsiktHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Mat och dryckHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hotellet från insidanHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestaurangHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GästrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GästrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GästrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BadrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - GästrumHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - FaciliteterHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Faciliteter


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08