Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Fuente Osmena, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Hotellet från insidan Hotel Stella Cebu City - Reception Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum
Område: Fuente Osmena Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 372
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,7
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (372)
Sortera efter:
Jonas T. Reste med partner Sweden, den 3 september 2012
trevligt vänligt hotell med allt som behövs

allt som behövs god service bra frukost billigt
8
Hotell Stella ligger bra till i stan, det är billigt, väldigt vänlig personal, mycket god service, aldrig något problem att få hjälp om något fattades. Trivdes bra, ligger nära ett centrum och omgivet av mängder med små och större restauranger i alla prisklasser och nära till internetcafé. Trivdes bra på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: enkelt att få hjälp med sight seeing från hotellpersonalen och så fick vi alltid hjälp med taxi när vi behövde. Man kan leva bra där med små medel
Anmäl det här omdömet
Daniela M. Reste med partner Switzerland, den 14 april 2011
Modern, sauber, sympathisch

Moderne Einrichtung, saubere Zimmer, tolles Personal
8,3
Neues Hotel mit modernen, sauberen Zimmern. Sehr hilfsbereites und freundliches Personal. Gute Lage (nur einige Gehminuten zur nächsten Food-Mall). Wir waren schon 2 Mal da und würden jederzeit wieder gehen.
Anmäl det här omdömet
Robert A. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
tråkigt

nytt
5,3
fick vänta länge innan rummet var färdigt och fick ett mindre rum än jag betalt för,typ garderob utan fönster,kom direkt från flygplatsen så var för trött för att bråka,har man ork att sitta o vänta flera timmar går det kanske att få ett ok rum
Tips: finns fler hotell i cebu
Anmäl det här omdömet
Avon C. Gruppresenär Philippines, den 26 augusti 2015
😀

😀👍🏻👍🏻👍🏻
8,7
We decided to try this hotel for a quick, two nights stay. It left a great impression on us! The service was amazing, Will definitely stay here again when visiting the area, and would recommend to others.
Anmäl det här omdömet
Jack W. Ensamresenär United States of America, den 24 augusti 2015
An Ok Hotel if you Book the Right Room

Location to Restaurants and Capital, Privacy, Cleanliness
6,7
You have to book the Superior Room if you want a window. No other rooms have a window. If you do not book superior it feels like you are in a prison cell with no window. The food is so so. Better to eat out save money and get better quality. The hotel staff will try to say you did not pay if you pay in cash, and will present you a bill when you check out. So save your receipts.
Anmäl det här omdömet
Marilou T. Gruppresenär Philippines, den 22 augusti 2015
Enjoyed our stay

Comfort, cleanliness and good service
6,7
It's like home for us.
Anmäl det här omdömet
Robert F. Ensamresenär United Kingdom, den 16 augusti 2015
Basic and clean

The bedroom was clean, the location was about a ten minute walk to robinsons mall, the staff were friendly
7
The room itself is clean, the bathroom looks a little dirty but I think it's just wear and tear. There was no wifi signal in the room, I had to stand outside the room to get a weak signal. The room is a little basic, no mini bar or kettle. Most taxis know the hotel by name. Decent sized bright rooms, great for a night or two. The air con is a little noisy so if you stay here bring ear plugs.
Anmäl det här omdömet
Simon T. Affärsresenär Canada, den 10 augusti 2015
the quality price was good the staff friendly

staff price location
8
great
Anmäl det här omdömet
John A. Reste med partner Philippines, den 4 augusti 2015
I will recommend the hotel my couple friends

Room, staff accomodation and food
9,3
Incredible, my next cebu hotel adventure will surely still be Stella Hotel
Anmäl det här omdömet
Daryl R. Ensamresenär United States of America, den 23 juli 2015
hotel stay

location, staff performance and cleanliness
7,7
did not rate food and dining because I did not eat in the hotel. Satisfied with the services given by the hotel staff
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Hotellet från insidanHotel Stella Cebu City - ReceptionHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03