Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Chinatown, Bangkok, Thailand

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 681 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,8
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (681)
Sortera efter:
Klemens B. Ensamresenär Sweden, den 15 mars 2016
Perfekt för en övernattning!

Läget . Gångavstånd till station. Trevlig personal.
7,7
Bra , sov gott , hade rum från gatan.
Anmäl det här omdömet
Pia L. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2014
Tillfälligt rum över dagen

Nära tåg centralstationen.
7
Vi bokade rummet för att ha viloplats, dusch och toalett över dagen i bangkok, vi landade tidigt på morgonen kl 7 och skulle åka nattåg på kvällen kl.19. Vi skrev till hotellet och sa att vi kommer bara ha rummet över dagen och önskar tidig incheckning om möjligt. Vi fick inte checka in när vi kom vid 8 tiden utan fick rummet först kl. 13. Väskorna gick att ställa i receptionen, det kostade att få dom inlåsta. Rummet var litet med en dubbelsäng, dusch och toalett. Helt ok, kändes rent och var värt priset. Precis utanför låg en tunnelbanestation och på andra sidan gatan centralstationen för tåg.
Anmäl det här omdömet
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Hotell nära tågstationen Hua Lamphong

Riktigt nära och bekvämt läge om man ska vidare med tåg.
5,7
Rent och snyggt hotell med ett som sagt vad bra läge om man ska vidare med tåg från Hua Lamphong stationen. Den ligger drygt 100 meter från hotellet och det kändes utmärkt för oss som inte hittar i Bangkok. Priset för rummen är helt acceptabelt för det man får, klart godkänt. Ingen frukost inräknat men det var lätt att köpa på stationen istället.
Anmäl det här omdömet
Gerald L. Reste med partner United Kingdom, den 17 maj 2016
Good for one night
6,3
Clean bedding and towelling, 4 minutes from station. Small room
Anmäl det här omdömet
Arden M. Reste med partner United States of America, den 14 maj 2016
Better than expected!
5,3
I've never stayed at a hostel before so I'm happy to say that this place exceeded my expectations in terms of value for money. It was clean, the AC worked well, and the restaurant downstairs had good food/coffee. The only down sides were how thin the walls seemed to be (noise level) and the staff (not friendly). However for the price we paid, these two things were certainly not deal breakers. I would stay here again if transiting through Bangkok. It's located on the MRT, train station and within walking distance of the chao expressway piers. Overall I think it's in a convenient location for major tour sites, and it's a perfect place to call home base for a day or two in Bangkok.
Anmäl det här omdömet
Van P. Ensamresenär Australia, den 5 maj 2016
OK
5,3
Ok
Anmäl det här omdömet
Ranong S. Familj med äldre barn Thailand, den 1 maj 2016
Not bad
5
Overall is good . Just tge Lift a little bit too slow.
Anmäl det här omdömet
Andrei N. Ensamresenär Russia, den 28 april 2016
Excellent location, very good condition!
6
A very good choice for staying a couple of days in Bangkok. Very convenient location, big lockers, good facilities. Everything 's fine.
Anmäl det här omdömet
Virginia G. Gruppresenär Philippines, den 28 april 2016
Near to MRT Station
6,3
Perfect location for those who wants to br near MRT. Near the bus stop.
Anmäl det här omdömet
Jaren C. Reste med partner Singapore, den 25 april 2016
Good location
5,3
Near to Chinatown. Located just above mrt station, across railway station. Rooms are fully booked when we are there. Location is good with street food at night round the corner
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Utsikt@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03