eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Chinatown, Bangkok, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré
Område: Chinatown Antal rum: 26
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 496 recensioner

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,8
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (496)
Sortera efter:
Pia L. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2014
Tillfälligt rum över dagen

Nära tåg centralstationen.
7
Vi bokade rummet för att ha viloplats, dusch och toalett över dagen i bangkok, vi landade tidigt på morgonen kl 7 och skulle åka nattåg på kvällen kl.19. Vi skrev till hotellet och sa att vi kommer bara ha rummet över dagen och önskar tidig incheckning om möjligt. Vi fick inte checka in när vi kom vid 8 tiden utan fick rummet först kl. 13. Väskorna gick att ställa i receptionen, det kostade att få dom inlåsta. Rummet var litet med en dubbelsäng, dusch och toalett. Helt ok, kändes rent och var värt priset. Precis utanför låg en tunnelbanestation och på andra sidan gatan centralstationen för tåg.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Hotell nära tågstationen Hua Lamphong

Riktigt nära och bekvämt läge om man ska vidare med tåg.
5,7
Rent och snyggt hotell med ett som sagt vad bra läge om man ska vidare med tåg från Hua Lamphong stationen. Den ligger drygt 100 meter från hotellet och det kändes utmärkt för oss som inte hittar i Bangkok. Priset för rummen är helt acceptabelt för det man får, klart godkänt. Ingen frukost inräknat men det var lätt att köpa på stationen istället.
Nazari M. Familj med småbarn Malaysia, den 19 december 2014
Quite overpriced but it is worth the money.

Near to the railway station, The Classic Elevator, Clean
10
The hostel is near to the railway station which helped me alot. I was able to catch my train to Trang at 5pm by just walking a small distance from the hostel.
Cher K. Ensamresenär Singapore, den 19 december 2014
Decent for a one-night layover for morning train

Location to train station
6,7
This place is ok for a one-night layover if you're taking the early morning train to Aranyaprethet (border of Thailand and Cambodia).
Xuan C. Ensamresenär China, den 5 december 2014
Good location

The dormitory room is relatively clean, bed sheet will be changed every day
9
More importantly, the hostel is close to Chinatown and Grand Palace (you can take bus 25 all the way to Grand Palace) an ideal choice for backpacker!!!
Ng S. Ensamresenär Malaysia, den 4 december 2014
Great location to catch train

suitable for people that catch train
8
Clean . easy. Comfortable
Michael S. Ensamresenär United Kingdom, den 26 november 2014
Bangkok Nights

Location Staff Food
8
Good friendly clean but single rooms small and lift slow
Wiechers P. Ensamresenär United States of America, den 26 november 2014
A Great Choice For Rail Connections

Location/Friendliness/Cleanliness
9
For an early morning train, this was the perfect spot. If you've got some time to kill you're pretty much in Chinatown too.
Wan Y. Gruppresenär Malaysia, den 24 november 2014
convenient and great location

location, friendly staff, comfortable
9,7
Very nice. This is the 4th time I stayed at this hostel. I always recommend it to my friends. My parents like it too. And now they have lift, whuch is very thoughtful.
Maria M. Reste med partner Finland, den 19 november 2014
Good spot for staying close to the train station

Location, rooms, wifi
8
Good place if you need to stay close to the train station. Rooms were cozy and clean enough, comfy bed, good wifi, friendly reception staff, food was tasty but very small portions. Out on the street some good cheaper street food.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré


AS-AGWEB-3A07