eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Chinatown, Bangkok, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré
Område: Chinatown Antal rum: 26
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 448 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,8
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (448)
Sortera efter:
Pia L. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2014
Tillfälligt rum över dagen

Nära tåg centralstationen.
7
Vi bokade rummet för att ha viloplats, dusch och toalett över dagen i bangkok, vi landade tidigt på morgonen kl 7 och skulle åka nattåg på kvällen kl.19. Vi skrev till hotellet och sa att vi kommer bara ha rummet över dagen och önskar tidig incheckning om möjligt. Vi fick inte checka in när vi kom vid 8 tiden utan fick rummet först kl. 13. Väskorna gick att ställa i receptionen, det kostade att få dom inlåsta. Rummet var litet med en dubbelsäng, dusch och toalett. Helt ok, kändes rent och var värt priset. Precis utanför låg en tunnelbanestation och på andra sidan gatan centralstationen för tåg.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Hotell nära tågstationen Hua Lamphong

Riktigt nära och bekvämt läge om man ska vidare med tåg.
5,7
Rent och snyggt hotell med ett som sagt vad bra läge om man ska vidare med tåg från Hua Lamphong stationen. Den ligger drygt 100 meter från hotellet och det kändes utmärkt för oss som inte hittar i Bangkok. Priset för rummen är helt acceptabelt för det man får, klart godkänt. Ingen frukost inräknat men det var lätt att köpa på stationen istället.
Stephen J. Ensamresenär Philippines, den 20 juli 2014
Affordable Hotel

near train station, good food, and clean room
9,7
Stayed here for night each time I dropped by Bangkok heading toward somewhere else. Great place to spend the night in if you have to catch a train elsewhere.
Thuy C. Reste med partner United Kingdom, den 13 juli 2014
Nice and easy stay

clean, simple, friendly
7,7
It was a good stay and value for money.
Scott H. Gruppresenär United Kingdom, den 9 juli 2014
Simply marvellous

Amazing staff! (Good English) Nice food! & Great at helping you plan and don't rip you off! :)
9,7
About a week, then I returned on my travels through Thailand and I intend to In the future, also for its handy location and proximity to the airport.
Jane C. Ensamresenär Hong Kong, den 30 juni 2014
No other choice

next to train station, good rate , clean room
5,3
Not a problem with the hotel, but there is some major construction going on outside Hua Lamphong and the sign for the hotel isn't visible when you walk out the station. Use the underpass from the train station and take exit 1 or 4 to get to the hotel. It'll save you dealing with Bangkok traffic :)
Wong S. Affärsresenär Malaysia, den 24 juni 2014
near to china town and hua lamphong station

clean lobby
4,3
average is ok. bts skytrain station is nearby. the room is really hot while I arriving. the air-con no working
Thanakorn T. Gruppresenär Thailand, den 22 juni 2014
Easy to get in, Small room, clean.

Close to MRT station, Easy to go to other place, Room is clean
6,3
Edith G. Reste med partner Germany, den 10 juni 2014
The hostel is very close to the railway station.

Great location to take an early train. Staff was very friendly and helpful. They helped us to bring our luggage to the railway station.
9
We just stayed there for the night. It was noisy because of the traffic. But we did not mind.
Ricky T. Ensamresenär Singapore, den 5 juni 2014
Great Location & Value

Next to railway & MRT station, good value.
8
Enjoyable. All things within expectations. Best of all is that it is located right next to the railway & MRT stations.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré


AS-AGWEB-3A05