eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Chinatown, Bangkok, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré
Område: Chinatown Antal rum: 26
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 534 omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,9
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (534)
Sortera efter:
Pia L. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2014
Tillfälligt rum över dagen

Nära tåg centralstationen.
7
Vi bokade rummet för att ha viloplats, dusch och toalett över dagen i bangkok, vi landade tidigt på morgonen kl 7 och skulle åka nattåg på kvällen kl.19. Vi skrev till hotellet och sa att vi kommer bara ha rummet över dagen och önskar tidig incheckning om möjligt. Vi fick inte checka in när vi kom vid 8 tiden utan fick rummet först kl. 13. Väskorna gick att ställa i receptionen, det kostade att få dom inlåsta. Rummet var litet med en dubbelsäng, dusch och toalett. Helt ok, kändes rent och var värt priset. Precis utanför låg en tunnelbanestation och på andra sidan gatan centralstationen för tåg.
Fredrik K. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2013
Hotell nära tågstationen Hua Lamphong

Riktigt nära och bekvämt läge om man ska vidare med tåg.
5,7
Rent och snyggt hotell med ett som sagt vad bra läge om man ska vidare med tåg från Hua Lamphong stationen. Den ligger drygt 100 meter från hotellet och det kändes utmärkt för oss som inte hittar i Bangkok. Priset för rummen är helt acceptabelt för det man får, klart godkänt. Ingen frukost inräknat men det var lätt att köpa på stationen istället.
Michael S. Familj med småbarn United Kingdom, den 18 mars 2015
average hostel

location location location
7
Just a stopover for Bangkok central train station which is directly opposite. No frills hostel. Ok for the price.
Jonathan P. Reste med partner United Kingdom, den 13 mars 2015
OK for the night but mixed dorms -no single Dorms

Location. very near China Town
6,3
Basic hostel but was clean enough for me on my arrival. Lift/elevator is probably the slowest in Thailand
Jonas R. Gruppresenär Germany, den 10 mars 2015
Good stay at Central location

Location, Room comfort, elevator ;)
7,7
Maros K. Ensamresenär Slovakia, den 10 mars 2015
Nicely clean rooms and very friendly staff

Clean Location friendly staff
9,7
Very nice I enjoyed stay for second time Very nice Helpful and friendly staff Stay there again :-)
Sim C. Reste med partner Malaysia, den 9 mars 2015
A Worthy Budget Hotel near China Town & MRT

Good Condition of Hotel, Good Transportation especially MRT, Good Food near China Town
9,3
Location is perfect for MRT & China Town, but if you are thinking of taking MRT to shopping malls in Pratunam area, it's not convenient because you need to transfer to BTS. The room condition is good, just smaller than the photo shown, and the water heater is too high to adjust. Overall this is a nice budget hotel! ohya don't forget about the lift. it is kind of slow. lol
Sanna P. Ensamresenär Netherlands, den 6 mars 2015
close to train and metro

location, location, location!
6,3
Over all I was happy. Don't take a taxi if you have to go to the airport! Conveniently located near metro, good connection airport rail link. Make use of this! I read that taxi could easily get stuck in traffic!
William J. Ensamresenär United States of America, den 28 februari 2015
Best value for clean and functional room.

Location by train station, clean and great value
8,3
Lin Z. Familj med småbarn Singapore, den 23 februari 2015
Near to Railway Station

Only the location is good
7
The room doesn't look as nice and big as the picture shows on the booking site. The staff was trying to be lazy and my room wasn't cleaned even though I placed 'please clean the room' card on the door handle for a whole day. Anyway the location is perfect it is right beside the MRT exit and 5min walk to railway station

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från utsidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Sevärdheter i närheten@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kommunikationer@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mat och dryck@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gästrum@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet från insidan@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Entré


AS-AGWEB-3C04