eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Hotellet från insidan Hotel Stella Cebu City - Reception Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 360 omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,7
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (360)
Sortera efter:
Jonas T. Reste med partner Sweden, den 3 september 2012
trevligt vänligt hotell med allt som behövs

allt som behövs god service bra frukost billigt
8
Hotell Stella ligger bra till i stan, det är billigt, väldigt vänlig personal, mycket god service, aldrig något problem att få hjälp om något fattades. Trivdes bra, ligger nära ett centrum och omgivet av mängder med små och större restauranger i alla prisklasser och nära till internetcafé. Trivdes bra på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: enkelt att få hjälp med sight seeing från hotellpersonalen och så fick vi alltid hjälp med taxi när vi behövde. Man kan leva bra där med små medel
Daniela M. Reste med partner Switzerland, den 14 april 2011
Modern, sauber, sympathisch

Moderne Einrichtung, saubere Zimmer, tolles Personal
8,3
Neues Hotel mit modernen, sauberen Zimmern. Sehr hilfsbereites und freundliches Personal. Gute Lage (nur einige Gehminuten zur nächsten Food-Mall). Wir waren schon 2 Mal da und würden jederzeit wieder gehen.
Robert A. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
tråkigt

nytt
5,3
fick vänta länge innan rummet var färdigt och fick ett mindre rum än jag betalt för,typ garderob utan fönster,kom direkt från flygplatsen så var för trött för att bråka,har man ork att sitta o vänta flera timmar går det kanske att få ett ok rum
Tips: finns fler hotell i cebu
Sigrid E. Familj med småbarn Philippines, den 26 april 2015
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Mike A. Ensamresenär Philippines, den 25 april 2015
ok

staff staff and staff
7
Nice staff, fair room, dark room, rusty faucets, ok ok stay
James E. Ensamresenär Singapore, den 10 april 2015
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Eucelyn S. Gruppresenär Philippines, den 29 mars 2015
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Chris P. Ensamresenär Canada, den 29 mars 2015
Enjoyed

Service and location
7,3
I rather enjoyed my stay here. A little more expensive then I wanted to pay but I found myself returning after the terrible experience a Capitol central hotel. Staff is super friendly...food is terrible. Rooms are clean and nice.
John A. Familj med småbarn Philippines, den 2 mars 2015
very nice hotel

very clean, near cebu doctors hospital, near chong hua
8
Hotel Stella is a very nice hotel that we will refer to all my friends
John A. Familj med småbarn Philippines, den 28 februari 2015
centrally located

accesible, affordable, clean
8
Hotel stella is a very nice hotel centrally located

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Hotellet från insidanHotel Stella Cebu City - ReceptionHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B02