Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Hotel Yani

Jln Bay Pass Ngurah Rai 660 Pesanggaran, Denpasar, Bali, Indonesien 80222

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

baserat på 559 omdömen

1 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
6,5
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
6,1
Alla omdömen (559)
Sortera efter:
Joacim W. Ensamresenär Sweden, den 4 februari 2010
Bra för ett par nätter!

Priset. Gratis internet. Trevlig personal.
6,3
Bodde 4 nätter på Yani innan jag skulle vidare till Australien. Hade tröttnat på Kutas liv och rörelse och ville bara ta det lugnt sista dagarna. Valde Yani för att det är billigt och dom har gratis WiFi som är helt ok. Läget är isolerat, långt till ATM, finns inte så många restauranger i närheten (mest för indonesier), restaurangen på hotellet var bra men under dom 4 dagar jag var där var jag helt själv. Hotellet är ett konferenshotell för indonesier. Bo här om ni har motorbike eller bil och kan ta er runt, billigt som sagt och bra standard, jag bodde i ett Superior rum.
Tips: Närmsta ATM hittar du om du går första höger från hotellet, sen höger igen ganska snart. Gå rakt på ganska långt, första höger igen, sen ligger det en på höger sida efter cirka 500 meter.
Anmäl det här omdömet
Daniel S. Ensamresenär Switzerland, den 12 april 2016
Not for Long term
4
Just on the Main Road,so is noisy.the Rooms come with tv and ac. For just 1 or 2 Nights ok but for me was enouth. Sanur Center just around the corner. Breakfast simple but tasty. Stuff friendly and helpful.
Anmäl det här omdömet
Daniel J. Ensamresenär Australia, den 26 mars 2016
.
5,3
.
Anmäl det här omdömet
Musyawir I. Affärsresenär Indonesia, den 19 februari 2016
Hotel with best value for many and strategic locat
5,3
Cheap. Clean. Strategic.
Anmäl det här omdömet
Fadjar D. Reste med partner Indonesia, den 9 december 2015
Value for your money

deal deal deal
7,7
You cannot get something with that value with the money that you spend in Yani.... good value
Anmäl det här omdömet
Mark H. Ensamresenär Australia, den 26 augusti 2015
Reasonable hotel for the price

Aircon, daily room cleaning, big bed
7
Reasonable, smoke from burning garbage in the area but not the hotels fault, reasonable little hotel
Anmäl det här omdömet
Martyn R. Affärsresenär Australia, den 4 juli 2015
Not worth eating
3,3
Do not eaiste your money stay somewhere more central in Sanur or Kuta
Anmäl det här omdömet
Theodore L. Reste med partner Australia, den 9 juni 2015
Value for money

internet, staff, clean room
6
Good stay but the pool us in the shade so the water was cold. No public transport.
Anmäl det här omdömet
Surat P. Reste med partner Thailand, den 14 maj 2015
Excellent public swimming pool.

Clean room, Public pool
8
It was a short stay in Pool View Room. Very clean room and the best thing in hotel is swimming pool that is very beautiful. However breakfast in the morning is not good enough and there is a few restaurant around here. Hard to find good eats.
Anmäl det här omdömet
Bernard C. Reste med partner United States of America, den 22 december 2014
Great Value!

Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
7,3
No complaints!
Anmäl det här omdömet
1 av 1 omdöme
Hotel Yani BaliHotel Yani Bali - GästrumHotel Yani Bali - Mat och dryckHotel Yani Bali - GästrumHotel Yani Bali - PoolHotel Yani Bali - GästrumHotel Yani Bali - GästrumHotel Yani Bali - PoolHotel Yani Bali - Mat och dryckHotel Yani Bali - GästrumHotel Yani Bali - GästrumHotel Yani Bali - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02