Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Hotellet från insidan Hotel Stella Cebu City - Reception Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 365
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,7
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (365)
Sortera efter:
Jonas T. Reste med partner Sweden, den 3 september 2012
trevligt vänligt hotell med allt som behövs

allt som behövs god service bra frukost billigt
8
Hotell Stella ligger bra till i stan, det är billigt, väldigt vänlig personal, mycket god service, aldrig något problem att få hjälp om något fattades. Trivdes bra, ligger nära ett centrum och omgivet av mängder med små och större restauranger i alla prisklasser och nära till internetcafé. Trivdes bra på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: enkelt att få hjälp med sight seeing från hotellpersonalen och så fick vi alltid hjälp med taxi när vi behövde. Man kan leva bra där med små medel
Anmäl det här omdömet
Daniela M. Reste med partner Switzerland, den 14 april 2011
Modern, sauber, sympathisch

Moderne Einrichtung, saubere Zimmer, tolles Personal
8,3
Neues Hotel mit modernen, sauberen Zimmern. Sehr hilfsbereites und freundliches Personal. Gute Lage (nur einige Gehminuten zur nächsten Food-Mall). Wir waren schon 2 Mal da und würden jederzeit wieder gehen.
Anmäl det här omdömet
Robert A. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
tråkigt

nytt
5,3
fick vänta länge innan rummet var färdigt och fick ett mindre rum än jag betalt för,typ garderob utan fönster,kom direkt från flygplatsen så var för trött för att bråka,har man ork att sitta o vänta flera timmar går det kanske att få ett ok rum
Tips: finns fler hotell i cebu
Anmäl det här omdömet
Daryl R. Ensamresenär United States of America, den 23 juli 2015
hotel stay

location, staff performance and cleanliness
7,7
did not rate food and dining because I did not eat in the hotel. Satisfied with the services given by the hotel staff
Anmäl det här omdömet
Cristina M. Ensamresenär Ecuador, den 13 juli 2015
Value for money

Value for money, comfort
9
I just stayed over for one night due to business and it was very good.The room was big enough for me, it didnt have window though. I think this hotel is a great option if you are just passing by.
Anmäl det här omdömet
Long C. Affärsresenär Singapore, den 3 juli 2015
Budget Hotel

value for money
6,7
Great hotel for what i have paid. Don't expect 5 star facilities. Good value for money
Anmäl det här omdömet
Seth V. Familj med småbarn Philippines, den 22 juni 2015
Value For Money

easy access to public transportation, affordable room prices, nearby restaurants
9
We were greeted by friendly staff, though the room was small and the one that we stayed has no windows, the cleanliness are well kept. Good wifi access and can connect easily. The set meals for their room service are affordable too. But if you are on a tight budget, you can buy from outside as there is a mall nearby with restaurants and food chain stores.
Anmäl det här omdömet
Dane D. Reste med partner Canada, den 16 maj 2015
It Was good

Hotel staff, cleaniness, location
8,7
We stayed for 4 nights only complaint was that staff didnt clean room or change sheets
Anmäl det här omdömet
Jill J. Gruppresenär Philippines, den 15 maj 2015
hotel stella

good site, rms ok, wi.fi fxnl, value for money for short stay
6
Ok
Anmäl det här omdömet
Sigrid E. Familj med småbarn Philippines, den 26 april 2015
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Hotellet från insidanHotel Stella Cebu City - ReceptionHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03