eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Hotellet från insidan Hotel Stella Cebu City - Reception Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum Hotel Stella Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 35
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 346 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,7
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,0
Alla recensioner (346)
Sortera efter:
Jonas T. Reste med partner Sweden, den 3 september 2012
trevligt vänligt hotell med allt som behövs

allt som behövs god service bra frukost billigt
8
Hotell Stella ligger bra till i stan, det är billigt, väldigt vänlig personal, mycket god service, aldrig något problem att få hjälp om något fattades. Trivdes bra, ligger nära ett centrum och omgivet av mängder med små och större restauranger i alla prisklasser och nära till internetcafé. Trivdes bra på hotellet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: enkelt att få hjälp med sight seeing från hotellpersonalen och så fick vi alltid hjälp med taxi när vi behövde. Man kan leva bra där med små medel
Daniela M. Reste med partner Switzerland, den 14 april 2011
Modern, sauber, sympathisch

Moderne Einrichtung, saubere Zimmer, tolles Personal
8,3
Neues Hotel mit modernen, sauberen Zimmern. Sehr hilfsbereites und freundliches Personal. Gute Lage (nur einige Gehminuten zur nächsten Food-Mall). Wir waren schon 2 Mal da und würden jederzeit wieder gehen.
Robert A. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2011
tråkigt

nytt
5,3
fick vänta länge innan rummet var färdigt och fick ett mindre rum än jag betalt för,typ garderob utan fönster,kom direkt från flygplatsen så var för trött för att bråka,har man ork att sitta o vänta flera timmar går det kanske att få ett ok rum
Tips: finns fler hotell i cebu
Arianne C. Ensamresenär Philippines, den 25 november 2014
Will definitely stay here again when I get back :)

location. cleanliness. friendly staff.
9,7
It was very great. :)
Mel P. Reste med partner Philippines, den 12 oktober 2014
Review for Hotel Stella

Location, Location and Location
6,7
Katrina N. Reste med partner Philippines, den 22 september 2014
The room was too small

Clean, location, staff is helpful
7
Good
Agnes G. Ensamresenär Australia, den 19 september 2014
location, clean, comfortable

location, comfortable,good staff
7
its a good hotel comfortable beds nice location..nice staf
Christopher M. Ensamresenär United States of America, den 16 september 2014
Never Stay There Again

I can only thing of 1. I was in a great location of everything.
5
I rat came under my door one night and kept me up all night. Called the front desk they sent a female up to look for it. She didn't look very hard. Suppose to have been free wifi and internet. The internet worked one day out of the seven I was there. I had got a dirt stain on the sheet they tried to make me pay for it. Said it was blood and its not going to wash out.
Al C. Gruppresenär Philippines, den 7 september 2014
Receptionist is not knowledgeable

It is clean.some staff are very nice.
5,3
Not very good.The receptionist doesn't seem to know what she's doing. Also, the people who travel with me complained about hair in their food.
Soliel N. Ensamresenär Philippines, den 6 juli 2014
Nice

Very good location, good room ambiance, good value for money
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Hotellet från insidanHotel Stella Cebu City - ReceptionHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - GästrumHotel Stella Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B08