eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

2-3-1 Yoyogi, Shibuya-ku , Shinjuku, Tokyo, Japan 151-0053 (Visa karta)

Boka nu!

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Gästrum Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Gästrum Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Gästrum Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Gästrum Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Gästrum Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Badrum Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Lobby Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Lobby Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Lobby Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidan Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Reception Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidan
Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidan Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Lobby Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidan Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidan Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Restaurang Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Buffé Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Pub/lounge Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Buffé Hotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Buffé
Område: Shinjuku Antal rum: 624
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 4668 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
9,3
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (4668)
Sortera efter:
Carl J. Reste med partner Sweden, den 8 april 2013
Bekvämt och bra läge.

Snabb in- och utcheckning, bra läge, tyst och lugnt inne på hotellet.
8,3
Philip A. Reste med partner Sweden, den 9 december 2012
Perfket läge och fräscha rum

Bra läget, bra service
7
Vi trivdes väldigt bra på hotellet. Läget var perfekt för oss. Precis bredvid hotellet låg en ingång till Metron och lite längre bort låg stora Shinjuku station där JR linjerna och Narita express (tåg till flygplatsen) går ifrån. Vi hade tidigare hört att det skulle vara svårt att hitta bankomater i Tokyo så när vi hittade en bankomat (Citybank) som även var på engelska intill hotellet var lyckan gjord. Rummen var ganska små, men fungerar fint för att sova i och ha väskorna. Internet endast via nätverkskabel. Vi köpte frukost en av dagarna, den var inget speciell, rostbröd, yoghurt, juice men inga pålägg och en japansk frukost som vi tyvärr inte provade.
Tips om att göra på hotellet: Undrar ni något om hur ni ska ta er till något ställe, fråga i receptionen vi gjorde det och fick bra svar och trevligt bemötande.
Karl-Olof P. Reste med partner Sweden, den 2 november 2012
Större hotell bra beläget men svårt att hitta.

Läget alldeles utanför södra entren var bra .
6,7
Stort hotell med den anonymitet som det innebär. Shuttlebussen Frendly från flygplatsen Narita stannar här. Små rum men det gavs möjlighet att uppgradera sig mot rimlig penning. Dyr frukost. Läget i stadsdelen Shinjuku var det mest positiva med hotellet. Bara något kvarter bort började de stora nöjeskvarteren med fullt hålligång.
Towe B. Gruppresenär Sweden, den 9 oktober 2012
Centralt och snyggt hotell

Nära tunnelbana o tåg.
8,3
Ett väldigt centralt hotell. Det tog ett par minuter att gå till Shinjuku station. Trevlig personal som var duktiga på att prata engelska. Lagom stora rum som var väl städade 6 gånger i veckan. Fanns en liten korg i badrummet i tandborste, tandkräm, rakhyvel, hårborste m.m. En trevlig tanke då jag hade glömt tandborsten hemma. Ett lugnt område så man fick sova i lugn o ro. Ett enda minus är att det inte finns Wi-fi på rummet, bara i lobbyn.
Christina E. Reste med partner Sweden, den 15 december 2011
Trevligt hotell men rummet var litet

Bästa tänkbara läge, nära till den stora metro och tågstationen. Flygbuss hämtar vid hotellet.
8,3
Lite för kort tid 3 dagar. Åkte högst upp i Tokyo stadshus som låg 15 min promenad från hotellet. Strålande väder med en fantastisk utsikt. Såg även Mount Fuji, 15 mil bort. 55 dagar om året är det så klart väder. Den stora fiskmarknaden är stängd 2 onsdagar i månaden. Tyvärr prickade vi in en av dem. Enormt stor stad med vänliga människor, men språket och bokstäverna gör det ganska svårt att förstå varandra.
Michael K. Reste med partner Sweden, den 2 november 2009
Shinjuku

Läget var fantastiskt bra, sängen var toppen
9,3
Jerker V. Reste med partner Sweden, den 25 september 2009
Bra hotell till bra pris!

Fräsch hotell fin lobby, rena fräscha rum, bra service och bra läge.
9
Nicolas C. Reste med partner Sweden, den 29 juli 2009
Tokyo

Bra läge, nära tunnelbana o tåg I Sunjuku.
8,3
Hotellet har ett bra läge i Sinjuku. Gångavstånd till tunnelbana o tåg. Pampig entree med hjälpsam personal. Rent och fräscht med bekvämma sängar inklusive pyjamas o tofflor och fint badrum. Plattskärms tv, dock med få internationella kanaler. Lugnt område med uttagsautomater och småbutiker alldeles runt hörnet. Rekommenderar detta hotell då man får mycket för pengarna.
Nu C. Reste med partner Australia, den 5 oktober 2014
the room too small, no match what i been booking.

only 1 thing location
5,3
Sooyoung A. Affärsresenär South Korea, den 3 oktober 2014
Great location. Comfy. But so small

Staff. Limo bus. Location
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku TokyoHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - BadrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - LobbyHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - LobbyHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - LobbyHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - ReceptionHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - LobbyHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - RestaurangHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - BufféHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Pub/loungeHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - BufféHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - BufféHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - MötesrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - MötesrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från insidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Hotellet från utsidanHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - BadrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - LobbyHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - LobbyHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Pub/loungeHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - GästrumHotel Sunroute Plaza Shinjuku Tokyo - Gästrum

Kundrecensioner - Hotel Sunroute Plaza Shinjuku, Tokyo

AS-AGWEB-3B07